Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-16-12, 08:15 PM   #1
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
俾個朋友煩親

是咁的
呢排我因私人問題,少左同一個朋友聯絡
我已經同佢講左我心情唔系咁好,叫佢呢段時間唔好搵我
但佢隔一段時間就電話轟炸,有時仲半夜打黎
我自己已經成日失眠, 俾佢個電話嘈醒, 我仲點訓

我而+都無聽佢電話, 因為真系覺得好煩好煩
講左心情唔好, 佢仲要係咁騷擾
佢雖然系一個好人, 但我真系頂唔順佢D行為

我可以點做?
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-12, 09:22 PM   #2
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Ringo 查看文章
是咁的
呢排我因私人問題,少左同一個朋友聯絡
我已經同佢講左我心情唔系咁好,叫佢呢段時間唔好搵我
但佢隔一段時間就電話轟炸,有時仲半夜打黎
我自己已經成日失眠, 俾佢個電話嘈醒, 我仲點訓

我而+都無聽佢電話, 因為真系覺得好煩好煩
講左心情唔好, 佢仲要係咁騷擾
佢雖然系一個好人, 但我真系頂唔順佢D行為

我可以點做?
叫佢比你休息下,或者自己行開下.
唔係咁點?對方係咪想對你好D但用錯方法,定係覺得佢有其他意圖先?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-12, 09:26 PM   #3
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
用粗口對付佢
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-12, 09:45 PM   #4
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 碧克 查看文章
叫佢比你休息下,或者自己行開下.
唔係咁點?對方係咪想對你好D但用錯方法,定係覺得佢有其他意圖先?
我有同佢講清楚架
我同佢仲係好朋友,無反臉
但我因為工作上同身心上既問題,我真係無能力應酬佢
而佢又完全唔睇情況咁騷擾我
有時放工好想靜下,佢又電話轟炸
唔聽,佢就狂打黎
咁熄機啦,佢就炸我MSN

舊 03-16-12, 10:44 PM   #5
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
報警~~~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 01:56 AM   #6
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
blocked佢MSN又好似好無人情味?

舊 03-17-12, 02:34 AM   #7
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
播心經 同佢一齊聽降下心火
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 04:50 AM   #8
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
作者: stephen1980 查看文章
用粗口對付佢
sorry我笑左..
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 07:53 AM   #9
Norm
=_="""""

完全唔make sense...其實你係咪久佢錢?

舊 03-17-12, 09:39 AM   #10
lancersea
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
條友咁變態,樓主小心人身安全好過啦

參考:
http://m.yahoo.com/w/legobpengine/ne...ang=zh-Hant-HK
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 11:02 AM   #11
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
MSN, 電話都BL埋, 再煩你就報警

除非你又唔捨得姐

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 11:16 AM   #12
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: keijoey 查看文章
MSN, 電話都BL埋, 再煩你就報警

除非你又唔捨得姐
已經做左...
唔關捨唔捨得事, 只係識左咁耐, 都唔想搞到咁地步
但佢真係好煩
我唔係避佢一個, 我係個個朋友都避
佢地知我想靜下,都會唔搵我
唯獨佢好似嫌我仲未夠煩咁
舊 03-17-12, 11:16 AM   #13
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: lancersea 查看文章
條友咁變態,樓主小心人身安全好過啦

參考:
http://m.yahoo.com/w/legobpengine/ne...ang=zh-Hant-HK
我朋友唔係歌絲
舊 03-17-12, 11:25 AM   #14
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
我朋友唔係歌絲
出現了!!!

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 11:38 PM   #15
Norm
=_="""""

引用:
作者: 基路亞 查看文章
出現了!!!
等宇宙人上水....
其實點睇都唔似你好朋友.....

舊 03-18-12, 12:05 AM   #16
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
已經做左...
唔關捨唔捨得事, 只係識左咁耐, 都唔想搞到咁地步
但佢真係好煩
我唔係避佢一個, 我係個個朋友都避
佢地知我想靜下,都會唔搵我
唯獨佢好似嫌我仲未夠煩咁
佢角度: 佢係S、你係M
所以享受緊

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 01:44 AM   #17
二伍

此地無銀
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 11:45 AM   #18
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
咁佢打比你係講咩?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 12:00 PM   #19
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
佢想追你?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 03:43 PM   #20
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
咁佢打比你係講咩?
無主題, 暄寒問暖咁
引用:
作者: funnyfun 查看文章
佢想追你?
無可能卦,因為同性
所以都話唔係歌絲
舊 03-18-12, 04:56 PM   #21
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
咩朋友黎架?
你同佢有過生死經歷呀?

同性既話都咁恐怖, 我覺得你地肯定有d秘密關係....呵呵.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-12, 05:09 PM   #22
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: HON HON 查看文章
咩朋友黎架?
你同佢有過生死經歷呀?

同性既話都咁恐怖, 我覺得你地肯定有d秘密關係....呵呵.
識左差唔多十年
咁又無生死經歷既
平時都係一齊食下飯,買下化妝品咁囉
都係普通朋友關系
唔係百合啦,佢有男朋友
舊 03-19-12, 12:56 PM   #23
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
識左差唔多十年
咁又無生死經歷既
平時都係一齊食下飯,買下化妝品咁囉
都係普通朋友關系
唔係百合啦,佢有男朋友
照咁睇, 佢當正你係佢最好既朋友, 咁就真係.....

同佢傾應該都無用架la, 一係就接受/死頂, 唔係就絕交至掂.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-12, 05:56 PM   #24
Eking

註冊日期: Feb 2006
佢當你係好姊妹~

舊 03-20-12, 09:46 AM   #25
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
你識唔識佢男友?
同佢男友講佢女友好空虛寂寞餓,要做下野

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:23 PM

手機版 | APP版