Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-07-16, 10:07 PM   #1951
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
151開始可以點打,用左2珠都未過到
我冇任何支援角,只有抱2號機大腿

此篇文章於 02-07-16 10:13 PM 被 Seamty2 編輯。
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-16, 10:37 PM   #1952
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: Seamty2 查看文章
151開始可以點打,用左2珠都未過到
我冇任何支援角,只有抱2號機大腿
我試過打人地版152
2 WAVE食咗一野中BOSS必隻JS就爆咗....
用明日香踢爆另一隻中BOSS, 入到見到影創聖重踢到佢兩腳就TIME OVER.
盡快入BOSS WAVE係要點, 明日香面對到就起勢踢!
踢到幾多得幾多, 踢唔死就用第2珠再踢過, 真係唔得只有3珠打.

我123LV ONLY.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-16, 11:08 PM   #1953
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
打到169,試過好多唔同打法,我全拳隊,80弱馬沙,80弱創性,60聖誕紅蓮,70SR GGG

後期我場場要搭明日香先得

覺得最好用兩隻C拳機自殺拎2拳珠,中BOSS最好搵明日香頂,普通機唔會頂得住,俾人HI到都扣接近1千,出技扣2,3千,要唔加速控下避招先得

留10珠入BOSS WAVE,記低大佬出係邊個位出捕佢,1出黎就踢3次佢都扣左120萬,淨番少少其他人開晒熱血魂好快死

不過有時打卒都會俾人屈到唔夠半血要入艦補下,但BOSS WAVE開始我都會放番出黎頂1頂另1邊D卒

此篇文章於 02-07-16 11:13 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-16, 11:37 PM   #1954
Seamty2

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我試過打人地版152
2 WAVE食咗一野中BOSS必隻JS就爆咗....
用明日香踢爆另一隻中BOSS, 入到見到影創聖重踢到佢兩腳就TIME OVER.
盡快入BOSS WAVE係要點, 明日香面對到就起勢踢!
踢到幾多得幾多, 踢唔死就用第2珠再踢過, 真係唔得只有3珠打.

我123LV ONLY.
見到隻JS幾野就爆真係

引用:
作者: ShinDou 查看文章
打到169,試過好多唔同打法,我全拳隊,80弱馬沙,80弱創性,60聖誕紅蓮,70SR GGG

後期我場場要搭明日香先得

覺得最好用兩隻C拳機自殺拎2拳珠,中BOSS最好搵明日香頂,普通機唔會頂得住,俾人HI到都扣接近1千,出技扣2,3千,要唔加速控下避招先得

留10珠入BOSS WAVE,記低大佬出係邊個位出捕佢,1出黎就踢3次佢都扣左120萬,淨番少少其他人開晒熱血魂好快死

不過有時打卒都會俾人屈到唔夠半血要入艦補下,但BOSS WAVE開始我都會放番出黎頂1頂另1邊D卒
我已經係80JS + 80 弱創 + 80弱沙 + 60 EXIA
除左 80弱創冇改造之外,其他都改盡晒,掂都掂唔到隻BOSS就TIME OVER

此篇文章於 02-07-16 11:40 PM 被 Seamty2 編輯。
舊 02-07-16, 11:46 PM   #1955
ShinDou

我80弱創性改爆左攻防,HP開始加緊,不過過左日曜冇得打改造了,唔改既話可能用番其他改爆既拳機仲好,強化PART我裝晒加100攻

我有75JS不過冇拎出黎用,因為爆COST扣好多能力又冇左SUPPORT,我RANK得43,COST 73

用3珠應該打到大佬﹖
舊 02-07-16, 11:53 PM   #1956
Seamty2

引用:
作者: ShinDou 查看文章
我80弱創性改爆左攻防,HP開始加緊,不過過左日曜冇得打改造了,唔改既話可能用番其他改爆既拳機仲好,強化PART我裝晒加100攻

我有75JS不過冇拎出黎用,因為爆COST扣好多能力又冇左SUPPORT,我RANK得43,COST 73

用3珠應該打到大佬﹖
3珠 180秒+ 1.5倍攻一定過到
想研究下有冇可能2珠就過到

151開始好似易出左SR創性同SSR弱創性
舊 02-08-16, 12:07 AM   #1957
Crazy Gamer

好慘, 老馬修招大炮食咗我成五百隻都唔肯升最後一個LV......
啲錢食到得番四個位.

