Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>スーパーロボット大戦V | PS4 PSV | 中文版同步推出 日版已出
鐵之侍 05:07 PM 06-04-16
網站
http://srw-v.suparobo.jp/

Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=18otfdWJlLI

圖轉自A9VG

機種PS4 & PSV
鐵之侍 05:18 PM 06-04-16
闗於新參戰作品

閃光不孝子(總算等到了)

鋼鐵的七人(有這麼強的陣容還要七人去做烈士?)

勇者特急(檜山開心死了)

宇宙戰艦大和號(好吧……嚴格來說有機械人,雖然不是駕的)

魔祌ZERO(記得有說過太神格化很難參戰,食言?)

天使龍(果然要水樹出席活動就是這樣)

雖然陣容很豪華(ZZ也回來了),不過對故事我是延擔心,因為有數部作品的故事應延難合的說……
遊雲gspirit 05:21 PM 06-04-16
如呢堆Title係堅都幾正...重點新野有敗家仔、天使與龍(水樹)
老鬼御三家仍然健在(New+鐵甲+三一)

好事o既..
pet3 05:22 PM 06-04-16
作者: 鐵之侍:
闗於新參戰作品

閃光不孝子(總算等到了)

鋼鐵的七人(有這麼強的陣容還要七人去做烈士?)

勇者特急(檜山開心死了)

宇宙戰艦大和號(好吧……嚴格來說有機械人,雖然不是駕的)

魔祌ZERO(記得有說過太神格化很難參戰,食言?)

天使龍(果然要水樹出席活動就是這樣)

雖然陣容很豪華(ZZ也回來了),不過對故事我是延擔心,因為有數部作品的故事應延難合的說……
魔神最後結局已經合理化一定要機戰先幫手殺到大佬
qhxu 05:24 PM 06-04-16
估你唔到系列參戰陣容
pet3 05:27 PM 06-04-16
有天使龍
為什麼沒有魔法戰記莉莉露卡菜乃葉
ZOMA 05:31 PM 06-04-16
沒有MACROSS F

fmptsrhk 05:31 PM 06-04-16
如果list係真的話都幾好, 不少作品都好新鮮
閃光哈撒衛/鋼鐵7人終於來了
ZZ, 機動戰艦又回來
我就好期待天使龍既劇情
大和號出波動炮時可以有森雪cut-in嗎

今次好多參戰作品都已經係最終型態SeedD, 00, 機動戰艦都係劇場版喎
KENSNAKE 05:38 PM 06-04-16
無下限的天使與龍,freedom大戰偽freedom.
真!DC 05:48 PM 06-04-16
麥蕉加zero同天使龍
可以期待cut inb
由手機版發出
風間鈴木仁 05:53 PM 06-04-16
熱烈期待 !
Yeah
GN00508771 05:54 PM 06-04-16
2017啊.....
小嘉 05:55 PM 06-04-16
個參戰LIST太正
Lamsze 05:57 PM 06-04-16
今次有特急,期待勇者全系列集合 最近先睇返次特急
大和都入得,入得既愈來愈多
天使與龍d龍一定好多血
GN00508771 05:57 PM 06-04-16
ZERO 鋼7 敗家仔都係機體only...
fmptsrhk 05:57 PM 06-04-16
馬煎嘉zero好燃喎!
古代進都好多表演機會
X1又整得好睇~
唯獨ARX-7雖然加左動作仍然頹頹地...

寺田之前話唔搞大長篇, 但今次個勢又似序章?
qhxu 06:01 PM 06-04-16
ZERO機體only睇list時大概估到
睇落似攞ZERO D野做素材寫衝擊Z後續之類
安安 06:02 PM 06-04-16
https://www.youtube.com/watch?v=VN8PxSgFoEE
鈴蘭 06:04 PM 06-04-16
鋼7得機真係好錯
由手機版發出
fufufu123456 06:04 PM 06-04-16
最高興系有勇者特急,真系超級童年回憶
flpchoho 06:05 PM 06-04-16
個參戰LIST幾好!
寺田講左係單發作品,冇預定做長篇
Lamsze 06:05 PM 06-04-16
作者: 鈴蘭:
鋼7得機真係好錯
由手機版發出
敗家都得機做咩Z時唔加
大覺屋師真 06:06 PM 06-04-16
勇者特急呀!!!!!!!!
seed0.0 06:07 PM 06-04-16
" target="_blank">

其實係第4次Z ?
ryuka 06:10 PM 06-04-16
不孝子,7人、zero 機体參戰限定...
無故事可惜左d
不過有勇者、大和號、輪舞都唔錯
標籤:スパロボV, スーパーロボット大戦V, 超級機械人大戰V
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面