Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-04-18, 03:37 PM   #40501
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
大成功教唔係萬能

早幾日剩係識出禮裝
今日先開始轉運出英

所以發覺唔對路要識停.....

舊 01-04-18, 03:40 PM   #40502
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: psidef 查看文章
試過唔得
我手機慢,LOAD過去抽果度唔夠順偏差值比較差,不過用iPad Pro就好順,成功抽到好野都多D

引用:
作者: gingq7 查看文章
到你有一日用大成功爆死時就明架啦
我兩年前已經叛過教啦
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 03:45 PM   #40503
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: rfdingo 查看文章
大成功教唔係萬能

早幾日剩係識出禮裝
今日先開始轉運出英

所以發覺唔對路要識停.....
其實大成功教最主要係提供一個止蝕位俾你(大概係每三抽),當然都同種火儲存量有直接關係

呢兩日我兩個帳都各抽咗大概120石,之後既日子就算想再試都冇石可以再試
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 04:04 PM   #40504
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
作者: teealpha 查看文章
其實大成功教最主要係提供一個止蝕位俾你(大概係每三抽),當然都同種火儲存量有直接關係

呢兩日我兩個帳都各抽咗大概120石,之後既日子就算想再試都冇石可以再試

試左5百幾石

我覺得頭3抽無3星英既機會好細(印象中三兩次
都有機會3星英後計埋頭尾多過12抽先見到張保底(無認真計,多過13下都唔奇,但比例非常少

其本上係每次用最少既抽隻十連保底走

結論:都係睇開d啦

舊 01-04-18, 04:21 PM   #40505
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
我試咗超過500石。

尋日最後再試,極大成功之後兩抽出對影,即刻放棄轉去兩個10抽即刻中紫色老太婆番嚟。

試大成功新教只中過1張衛宮老豆,其他4星以上全部禮。
結論:係你嘅就係你嘅
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 04:44 PM   #40506
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003

吃飯睡覺婊炎川

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 05:59 PM   #40507
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:

試左5百幾石

我覺得頭3抽無3星英既機會好細(印象中三兩次
都有機會3星英後計埋頭尾多過12抽先見到張保底(無認真計,多過13下都唔奇,但比例非常少

其本上係每次用最少既抽隻十連保底走

結論:都係睇開d啦
追咗兩年幾, 我放棄......

依家必要性又越嚟低.

舊 01-04-18, 09:02 PM   #40508
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
作者: psidef 查看文章
追咗兩年幾, 我放棄......

依家必要性又越嚟低.
呢個只係個人喜好

舊 01-04-18, 09:37 PM   #40509
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
呢個只係個人喜好
有愛咪抽佢返黎lor

其實抽咁多都升唔哂

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-18, 08:14 AM   #40510
細路翔
The One

無聊走去打先知

德翁個幕間居然無啦啦放隻80幾萬血既鬼,唔係咁岩用緊腦死黑明梅應該要打10 TURN以上

基本上依家嫁角齊晒,所以依幾日儲埋儲埋d種火我都係用黎練低rare角開幕間
之後手痕的話都會抽既,但都係一兩單試水溫算

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-05-18 08:38 AM 被 細路翔 編輯。
舊 01-05-18, 08:55 AM   #40511
gingq7

註冊日期: May 2008
非金卡我只差9隻未升滿
金卡就只差1隻福袋酒吞

5星中有17隻已技30
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-18, 09:31 AM   #40512
細路翔
The One

以依隻game既神奇設計

將大部份四星升到技30好似高cp值過升d垃圾五星

英國說大家抱團死
舊 01-05-18, 09:36 AM   #40513
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章

計cp剩係升孔梅盾狐就夠
其他拖人地寶五30技
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-18, 11:53 AM   #40514
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
諗緊下隻昇技升小太陽定金閃閃

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-18, 12:17 PM   #40515
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
人格問題我一定係選小太陽先

除非你又乙女心發作想陪金閃玩星間飛行(ry

英國說大家抱團死
舊 01-05-18, 12:22 PM   #40516
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
其實係咪要好肝先升得哂D人
超多4星都係得幾LV

引用:
唔駛諗,兩隻都升哂

舊 01-05-18, 12:25 PM   #40517
細路翔
The One

引用:
作者: 6078 查看文章
其實係咪要好肝先升得哂D人
超多4星都係得幾LV

唔駛諗,兩隻都升哂
連5星我都有幾隻未升完,陳小姐/阿比/不夜術/黑狗/船長個d......

本命嫁王差一隻杯先100lv,打後個5隻又要留比黑貞

其實依兩三個月根本無咩資源比到新角

仲未計艾蕾要個216支釘我一支都未農過....

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-05-18 12:33 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-05-18, 12:41 PM   #40518
gingq7

引用:

唔覺,
4星勁既數黎數去可能都係得10隻左右, 拎呢10隻和5星最勁果10隻比, 總體都係輸

真真正正值得升技30和沒有5星替代品的只有盾娘/BB/B叔, 而其中的雪城B叔我其實一次都未在實戰用過但都可以過晒所有高難關, 即係話實際上只有盾娘和BB係無可取代, 4星升呢兩隻到技30就夠

即係我都好想將劍蘭斯/騎金時/小黑/殺式等升到技30, 但當武藏/拉二/水鎗等5星都技30後, 根本無需用劍蘭斯/騎金時/小黑/殺式
舊 01-05-18, 12:44 PM   #40519
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
唔覺,
4星勁既數黎數去可能都係得10隻左右, 拎呢10隻和5星最勁果10隻比, 總體都係輸

真真正正值得升技30和沒有5星替代品的只有盾娘/BB/B叔, 而其中的雪城B叔我其實一次都未在實戰用過但都可以過晒所有高難關, 即係話實際上只有盾娘和BB係無可取代, 4星升呢兩隻到技30就夠

即係我都好想將劍蘭斯/騎金時/小黑/殺式等升到技30, 但當武藏/拉二/水鎗等5星都技30後, 根本無需用劍蘭斯/騎金時/小黑/殺式
依家唔係就係講緊d 5星頂級戰力升完後升咩好?

英國說大家抱團死
舊 01-05-18, 12:59 PM   #40520
gingq7

引用:
無小太陽,
但金閃一直8/4/4左兩年幾, 一直覺得夠用, 直到聖誕2017因為技3唔夠10級加唔倒NP30令到組隊十分困難, 忍痛將佢升到10/10/10先發現完全變左另一隻角色

但技2技3升滿後, 在黑聖杯和梅林的基本配置情況下, 隨便2張藍卡用晒就已經可以到NP100, 即係用黑聖杯都可以3回合內穩定地開倒寶具, 打周回和無升技的金閃差太遠
舊 01-05-18, 01:49 PM   #40521
gingq7

引用:
依家唔係就係講緊d 5星頂級戰力升完後升咩好?
5星非頂級戰力果d唔升啦, 升晒頂級戰力和有愛角色後就留素材留QP算啦,
因為反正結晶有限, 升晒每一隻5星係不可能, 不如盡早放棄
舊 01-05-18, 03:59 PM   #40522
細路翔
The One

我仲拎左一粒結晶去餵術閃....

英國說大家抱團死
舊 01-05-18, 05:37 PM   #40523
gingq7

術閃我到8/8/8就停左, 因為要去到剛剛的聖誕2017先有得農佢要的150條觸手...
舊 01-05-18, 06:49 PM   #40524
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
我仲拎左一粒結晶去餵術閃....
術閃不是還好嘛...反正有用...
我餵在紫毛老太婆...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-18, 07:58 PM   #40525
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
四星可有超越者槍奶光

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:52 PM

手機版 | APP版