Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 11:29 AM 10-11-18
我係推主線時空先,卡左先刷升職料同兄貴,冇時間打臨訓前都要爆晒5次石掃蕩5條體

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
GUSTAV 12:08 PM 10-11-18
NORMAL都掃?
ShinDou 12:13 PM 10-11-18
我照掃,精英每版掃得3下好快掃晒架喇,其實主要係拎個rank exp,因為強度同rank掛勾,exp又睇你用左幾多體,所以升最快就係組隊刷兄貴

ShinDou 12:19 PM 10-11-18
原來今日開暗王子,唔怪得你地講啦,而家唔刷兄貴了,帶兩隻bonus人組隊刷算,又要打主線同升職料,好忙

鳳熾魂 12:22 PM 10-11-18
外觀好正 但抽哂就無哂石
GUSTAV 12:28 PM 10-11-18
作者: 鳳熾魂:
打飛機至上主義 明知貴都買左
鳳熾魂 01:27 PM 10-11-18
雪莉真係超正咁就all in左
okabe 01:43 PM 10-11-18
唔係點引你抽,佢d 角色唔係好多
要賺錢要靠賣外觀
話時話你地入左旅團未?
鳳熾魂 01:48 PM 10-11-18
作者: okabe:
唔係點引你抽,佢d 角色唔係好多
要賺錢要靠賣外觀
話時話你地入左旅團未?
咁有D唔吸引 天霸絕槍起右面起中間都會課 莉亞娜都應該課
未啦 可以誇服?
GUSTAV 02:07 PM 10-11-18
獨男一件緊係冇團
十一月 07:16 PM 10-11-18
有冇計過要幾多石才可以抽到最後?
ShinDou 07:28 PM 10-11-18
可以放棄實時鬥雞了,十連勝上左白銀3之後俾D課長屈 XD 大家都係LV35,佢隻粉毛288智,補成2千幾,呆左 @@ 我D奶未見過補過千

我黃毛明明仲有護衛,唔知點解坦唔到佢隻雪莉,佢又冇人破護衛,定係有SSR裝有得冇視護衛﹖俾佢屈死左兩件,冇得打 @@ 佢隻隻打手都4百幾攻,我最多得隻雪莉3百幾 @@

而家1335分排164 @@ 頂原來又打高分人,佢排29成1514分 @@ 我輸扣十分

之後應該每星期贏夠5場就收手了

而家覺得雷丁都幾緊要,黃毛太易俾魔法人屈了,同埋槍兵驚劍太易死,都係射番隻雷丁番黎先 @@ 爭1張飛先夠十連

射左十連又唔中,而家105抽仲係得雪莉同莉亞娜,應該冇人夠我黑,我好似都未試過打個有咁黑既ACCOUNT,40幾抽中兩隻SSR之後還番晒 XD

主角轉左騎,又冇艾爾文,而家冇人開超絕 @@ 試下組隊刷唔刷到先,如果太多伏人可能要自己升5隻BONUS刷 @@

1場8體2百分
十一月 07:56 PM 10-11-18
作者: ShinDou:
我黃毛明明仲有護衛,唔知點解坦唔到佢隻雪莉,佢又冇人破護衛,定係有SSR裝有得冇視護衛
雪莉升做大統師唔係有招主動技「影襲」無視護衛嗎?
ShinDou 08:09 PM 10-11-18
但佢係用雷光打我喎,影襲應該係主動技黎﹖佢仲要秒左兩個,又冇時鐘補 @@
鳳熾魂 12:41 AM 10-12-18
作者: 十一月:
有冇計過要幾多石才可以抽到最後?
近四千掛
(=v=)b 08:21 AM 10-12-18
"主動加入1位好友"
有無人可以比我+呀~?
okabe 09:36 AM 10-12-18
作者: (=v=)b:
"主動加入1位好友"
有無人可以比我+呀~?
你去公頻出加好友圖示快好多
我都就來加滿
GUSTAV 10:01 AM 10-12-18
作者: (=v=)b:
"主動加入1位好友"
有無人可以比我+呀~?
可以 暗影 id: gsir

我都想搵人切搓

使唔使同server

btw 旅團有咩用?
GUSTAV 11:46 AM 10-12-18
BTW D 練兵點練好....?
ShinDou 11:49 AM 10-12-18
練你手上主力打手,兵種用果d先好升

GUSTAV 12:10 PM 10-12-18
作者: ShinDou:
練你手上主力打手,兵種用果d先好升

能力基本上都係升滿10LV?
十一月 12:22 PM 10-12-18
近四千掛
好貴,我放棄
ShinDou 12:29 PM 10-12-18
我升攻先,正常應該未十lv就有d勁d既技學,睇佢要既料幾多揀個最著數既升先

okabe 12:47 PM 10-12-18
作者: GUSTAV:
可以 暗影 id: gsir

我都想搵人切搓

使唔使同server

btw 旅團有咩用?
旅團有團任打,有排名,有商店換野
不過台服現時版本未有
切搓好似好友就得
ShinDou 03:25 PM 10-12-18
原來尋日開始至17日,每日可以拎6次槌同1次石喎,蝕晒添尋日冇禁,都係岩岩有fd講先知,陸版冇?

第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後

返回主題版面