Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-15-16, 11:07 PM   #3126
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
裝埋CC SUPPORT!
其實如果只係頂30秒卒應該冇問題.
沒見你online, 要用話我知啦
------
連朋友3部特效都s唔到難度90....
------
70抽只中1隻...

此篇文章於 05-16-16 12:10 AM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 12:41 AM   #3127
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一個step 2 z 2超力 就係冇arx8...
今日先開始玩EVENT

個BUG仲有冇用呢

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-16-16 01:03 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 07:19 AM   #3128
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩打1次90難齊左箱,不過得B,唔夠快,搭ARX8又打唔到6萬

射多4次5連都唔中

此篇文章於 05-16-16 07:26 AM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 07:56 AM   #3129
ShinDou

齊晒箱,射多次5連凸爆埋,第1次咁快凸爆,ssr飛中斷空光牙劍
舊 05-16-16, 11:03 AM   #3130
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: GN00508771 查看文章
一個step 2 z 2超力 就係冇arx8...
今日先開始玩EVENT

個BUG仲有冇用呢
你可以試下清左個曜日全箱睇下得唔得,
但係你有咁多特效90難度唔難過
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 11:19 AM   #3131
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ryvius123 查看文章
沒見你online, 要用話我知啦
------
連朋友3部特效都s唔到難度90....
------
70抽只中1隻...
對唔住, 都係掛番射機喇, 麻煩晒.....
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 12:33 PM   #3132
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

今朝S佐難度90, 隊伍超力, 帝王, arx8, nu, uc 三一3號, c 力奇戴亞斯, 朋友用z, 開場補給+自殺x2, wave 1-2找機會用必殺清場, 其餘時間手控2部盾機打兵, 最後z或者超力出多次必殺打boss, 或者用LV65MAX技既ARX 8都得

此篇文章於 05-16-16 12:40 PM 被 ryvius123 編輯。
舊 05-16-16, 12:57 PM   #3133
Crazy Gamer

引用:
今朝S佐難度90, 隊伍超力, 帝王, arx8, nu, uc 三一3號, c 力奇戴亞斯, 朋友用z, 開場補給+自殺x2, wave 1-2找機會用必殺清場, 其餘時間手控2部盾機打兵, 最後z或者超力出多次必殺打boss, 或者用LV65MAX技既ARX 8都得
即係自己冇特效唔駛諗?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 01:15 PM   #3134
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
即係自己冇特效唔駛諗?
wave 2或3推多幾架機送死可能得既, 等勇者試試
舊 05-16-16, 01:16 PM   #3135
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔加珠唔自殺wave2已經比對面推爆/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 01:20 PM   #3136
yorkyork

註冊日期: May 2010
我用好友ARX8好夾硬咁都打得嬴25耐

引用:
作者: J+1 查看文章
唔加珠唔自殺wave2已經比對面推爆/
由手機版發出
我都冇用加珠機,
你放部盾用CC sup,
用好友特效射,
自己再3部射機,
唔好auto自己手動控機企位,
戰艦用布拉度加攻,
邊條路積得多機就用部盾拉打,
即係行埋去扮打佢,
佢一有攻擊動作就走開咁就唔會扣血

此篇文章於 05-16-16 01:25 PM 被 yorkyork 編輯。
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 02:38 PM   #3137
Crazy Gamer

全射靠ryvius隻arx-8 s咗90難!
舊 05-16-16, 04:04 PM   #3138
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
有突1同埋阿加瑪戰艦的話開魂能打6萬2 X 2左右, 留3珠打最尾BOSS就可以秒

唔記得有出白卡
舊 05-16-16, 05:59 PM   #3139
Crazy Gamer

雖然全s全齊箱,但係120抽白果……
舊 05-16-16, 08:37 PM   #3140
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
有突1同埋阿加瑪戰艦的話開魂能打6萬2 X 2左右, 留3珠打最尾BOSS就可以秒

唔記得有出白卡
ryvius大可唔可以加小弟126104089
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 08:47 PM   #3141
clie

引用:
大大用咩陣
舊 05-16-16, 08:58 PM   #3142
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

佢個短時間有幾短....幾次都係拎唔到呢個

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 09:26 PM   #3143
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
70難點打,完全過唔到
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-16, 09:29 PM   #3144
Crazy Gamer

隊:突一白卡1,突一nu,突二freedom,改爆突爆gunbuster,突一射初號機,突爆射穆。
不過兩隻sr都冇出過場。
舊 05-16-16, 09:29 PM   #3145
Crazy Gamer

詳細攻略:
基本上二隻一組,特效就自己一組。
wave1:有師兄講隻30秒只會打最前一行,咁一開波特效射加一隻擺第三列二三行,我就arx8搭gunbuster。第一列ny,第二列就白卡搭freedom。
當30秒死時第4列應該出黎,宗介落去單拖,典子上去補位。
邊列無卒或者未行到出黎就宗介補位三打一。
wave2:第二列我nu,白卡freedom,nu開覺醒,隻中boss行唔到埋黎的,如果驚唔夠火力就freedom都用埋覺醒。第三列仍然係宗介搭典子,不過隻中boss爆左隻30秒應該重有三分一,之後就nu,freedom,白卡其中兩隻上第一列,搵一隻落第四列,小心移動時唔好行過30秒第一行。
同wave1一樣2隻一組,宗介遊擊就ok。
wave3:白卡魂必,cross宗介魂必,必max的話,加埋布拉度艦的話應該夠打出60000而且秒埋隻boss。
舊 05-16-16, 10:24 PM   #3146
ShinDou

隻電單車由LV22食到LV25先MAX技,之後先開始推晒之前打活動剩果廿幾張肥俾佢食,點知食晒都未爆80,得75

走去睇改造,改爆得20812,HP3650, 攻5645, 甲2945, 運動2710,咁既SPEC好似唔係好落到場打,除非佢個SS SIZE好似平時D機戰咁好避俾人打極都唔中啦,等我升爆之後推佢上去撞卒睇下避唔避到招先
舊 05-17-16, 08:25 AM   #3147
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

依然未達到短時間擊破.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-16, 11:31 AM   #3148
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
短時間真係R哂頭
用盾/射特效大腿LON大攻略法都唔得
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-16, 12:07 PM   #3149
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
終於s到....有1突arx8 朋友太好...

組嘅係全射隊..都係3隻有加珠+自殺=6珠,其他重火力射,邊隻都冇所謂,因為主力都係用arx8

頭兩波都係無視中間兩行清晒上下兩行,等第三行last 1隻一出場就拉arx8 出3珠即時清晒...

應該入第三波仲有3粒珠之後就魂...(如果朋友冇突,就死多兩隻駁chain...

由手機版發出

此篇文章於 05-17-16 12:26 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-16, 12:16 PM   #3150
clie

凸1 LU既Z開激勵後都殺到大佬60000,唔駛駁CHAIN

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 04:54 PM

手機版 | APP版