Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
收藏品討論版>魔神英雄傳討論區
HIM 12:55 PM 08-01-05
作者: 泰利:
鋼衣系列咁值錢架?

當年5隻買齊都唔駛500 , 但已掉哂

而家得番新星龍神丸, 龍星丸等幾隻

呢?囍頂驧L市架啦
williamsiusuper 02:21 AM 08-04-05
今日係荃灣城市中心見到老番既愛藏版$20盒
魔神1,同2都有
個盒都印得唔錯!!!
入面就唔知點la...
chuntaky 05:37 PM 08-05-05
超魔神英雄傳再版

dlss23 10:43 PM 08-12-05
唔知有沒人有興趣買韓國版既魔神? 有興趣想知道價錢同有邊部既請PM我
DevilElvis 10:53 PM 08-13-05
作者: chuntaky:
超魔神英雄傳再版
有冇講幾時出番呀
Thx a lot
chuntaky 11:48 AM 08-14-05
作者: DevilElvis:
有冇講幾時出番呀
Thx a lot
冇講幾時出番呀
只知 BANDAI 100% 會再版

我記得當年 $30 , $39 購入

戰神丸的翼可以動
PTX-003C 01:42 PM 08-14-05
is it model or toy?
redfish 02:18 PM 08-14-05
作者: PTX-003C:
is it model or toy?
吸索包裝完成品, 當年呢個系列係死貨, 以致這系列最後一隻白虎龍神丸產量比其他款少好多, 而龍神丸最後形態亦沒有玩具化.
PTX-003C 07:04 PM 08-14-05
龍神丸最後形態<<<
how does it look like?
redfish 07:12 PM 08-14-05
龍神丸最後形態<<<
how does it look like?
http://www.interq.or.jp/earth/mato/images/ryu8.html
chuntaky 10:19 AM 08-17-05
作者: redfish:
吸索包裝完成品, 當年呢個系列係死貨, 以致這系列最後一隻白虎龍神丸產量比其他款少好多, 而龍神丸最後形態亦沒有玩具化.
龍神丸最後形態亦沒有玩具化
感覺有點可惜
白虎龍神丸遲早返出
我覺得魔神每次出都有特價貨(特價貨有99%死貨)
redfish 10:42 AM 08-17-05
作者: chuntaky:
龍神丸最後形態亦沒有玩具化
感覺有點可惜
白虎龍神丸遲早返出
我覺得魔神每次出都有特價貨(特價貨有99%死貨)
在商言商, 當時Bandai減白虎龍神丸產量是正確的, 一來片快播完, 二來前8隻完全滯銷. bandai將此死貨系列復刻, 除非玩限量, 唔係的話結果多數又係跳樓收場.
garuda 10:11 PM 08-17-05
想問有無人見過有呢隻手辦件賣??

DevilElvis 10:51 PM 08-17-05
作者: garuda:
好正呀,手辦果然唔同D
PTX-003C 11:30 PM 08-17-05
作者: garuda:

i am more intrested in who used it
DevilElvis 02:01 AM 08-18-05
i am more intrested in who used it
不是嘛 ,咪飛雲果師傅 劍部武一郎囉 (果時佢比人偷?鱄茖}心所以做?鷖a人)
PTX-003C 07:38 AM 08-18-05
o~~~
i wasn't able to watch after the part where they light the torch
redfish 08:15 AM 08-18-05
o~~~
i wasn't able to watch after the part where they light the torch
魔神2應該超過十年前在香港播, 你應該還在香港吧.
黑咪 破壞大王 08:29 AM 08-18-05
作者: etkwok:
你搞錯喇
一同二都係 takara 出o架
超魔神(第三作)先係笨大出
點解我十幾年前買果隻幻神丸係笨大出的???
redfish 09:21 AM 08-18-05
作者: 黑咪 破壞大王:
應該唔超過十年, 當年做超魔神時bandai出過一次復刻, 舊版的確係takara出的.
不是藍星人 09:33 AM 08-18-05
作者: 黑咪 破壞大王:
笨大係 98 年(定 97? )復刻的,所以你一係記錯年份,一係記錯廠
PTX-003C 10:03 AM 08-18-05
魔神2應該超過十年前在香港播, 你應該還在香港吧.
we don't have TV in our house.....
none of our family member likes TV.......
in another weird way...we had 2 computers already.....
凍檸茶 10:11 AM 08-18-05
在商言商, 當時Bandai減白虎龍神丸產量是正確的, 一來片快播完, 二來前8隻完全滯銷. bandai將此死貨系列復刻, 除非玩限量, 唔係的話結果多數又係跳樓收場.
隻最終~
我覺得唔係咁靚咁~

其新第三輯我睇到第三界層就冇睇~
(覺得將獅子上身~唔好睇咁~ )
黑咪 破壞大王 01:07 PM 08-18-05
作者: etkwok:
笨大係 98 年(定 97? )復刻的,所以你一係記錯年份,一係記錯廠
我差不多1990年在葵芳地鐵站前果間OK買的已經是BANDAI LOGO,
但同時一樣照找到T記的..
另外八違摺之前幾年在櫃頂果批好似已經是B記的,
如沒有記錯的話可能同超時空要塞情況一樣(由金井、有井同BANDAI瓜分, 後來到7果時先由BANDAI玩晒)
亍 ◣ 01:30 PM 08-18-05

o個隻價錢, ||||

模型o個隻又||||||||||||

而家買番大陸版不知幾開心 (不過都係買左劍王一隻.....)

係呢.....記唔記得"超"入面龍神丸最終形態係叫咩名??
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面