Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-27-11, 11:48 PM   #676
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 才子 查看文章
教父比killer殺左

咁你下次帶埋條仔出黎啦
下?教父俾人ban左咩?high左邊條底線?
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 11:49 PM   #677
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 過客 查看文章
自己去水區睇

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 12:09 AM   #678
Diana

引用:
作者: 管家婆 查看文章
好靚丫你
多謝,只要詳理用品用得對,男仔女仔都可以好靚

引用:
作者: 查看文章
咱都以為你化左淡妝!!
嘛,可能因為見過你殘到隻鬼咁樣而造成既反差...?
狼,你總是在我工作到油頭垢面才出現,你讓我很不好意思
舊 08-28-11, 12:18 AM   #679
Diana

引用:
自己去水區睇
踏線齊齊踩俱樂部,
原來買賣不可在pm使用,(是否應該post在買賣版?)
那麼買賣版那些買賣是不是算做廣告?
類似不道德之事件........?

------

我在想,昨晚也說過,如果post澳博成人展的玩具相,需要打格嗎?
還是打格不打格,一post即ban?
舊 08-28-11, 12:22 AM   #680
才子
量地總監

引用:
我在想,昨晚也說過,如果post澳博成人展的玩具相,需要打格嗎?
還是打格不打格,一post即ban?
聽我說, 在玩具的周圍打格就可以了

引用:
踏線齊齊踩俱樂部,
原來買賣不可在pm使用,(是否應該post在買賣版?)
那麼買賣版那些買賣是不是算做廣告?
類似不道德之事件........?

人家說有囡囡, 價錢可以傾...

(`・ω・´)
舊 08-28-11, 12:26 AM   #681
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
我只記得佢個電台thread某版主re過「唔好再提我,否則ban」之類,而教父又唔怕
之類~

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 12:35 AM   #682
Diana

引用:
聽我說, 在玩具的周圍打格就可以了

人家說有囡囡, 價錢可以傾...
係咪真架?如果我因為甘樣俾人ban左,才子你係咪陪葬先

唉....昨晚我都帶左囡囡過黎供大家遊嬉,仲係我貼錢請佢地黎添,
So what
舊 08-28-11, 12:37 AM   #683
Diana

引用:
我只記得佢個電台thread某版主re過「唔好再提我,否則ban」之類,而教父又唔怕
之類~
唔明
舊 08-28-11, 12:37 AM   #684
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
真係素顏素到無朋友,杯邊連唇膏痕跡都沒有架。
好歹也是個化妝師,其實有時都好想擺自己個素顏出黎,畫個個程俾大家睇,
Is so funny
就算素顏都巧令女啊<3
可能因為我鍾意淡妝XD
由手機版發出
豆腐 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 12:40 AM   #685
才子
量地總監

引用:

唉....昨晚我都帶左囡囡過黎供大家遊嬉,仲係我貼錢請佢地黎添,
So what
我邊有資格做祭品

人家是有囡囡提供, 是要向客人收費的, 你昨晚的囡囡有冇收費呀

(`・ω・´)
舊 08-28-11, 12:40 AM   #686
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
尋晚同舊年聚同我半粒字都冇講過+冇去過三年前版聚唔知頭唔知路就學人做嫁娘m9

你都係追post睇清睇楚三年前版聚topic再PM 俾所謂熟人俾埋相你睇先好站亂歌柄。

認真:一人少一句,費事又俾攪手出post+PM打孖o黎發火監人收聲。以上
拿好認真,我做唔做架倆見仁見智啦,你個game我就咁睇真係唔係Ice-breaking既遊戲.
要一班唔識或者唔多熟既人玩埋一齊,越簡單越能達到破冰效果.
今次效果你自己有眼見,教父果邊玩到不亦樂乎,因為Killer只要有副牌就得,又唔駛一開始就逼陌生人之間要直接交流.

對你隻game冇興趣唔係罪,所有參加者都有選擇自由,點解大部分人選擇集體吹水或者玩其他game都唔騷你,理由其實好簡單.
你諗你啦,好多野你唔自己諗,靠外人點講你都唔會聽得入.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 12:43 AM   #687
才子
量地總監

我諗絕大部份對個party都好滿意, 我地吹到一點半先走

(`・ω・´)
舊 08-28-11, 12:45 AM   #688
碧克

引用:

So what
算啦,水區果邊一向係梁山泊,以教父性格以身犯險都預左結果係咁.

