Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-05-13, 09:28 AM   #1651
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: ZEROBO 查看文章
9 號到呀!

抵喎! 我都去說得下我個fd買先

上面兩位版友,忍得多傷身呀,加入我地既大家庭啦

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 09:30 AM   #1652
聖鬥士星矢
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
都係等行版
但就快忍唔到了
究竟等到幾時?唉, xbox one, 係我最想要口既主機...
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 09:31 AM   #1653
聖鬥士星矢
Insane Gamer

PSN  IDMacao-Seiya
XBox Live GamertagMacaoSeiya
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
抵喎! 我都去說得下我個fd買先

上面兩位版友,忍得多傷身呀,加入我地既大家庭啦
呢個價我ok, 但我驚一買返來就DOA...
聖鬥士星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 09:45 AM   #1654
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
9 號到呀!

9號係講1月9號? 定係12月9號咁快
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 09:46 AM   #1655
ZEROBO
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
引用:
作者: 聖鬥士星矢 查看文章
究竟等到幾時?唉, xbox one, 係我最想要口既主機...
其實我最怕亜版會係閹割版本, 無Kinent 同hdmi in.
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 09:47 AM   #1656
ZEROBO

PSN  IDx360
引用:
作者: RS 200 查看文章
12月9-11日到
舊 12-05-13, 09:48 AM   #1657
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
佢揀左快果隻運輸方法 (空運吧?), 只需2-4日.

我諗住唔急玩, 揀左慢果隻方法, 要十幾日. 而家有D後悔.
唔係急想玩, 而係醒起用船運, 部機要嚮海上 "chok" 十幾日.........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 09:54 AM   #1658
RS 200

引用:
作者: ahleung 查看文章
佢揀左快果隻運輸方法 (空運吧?), 只需2-4日.

我諗住唔急玩, 揀左慢果隻方法, 要十幾日. 而家有D後悔.
唔係急想玩, 而係醒起用船運, 部機要嚮海上 "chok" 十幾日.........
你買左美版?
其實我而家都心大心細美版好定歐版好...變壓牛我有,以前玩日版360時剩落,睇bluray我本身有bluray機....
舊 12-05-13, 10:08 AM   #1659
ahleung
The One
Bannnned

引用:
你買左美版?
其實我而家都心大心細美版好定歐版好...變壓牛我有,以前玩日版360時剩落,睇bluray我本身有bluray機....
yes, 美版.

o岩o岩我買完無耐就話sold out
舊 12-05-13, 10:10 AM   #1660
ZEROBO

PSN  IDx360
我個hdmi in係比隻synology 睇BDISO...
舊 12-05-13, 10:10 AM   #1661
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
我忍到喎!!!
鬼叫我主力係港區live,
唯有繼續等行版機啦!(ms應該送番張港區金會員比我地啦!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 12-05-13 10:13 AM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 10:23 AM   #1662
RS 200

引用:
作者: mrk 查看文章
我忍到喎!!!
唔係港live account都用到咩?
舊 12-05-13, 10:26 AM   #1663
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
其實我最怕亜版會係閹割版本, 無Kinent 同hdmi in.
點會cut走HDMI IN咁大改動

更加唔會無kinect, 因為XBO的OS有唔少功能要用voice command
又有唔少game會用到motion capture
冇kinect就等於大廢武功,點會cut走咁重要的配件
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 10:27 AM   #1664
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: KUTAR# 查看文章

更加唔會無kinect, 因為XBO的OS有唔少功能要用voice command
擔心佢廢雲界王拳好過啦...

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 10:31 AM   #1665
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: mrk 查看文章
我忍到喎!!!
水機都可以用港區live.
360都得啦.

而家連game都無左區碼限制. 水機既顧慮係保養, 電壓, 影碟區碼等問題.
舊 12-05-13, 10:34 AM   #1666
ZEROBO

PSN  IDx360
引用:

香港啲set top box 無老美咁多人用... Cut走佢好合情理kinect我估計會好似ps4咁有不同package出.
卓x喑示過係三月出... 希望真啦
舊 12-05-13, 10:52 AM   #1667
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
CUT走個HDMI IN 其實慳唔到幾多 , 仲要改條生產線 ,
KINECT 比人CUT左就好多功能都無左
當然你話淨係打機咩都唔做就CUT晒兩樣野都得...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 10:56 AM   #1668
RS 200

cut 硬件應該冇可能架喇,除非全世界一齊出改良版or新ver機.......斷估唔會行貨要等到新ver機出左先有掛
舊 12-05-13, 10:57 AM   #1669
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
講D題外話 , 我幾中意佢SETUP入面教你TUNE電視果個野
終於TUNE到部電視畫面睇落同上網睇D圖完全一樣
連RGB都可以教你TUNE埋
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 11:03 AM   #1670
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
亦有機會港版=強國版...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 11:07 AM   #1671
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: david 查看文章
亦有機會港版=強國版...
相信亞版係台灣,香港,新加坡通用,唔會跟大陸

強國版出得成先算啦

引用:
香港啲set top box 無老美咁多人用... Cut走佢好合情理kinect我估計會好似ps4咁有不同package出.
卓x喑示過係三月出... 希望真啦
如果話唔support time tabel就合理
但留下HDMI IN bypass 機頂盒又有何不可
真係冇理由cut走HDMI IN

此篇文章於 12-05-13 11:13 AM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 11:10 AM   #1672
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
相信亞版係台灣,香港,新加坡通用,唔會跟大陸

強國版出得成先算啦
有人話8月出嘛強國版,我信O架。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 11:12 AM   #1673
RS 200

引用:
作者: david 查看文章
有人話8月出嘛強國版,我信O架。
d人講咩我唔知,but如果唔係官方講,正常人都唔會信吧
舊 12-05-13, 11:49 AM   #1674
Nerd
Junior Member

引用:
d人講咩我唔知,but如果唔係官方講,正常人都唔會信吧
比人玩早大半年,到時賣左舊果部,先再買行版都底(仲有人要的話)
Nerd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-13, 11:54 AM   #1675
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
有無人玩緊Dead Rising 3?
有野想問呀。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 12:45 PM

手機版 | APP版