Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-20-09, 07:59 PM   #476
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
theme 10.xxmb
icon 3xxkb
已d/l,但見一樣價錢,突然覺得icon好唔抵
D頭好頹

個theme既friend list好正

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-09, 08:02 PM   #477
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
yes,friend list係機+主場,好靚+正

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-09, 12:20 AM   #478
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
yes,friend list係機+主場,好靚+正
睇完你個replay, 始終都係冇乜方法可以有效迫到紙飛機 對射又唔著數, 佢個LW太好用....

我都岩岩upload左個replay, 不過係打temjin

舊 05-21-09, 02:44 AM   #479
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
個theme真係幾正,我冇玩game都dl左個theme

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-09, 10:06 AM   #480
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
Theme真係好正~!!
本來想買晒DNA同RNA icon,
但最後都係一pack算數~

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-09, 11:46 AM   #481
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
個theme真係幾正,我冇玩game都dl左個theme
download埋隻game丫麻

舊 05-21-09, 04:00 PM   #482
Master
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
佢可以借你部機開一個新既gamer tag黎download, 咁等佢買左機之後開番呢個gamer tag就可以再download過落佢自己部機度玩
咁佢係咪要買埋個金會員
然後用返佢自己個金會員先可以上網玩?
Master 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-09, 04:15 PM   #483
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

而家慢慢升上黎, 同lvl或者高一兩個lvl既人越黎越難打....
今日輸得好慘, 最後先岩岩好圍番條數勝負各半, 升一個lvl打左我成兩個幾鐘

引用:
作者: Master 查看文章
咁佢係咪要買埋個金會員
然後用返佢自己個金會員先可以上網玩?
係, 總之所有野係晒佢自己個a/c度做, 佢就可以用呢個a/c去邊度玩都得.

(話說如果佢用你部機download, 只要佢之後冇改授權, 你部機其他a/c都一樣可以玩到 )

舊 05-21-09, 08:50 PM   #484
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

搵VOOT既片搵到呢d野, 當年冇玩過呢隻機戰, 不過估唔到都幾忠於原著, 尤其跑上前斬之後, 去左人地身後, 要跳起cancel落地面向番敵人, 連lock對手果下小小既效果聲都做埋

舊 05-21-09, 09:36 PM   #485
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
引用:

搵VOOT既片搵到呢d野, 當年冇玩過呢隻機戰, 不過估唔到都幾忠於原著, 尤其跑上前斬之後, 去左人地身後, 要跳起cancel落地面向番敵人, 連lock對手果下小小既效果聲都做埋
潮m9

搵埋隻marz玩啦

舊 05-21-09, 09:38 PM   #486
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: Viper II 查看文章
潮m9

搵埋隻marz玩啦
唔想拎番部ps2出黎 要插vga box太煩 佢都係安心做xbox既坐墊好d

今晚玩唔玩???

舊 05-21-09, 09:41 PM   #487
柚原このみ

引用:
作者: Viper II 查看文章
搵埋隻marz玩啦
純粹睇故仔同聽BGM就無所謂

舊 05-21-09, 09:43 PM   #488
Viper II
↘みもりんっ

引用:
純粹睇故仔同聽BGM就無所謂
淨玩story mode冇問題
唔好入vs mode

溫書

舊 05-21-09, 09:45 PM   #489
柚原このみ

引用:
唔想拎番部ps2出黎 要插vga box太煩 佢都係安心做xbox既坐墊好d

今晚玩唔玩???
機已開

GET READY?

舊 05-21-09, 09:46 PM   #490
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
機已開

GET READY?
而家上黎

舊 05-22-09, 02:25 PM   #491
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
其實打o的軍階黎有咩用途??
:
:
話說紙飛機...真係好alloying...
但愈怒dash過去就愈
都係同佢鬥拉勝算高o的

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 05-22-09 02:28 PM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 02:52 PM   #492
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: Q-  查看文章
其實打o的軍階黎有咩用途??
:
:
話說紙飛機...真係好alloying...
但愈怒dash過去就愈
都係同佢鬥拉勝算高o的
睇下你用乜機架咋, 有d機同佢拉冇乜著數

舊 05-22-09, 05:16 PM   #493
柚原konomi
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
XBox Live Gamertagmewhk
用途就係有成就感D...笑...

好似好少同其他人夾到時間打-0-
柚原konomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 05:18 PM   #494
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 柚原konomi 查看文章
用途就係有成就感D...笑...

好似好少同其他人夾到時間打-0-
今晚再格過

頭先唔記得save低replay睇下我同你打法有乜分別

此篇文章於 05-22-09 05:20 PM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-09, 05:20 PM   #495
柚原konomi

引用:
今晚再格過
笑,你唔洗特登就我同我格...XD
見好多時你得番一刀命都唔走...
舊 05-22-09, 05:23 PM   #496
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
笑,你唔洗特登就我同我格...XD
見好多時你得番一刀命都唔走...
要練麻, 而且我都鐘意玩格, 不過我係果種時一格一時拉打果種人, 頭先咪有時我突登行埋黎等你以為我格, 但我又走左去射你既

純玩格唔夠你玩 但真係好爽 打rank好少可以咁打

舊 05-22-09, 05:26 PM   #497
柚原konomi

引用:
要練麻, 而且我都鐘意玩格, 不過我係果種時一格一時拉打果種人, 頭先咪有時我突登行埋黎等你以為我格, 但我又走左去射你既

純玩格唔夠你玩 但真係好爽 打rank好少可以咁打
哈哈...都係好事黎既...
不過有時你埋到黎,我就唔會比到你走...XD

今日終於都食左果SET 5秒秒殺技...XD
用就用得多,今次好似第一次食...
RANK D人...高級果D有可能會同你斬...
同RANK既人咪練下點追人...
舊 05-22-09, 05:28 PM   #498
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
哈哈...都係好事黎既...
不過有時你埋到黎,我就唔會比到你走...XD

今日終於都食左果SET 5秒秒殺技...XD
用就用得多,今次好似第一次食...
RANK D人...高級果D有可能會同你斬...
同RANK既人咪練下點追人...
RANK果d直頭係追住你黎斬....d燕返準到佢個死樣丫 我成日都對唔準個方向

5秒秒殺技???麻痺+CW斬+GR斬???呢招要人地唔搖先會食得晒架喎

好似超近距離中都可以食晒(例如人地衝前時中....)

舊 05-22-09, 05:31 PM   #499
柚原konomi

引用:
RANK果d直頭係追住你黎斬....d燕返準到佢個死樣丫 我成日都對唔準個方向

5秒秒殺技???麻痺+CW斬+GR斬???呢招要人地唔搖先會食得晒架喎
咁咪可以受佢鬥斬下...
我少打RANK,好少見到D人同我斬...

我手制都有搖...不過搖唔哂...XD
舊 05-22-09, 05:32 PM   #500
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
咁咪可以受佢鬥斬下...
我少打RANK,好少見到D人同我斬...

我手制都有搖...不過搖唔哂...XD
nono, 佢果種打法係唔會企定同你斬, 而係不停係你身邊dash, 睇準就燕返.....

論壇跳轉

現在的時間是 04:44 PM

手機版 | APP版