你班女仔fd都幾好傾
下次可以再帶比我練下手勢/

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 08-28-11, 12:51 AM   #689
豆腐
無間豆

引用:
作者: 碧克 查看文章
算啦,水區果邊一向係梁山泊,以教父性格以身犯險都預左結果係咁.

你班女仔fd都幾好傾
仲成日踢我T________T
由手機版發出
舊 08-28-11, 12:55 AM   #690
碧克

引用:
作者: 豆腐 查看文章
由手機版發出
我同師姐睇住你比女圍,
就算比人踩_都益晒你啦

\  /

舊 08-28-11, 01:06 AM   #691
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
我同師姐睇住你比女圍,
就算比人踩_都益晒你啦
空少係唔同D架嘛~ 呵呵~
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:08 AM   #692
Diana

引用:
我邊有資格做祭品

人家是有囡囡提供, 是要向客人收費的, 你昨晚的囡囡有冇收費呀
我都想丫,等我唔駛做得甘辛苦,做下經理人就有錢賺
引用:
就算素顏都巧令女啊<3
可能因為我鍾意淡妝XD
由手機版發出
我明,係公司接化妝job,我第一時間問位小姐:「今次來make up,是什麼性質的?」
如果她答:「和男生約會」
我我便和為她上一個「使男生看下去感覺親切和舒服」而且整天不溶的妝容。
因為約會過程中,男生好有機會會摸或錫女生的臉,
而打從男生角度出發,他們不太願意自己喜歡的女生太厚粉。
而女生當男生摸或吻下去時不致於high甩而感到不好意思。
化得多,便在小姐們的心情裡透看出男生的期望。

其實女生化妝是很不錯呢!是尊重場合的一種禮儀
引用:
拿好認真,我做唔做架倆見仁見智啦,你個game我就咁睇真係唔係Ice-breaking既遊戲.
要一班唔識或者唔多熟既人玩埋一齊,越簡單越能達到破冰效果.
今次效果你自己有眼見,教父果邊玩到不亦樂乎,因為Killer只要有副牌就得,又唔駛一開始就逼陌生人之間要直接交流.

對你隻game冇興趣唔係罪,所有參加者都有選擇自由,點解大部分人選擇集體吹水或者玩其他game都唔騷你,理由其實好簡單.
你諗你啦,好多野你唔自己諗,靠外人點講你都唔會聽得入.
碧克我好想給你一個「鑽」!

引用:
嘵,你們不累嗎?

引用:

你班女仔fd都幾好傾
其實她們好nice,你地有沒有自己拿聯絡
舊 08-28-11, 01:10 AM   #693
碧克

引用:

其實她們好nice,你地有沒有自己拿聯絡
下次有緣再會啦,你知我都係怕醜仔嘛

\  /

舊 08-28-11, 01:10 AM   #694
Diana

引用:
由手機版發出
豆腐,你就好啦~有冇交換Facebook..?
舊 08-28-11, 01:24 AM   #695
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
其他既野唔好多理喇
大家心照啦

舊 08-28-11, 01:24 AM   #696
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:

如果唔係要返工我都想留耐D~~~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:27 AM   #697
豆腐
無間豆

引用:
豆腐,你就好啦~有冇交換Facebook..?
有你fb就夠啦~~成批約出緊玩XDDDD
由手機版發出
舊 08-28-11, 01:30 AM   #698
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
幫我整返好部macbook pro我都會感謝你
你搵日拎過黎打下症
引用:
舉定手....
本來尋晚都想問芭比TRADE ,有既我可以要/買
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
呢度都舉定手…話說我部小白唔係好夠力
盲鬼大大建議我上MBP 15"...有既單聲…
我沒機賣......拎去捐/送 果D多數係D G4,G5,iBook.....

引用:
作者: Noyeah 查看文章
係咪見者有份?
其實都係D人棄我取再拾拾的機體...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:32 AM   #699
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
其實我想問如果下次聚會響星期六會好D? (可能我只係少數星期六要返工嘅人)

我星期六朝對住班細路D習作直頭想死~~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 01:37 AM   #700
Diana

引用:
有你fb就夠啦~~成批約出緊玩XDDDD
由手機版發出