Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-09, 10:58 PM   #326
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: diabloex 查看文章
我只係試左demo..

dreamcast 張save card 有乜用. demo disable 左..
custom色

舊 05-01-09, 10:58 PM   #327
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: AiStudio 查看文章
現在至少賣左13551隻(唔計無打ranked的人),希望可以多些.
其實我係無打ranked的朋友
之前金會員過左期無買新咭,遲d玩熟d之後,應該會轉番做金會員

舊 05-01-09, 11:25 PM   #328
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
引用:
作者: Viper II 查看文章
為VO而出機既茂利報到

試左鋪arcade
AI醒過DC版

我向你致敬
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-09, 11:30 PM   #329
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
大家見我畫既擬人angelan賀VOOT登陸360既頭
就知我對virtual on係認真啦

雖然我打VO好廢

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-09, 11:45 PM   #330
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

XBox Live Gamertaggoldensteven
引用:
大家見我畫既擬人angelan賀VOOT登陸360既頭
就知我對virtual on係認真啦

雖然我打VO好廢
你個gametag係最誠實
得一隻VOOT
舊 05-02-09, 12:32 AM   #331
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 黃金史提芬 查看文章
得一隻VOOT
睇下佢的貞節牌坊可以維持幾耐

舊 05-02-09, 03:20 AM   #332
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
得一隻VOOT
佢本身係度個名已經夠誠實啦, Viper II

舊 05-02-09, 03:35 AM   #333
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
其實跟機我硬食左隻halo wars
不過set起部機我就衝去玩VOOT咁解姐

隻dream club我會入架

舊 05-02-09, 09:45 AM   #334
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:

同好喎

舊 05-02-09, 10:38 AM   #335
LED
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagHI LED
引用:
作者: AiStudio 查看文章
一路以為只有cw可以射一半,原來電網都可以插一半!?
其實有個問題,我次次插完人都唔知用咩武器好,
因為樣樣都好似扣得好少,但人地好快就走得開.

昨天同你打完之後我先想起有電網依樣野
多障礙物時,真係唔知點打~我部raiden要不停咁飛~
ttp://www.nicovideo.jp/watch/sm6916968

呢條片值得參考
雖然係ang視點 Orz

http://tw.nicovideo.jp/mylist/4778226
LED 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-09, 12:42 PM   #336
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

引用:

[OT]halo wars好野黎架
不過我覺得你應該玩halo3 先 [/OT]

呢家開始掌握返少少隻game 既節奏
不過琴日都係比小昭Teddy打得好慘
要再練下先得
舊 05-02-09, 02:22 PM   #337
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
[OT]halo wars好野黎架
不過我覺得你應該玩halo3 先 [/OT]

呢家開始掌握返少少隻game 既節奏
不過琴日都係比小昭Teddy打得好慘
要再練下先得
我都仲係摸索階段, 太耐冇玩個節奏感冇晒, 有d乜招都唔記得

我同柚原konomi打一樣俾佢SM

舊 05-02-09, 02:29 PM   #338
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
為VO而出機既茂利報到

試左鋪arcade
AI醒過DC版
恭喜晒, 為玩鍾意既game而出機係好事

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-09, 02:30 PM   #339
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: HON HON 查看文章
恭喜晒, 為玩鍾意既game而出機係好事
多d同好支持, 等sega知道仲有一班fans等緊佢出全新一集VO

舊 05-02-09, 05:15 PM   #340
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
多d同好支持, 等sega知道仲有一班fans等緊佢出全新一集VO
呢個難度幾高wor, 話晒今時唔同往日啦~

我想佢出番AM2作品既GAME落XBLA等我地懷舊下都好架.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-09, 05:21 PM   #341
Viper II
↘みもりんっ

引用:
無錯

支持sega係用荷包
用把口支持sega 對D株價冇幫助

舊 05-02-09, 06:59 PM   #342
Viper II
↘みもりんっ

求先好鬼lag
我問題?

舊 05-02-09, 07:50 PM   #343
ai.
RELEASED

引用:
求先好鬼lag
我問題?
你說和我打的時候??也不是太lag,係最後幾場好似間唔中lag一lag.
不是,是我的問題,因為我在外國,
如果我或對方其中一邊有人dl野,傳輸speed過大都會突然影響到.(bt或bt以外.)

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-09, 08:21 PM   #344
ai.
RELEASED

引用:
作者: LED 查看文章
ttp://www.nicovideo.jp/watch/sm6916968

呢條片值得參考
雖然係ang視點 Orz
thanks,看了,雖然唔係好看得清楚和明白.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 12:24 AM   #345
柚原konomi
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
XBox Live Gamertagmewhk
引用:
我都仲係摸索階段, 太耐冇玩個節奏感冇晒, 有d乜招都唔記得

我同柚原konomi打一樣俾佢SM
你咁講野既...
大家打中距離咪一樣55波...
如果覺得比人打完值得參考可以SAVE片,之後自己REPLAY黎睇...
當中可以學到下野既...
柚原konomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 12:26 AM   #346
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 柚原konomi 查看文章
你咁講野既...
大家打中距離咪一樣55波...
如果覺得比人打完值得參考可以SAVE片,之後自己REPLAY黎睇...
當中可以學到下野既...
慘在俾你埋身冇得走

而家仲未練番近戰, 一俾人埋身就開始亂

舊 05-03-09, 10:58 AM   #347
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
完全唔識玩
Raide 如果要爆甲係點樣出?
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 11:00 AM   #348
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
完全唔識玩
Raide 如果要爆甲係點樣出?
跳+special

舊 05-03-09, 11:07 AM   #349
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
引用:
跳+special
special係左武+右武?
都唔知點樣打中人
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 11:11 AM   #350
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
special係左武+右武?
都唔知點樣打中人
你去set掣果度set, 原本係冇special呢個掣, 要set番佢出黎.

如果你新玩, 先要知道點樣lock到對手.
最簡單既係起跳再即時按A掣落地. 另一個方法就係dash攻擊, 不過硬直都幾大

呢隻game好難好似gundam咁捉人硬直(相對黎講VO既硬直真係短到爆....)
所以要多d用唔同既攻擊, 利用時間差, 地型, or睇準敵人用大硬直既招黎攻擊.

上youtube試下搵d片黎睇, 最好唔好搵對戰片, 因為你睇完都唔會睇得明, 太快. 你搵d打電腦既片黎睇, 學下呢隻game基本慨念比較有用

論壇跳轉

現在的時間是 04:15 PM

手機版 | APP版