Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 62 102 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 122 162 212  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
DC 97 06:25 PM 07-07-12
作者: GN00508771:
行機只對應行版game
其餘地區一律不對應
咁就真系XX
我唔信HK代理咁勤力出GAME
ZlWS 12:35 AM 07-08-12
作者: DC 97:
咁就真系XX
我唔信HK代理咁勤力出GAME
有日文行

eg.wii......................
http://www.nintendo.com.hk/wii_software.htm
噹噹dondon 02:13 AM 07-08-12
作者: B|WINS:
有日文行

eg.wii......................
http://www.nintendo.com.hk/wii_software.htm
時日唔同 WII行機係跟日版區碼 而中文版係以日版為基礎改既
ZlWS 03:23 AM 07-08-12
作者: 噹噹dondon:
時日唔同 WII行機係跟日版區碼 而中文版係以日版為基礎改既
3DS行都有機會日版區碼...... 呢
出左先知
email去都未必答到你=)
MO 05:03 PM 07-08-12
"無法完整體驗部份日版遊戲"

大圖...

可信性/準確性
自行判斷...
Navism 06:11 PM 07-08-12
作者: MO:
"無法完整體驗部份日版遊戲"

大圖...

可信性/準確性
自行判斷...
我覺得係官方唔想話你知玩到日版.
enishi 06:15 PM 07-08-12
作者: Navism:
出左之後一定有網友/雜誌做敢死隊試, 反正要舊機過新機一定要跟地區, 行版我就唔會考慮, 如果日版最後玩到中文版當係 bonus, 會買其中幾隻支持
河野貴明 08:39 PM 07-08-12
Biohazard: Revelations <
打完BHORC相追返,而家出面二手街賣咩價位
MO 10:29 PM 07-08-12
我都覺得本身係run到日版,
但今次第一次用中文介面.
唔知會唔會有編碼問題.又無特別為啲日版game測試.
官方費事承諾一定玩到日版.
加上做代理點都想啲人買返行貨game...
所以唔特別提及. 你問佢佢都唔會答玩到(官腔)....

日版機玩唔玩到中文GAME
行版機玩唔玩得返日版水貨GAME
9月28日實有大把人大把GAME書測試.
到時自有分曉
golan 10:41 PM 07-08-12
作者: 河野貴明:
Biohazard: Revelations <
打完BHORC相追返,而家出面二手街賣咩價位
我有隻全新未開封日版,而家想買中文版,正想放,有興趣請pm我
golan 10:43 PM 07-08-12
作者: MO:
我都覺得本身係run到日版,
但今次第一次用中文介面.
唔知會唔會有編碼問題.又無特別為啲日版game測試.
官方費事承諾一定玩到日版.
加上做代理點都想啲人買返行貨game...
所以唔特別提及. 你問佢佢都唔會答玩到(官腔)....

日版機玩唔玩到中文GAME
行版機玩唔玩得返日版水貨GAME
9月28日實有大把人大把GAME書測試.
到時自有分曉
台灣巴哈有個post,佢問台灣任記,個職員都答得好曖昧
到時希望正如你所講真係run到
211835350 12:22 AM 07-09-12
會唔會係買唔到DLC...
IDGAF 07:07 AM 07-09-12
今次真係有港台"特色"3DS,
不過唔知線上服務同區碼問題方面搞成點?
其實佢直接入美版機同GAME做行貨都已經收貨。

http://chinese.engadget.com/2012/07/...summer-colors/

Nintendo 將在香港、台灣推出全新配色 3DS

像 Nintendo 這樣的行銷行家,你真的以為他們只會在尺寸上做做文章嗎(3DS XL 其實也不錯看啦)?答案當然是「不」。日前他們宣佈將在香港和台灣推出晴空藍和珠光桃紅兩種新配色的 3DS,到 9 月的時候與 3DS XL 一同進入市場。從上圖來看外觀真的還不錯,不過我們感覺如果能提前一些放到暑假推出的話說不定會有更好的效果。畢竟這兩個顏色都很鮮豔,很符合夏日的感覺呢。

野良猫 08:12 AM 07-09-12
好鮮,十足十山寨玩具嘢咁
wong0622 11:04 AM 07-09-12
任天使今早報夢,除了首批 5 件中文禮物,還有 6 件中文禮物隨後陸續降臨香港&台灣。
DC 97 05:13 PM 07-09-12
隻mario中文版系咪上一隻?唔系今個月果隻?
拓飛 06:47 PM 07-09-12
作者: DC 97:
隻mario中文版系咪上一隻?唔系今個月果隻?
yes mario 3d land
neo2046 12:04 AM 07-10-12
Gamepad Grip for Nintendo 3DSXL

neo2046 12:07 AM 07-10-12
Nintendo 3DS XL versus Nintendo 3DS - exclusive HD-Video
http://www.youtube.com/watch?v=x6sf0IqNaeA

3DS XL a? la Japan Expo 2012 - Reportage Gamekult
http://www.youtube.com/watch?v=xjS5x5PmF2s

Japan Expo 2012 - C'est Parti!! [3DS XL, Starcraft II]
http://www.youtube.com/watch?v=meHRviSPQdE#t=1m46s

3DS XL Review - ONM
http://www.youtube.com/watch?v=HtEInTg5cL4

作者: :

シスグノ 12:16 PM 07-10-12
作者: neo2046:
Gamepad Grip for Nintendo 3DSXL
成隻蟹咁....

(已賣3DS等待XL中)
issac92354 12:25 PM 07-10-12
作者: シスグノ:
成隻蟹咁....

(已賣3DS等待XL中)
咁快
買左XL先賣可以自己擦返d拼圖先wor
シスグノ 03:03 PM 07-10-12
作者: issac92354:
咁快
買左XL先賣可以自己擦返d拼圖先wor
OT:近排太多玩具買,淨係HT訂嘅都要幾千銀,仲未計會場版同埋Macross高追幾隻;所以趁高價放咗佢先。
mrk 04:22 PM 07-10-12
由於就黎出3DS LL/XL,
請問有打算入手嘅人兄覺得有咩3DS GAME係已經頂唔順個3DS機細Mon仔,
而一入手新大Mon機即試玩嘅呢???(不論美版掟日版GAME)

我自己就KM3DS、初音、BIO REV細mon頂唔順,
另最想用大mon玩MARIO KART 7。

p.s.:同埋申報下先,打算一出即初入手美版XL藍色機+黑色硬膠殼=扮黑色美版大Mon機
mrk 05:15 PM 07-10-12
請問美國區e shop香港信用卡錄唔錄到???
fourleaves112 06:11 PM 07-10-12
想問問救國王既MINI GAME,毒之房間點過?THX
第一 ... 12 62 102 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 122 162 212  ... 最後

返回主題版面