但倒轉講, 尋日跌/抽咗2SSR6SR.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 01:56 AM   #1958
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
原來LV200之後強敵能力唔會再升,真系好彩
感覺愈高LV愈易中,依家差2張ssr弱就4凸了

舊 02-08-16, 10:10 AM   #1959
ShinDou

我都覺得高LV易出左,而家強凸3

c沙也加好勁,1開波補給再自殺送左2珠,c花自殺又送多珠

而家覺得d中boss最好開必殺秒左佢先,打既時間少左冇俾佢扣咁多,又多d時間打大佬

此篇文章於 02-08-16 10:34 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-08-16, 10:40 AM   #1960
Crazy Gamer

打左221隻終於搞掂!

舊 02-08-16, 11:54 AM   #1961
Crazy Gamer

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
打左221隻終於搞掂!

恭喜恭喜~~
舊 02-08-16, 12:08 PM   #1962
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
打左221隻終於搞掂!
犀利我有個FD都凸爆但見佢未爆技
請問係咪爆咗水?
我120層ONLY
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 12:19 PM   #1963
Crazy Gamer

引用:
恭喜恭喜~~
多謝多謝~大年初一一朝早就中兩隻SSR真系開心
依家可以一邊慢慢打一邊等亡國のアキト了

引用:
作者: clie 查看文章
犀利我有個FD都凸爆但見佢未爆技
請問係咪爆咗水?
我120層ONLY
系呀,由170左右開始用,爆哂45支
上次sazabi ev既時候一早放棄所以儲落一大堆今次用
其實如果唔係新年未必會咁趕,但初三到初五根本都冇時間打所以先諗住速戰速決
今次ev當儲個經驗,知道愈高LV愈易跌,下次ev就唔使咁趕爆哂水

舊 02-08-16, 02:12 PM   #1964
clie

引用:
大大有無2號機特效可以借小弟?
無佢好難一粒珠過關
舊 02-08-16, 02:18 PM   #1965
Crazy Gamer

引用:
多謝多謝~大年初一一朝早就中兩隻SSR真系開心
依家可以一邊慢慢打一邊等亡國のアキト了

上次sazabi ev既時候一早放棄所以儲落一大堆今次用
其實如果唔係新年未必會咁趕,但初三到初五根本都冇時間打所以先諗住速戰速決
今次ev當儲個經驗,知道愈高LV愈易跌,下次ev就唔使咁趕爆哂水
150打後係咪全力三珠三珠咁打?
舊 02-08-16, 02:29 PM   #1966
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
大大有無2號機特效可以借小弟?
無佢好難一粒珠過關
有呀歡迎add me 146889215
但請留低ac名,我怕會誤拒否
引用:
150打後係咪全力三珠三珠咁打?
因為我有齊4隻特效所以去到169都仲系一珠過
但170開始就系三珠,成個ev未試過二珠

此篇文章於 02-08-16 02:31 PM 被 fufufu123456 編輯。
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 02:41 PM   #1967
Crazy Gamer

引用:

LoN SRW已伸~~~
啲明日香開始唔夠用, LV3必唔夠踢死影創聖
舊 02-08-16, 02:48 PM   #1968
clie

引用:
已ADD 叫瓜瓜~
我一部特效都無,有時FD隻MAX 2號機浮上面就起勢咁打
舊 02-08-16, 02:50 PM   #1969
clie

引用:
LoN SRW已伸~~~
啲明日香開始唔夠用, LV3必唔夠踢死影創聖
我得兩個FD有,呢期申請既都俾人拒絕晒
舊 02-08-16, 02:55 PM   #1970
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:

HKG-KFC已伸~~~

145 LV強SSR突0
睇怕空多吉少
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 05:27 PM   #1971
Seamty2

今日只出過2張sr
仲差5張ssr弱創聖先突爆到隻強
舊 02-08-16, 06:02 PM   #1972
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:

我都要朋友

冇特效打到80幾已經好難打

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 06:15 PM   #1973
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我都要朋友

冇特效打到80幾已經好難打
無特效應該可以打到149仲係一珠, 最緊要全拳C愛美神同二號朋友
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 06:29 PM   #1974
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
無特效應該可以打到149仲係一珠, 最緊要全拳C愛美神同二號朋友
不是已經講左重點?

要全拳我有丫....

問題已經開始打唔入肉.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-08-16 06:40 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-16, 06:36 PM   #1975
Crazy Gamer

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
二號朋友招必LV5或以上會安全啲.

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:06 AM

手機版 | APP版