Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-07-09, 06:00 PM   #26
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 0001 查看文章
有咩好主動????
都唔知講咩好....
我係怕我爆左d唔好既野出黎~~~
正常都係.......睇下佢有咩野喜好就針住離講架je~~

舊 09-07-09, 07:22 PM   #27
Galaxy
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDGalaxy_leung
XBox Live GamertagGalaxyLeung
引用:
作者: Be With You 查看文章
我會講下:
返工有咩趣事(同事/ 腦細有咩怪/ 搞笑舉動)、放工有咩做、睇雜誌有咩新野介紹、
(睇完tbb / pearl劇集後) 討論劇情、黎緊有咩節目 / 約定、說說朋友近況、新聞......等等

真係無野講咪談下情,說下性囉......
sweet 完可以有技巧地end up conversation....

初頭我都唔習慣有dead air
不過講真,大家只不過係打工仔
每一日發生既事都差唔多
好難會冇dead air.....

其實女友可能就係鐘意你內向 / 不多言!
如果係咁都唔駛改吧?!
佢就係唔鍾意嘛
佢覺得我同自己frd多野講
同佢就冇咩講...

但係講真我同frd都係講打機同講下波...
冇理由同佢講哩o的架嘛
Galaxy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 08:54 PM   #28
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
真係乜都得架喎
無聊起可以一晚我係我屋企, 佢係佢屋企

大家夾住電話
我死魚係床睇書+揾緊周公[係一心三用]
佢睇住日劇

咁都得架喎

佢:嘩,XXXX好型,(下刪....其實係我唔記得)
我:係咩, 但xxxxx(我都係唔記得,但本能駁嘴)

無無聊聊都可以差不多成粒鐘

其實要吹你眼前見乜都講得架

eg: D飛蟲係燈飛來飛去好煩再吹又可以

同女友講電話好係好在內容有冇營養都OK........當然只限大家都有時間時
冇就都係幾句收線

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-09, 09:06 PM   #29
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
引用:
有咩好主動????
都唔知講咩好....
我係怕我爆左d唔好既野出黎~~~
驚咩唶
如果你係以結婚為目標
咁唔通結左婚之後先俾佢知你d 衰野??
俾佢結婚前知唔好?

除非你.....
古手神主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-09, 12:54 AM   #30
liverwan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
如果唔係煲粥,都有d野傾下o既
傾下電視,新聞,去邊食去邊玩好
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-09, 01:25 AM   #31
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 古手神主 查看文章
驚咩唶
如果你係以結婚為目標
咁唔通結左婚之後先俾佢知你d 衰野??
俾佢結婚前知唔好?

除非你.....
SOR...唔係我既對象...
暫時未有對象

我叫0001,可以叫我01
2x歲,單身

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-09, 01:59 AM   #32
Corex
God of Gamer
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
呢度淨係天台都咁精彩, 好難dead air喎

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-09, 12:24 PM   #33
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Galaxy 查看文章
佢就係唔鍾意嘛
佢覺得我同自己frd多野講
同佢就冇咩講...

但係講真我同frd都係講打機同講下波...
冇理由同佢講哩o的架嘛
打機如果有一齊打開既game
都會講到架

舊 09-08-09, 12:50 PM   #34
Game Master
狙擊王

引用:
作者: Seppie 查看文章
打機如果有一齊打開既game
都會講到架
唔一定個個女都好似你咁好打機的~~~

舊 09-08-09, 01:39 PM   #35
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
唔一定個個女都好似你咁好打機的~~~
"如果" je

再唔係, 好多女仔都有睇漫畫架~

舊 09-08-09, 01:52 PM   #36
Game Master
狙擊王

引用:
作者: Seppie 查看文章
"如果" je

再唔係, 好多女仔都有睇漫畫架~
係呀~~~睇BL的....
我地點睇呀>_<

舊 09-08-09, 01:59 PM   #37
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
係呀~~~睇BL的....
我地點睇呀>_<
咁我幫唔到你........

舊 09-08-09, 03:13 PM   #38
Game Master
狙擊王

咁易識女既我一早識好多個啦...
駛鬼初戀都俾人呃埋咩~~~

舊 09-08-09, 11:52 PM   #39
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
本身我個人都唔多野講, 不過都未至於成日dead air嘅...

講下身邊d事物都已經好多野講啦(是非、新聞、做緊d咩、黎緊有咩做、etc)~
再唔係講下自己or對方舊時d野~
細過果陣做過d咩傻野 / 難忘野~

一定會有你地嘅話題

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-09, 10:12 PM   #40
kimiko
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
搞爛gap囉....成日都氹佢笑......
kimiko 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:26 AM

手機版 | APP版