Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-19, 04:55 PM   #11
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
SPOILER

要講其實有好多方法打嬴呢隻猩猩
根本架船比經期女猩猩打爆左之後緋紅女巫一個都已經單挑打得嬴,再唔係鎖實隻猩猩雷神埋去手起刀落都已經得左
只係Dr.Strange當時睇到既結局係Tony呢個方法

但我要重申 其實Dr.Strange都唔等於睇晒所有既未來
其實佢個狀態比較似Dr.Strange當時唔夠時間,而佢只係終於睇到一個打法係嬴,就係呢個
而佢已經唔夠時間再睇落去有無更好既結局
個情況就等於一個Player係度研究點樣可以SpeedRun完走隻狼
而佢死左十幾萬次終於都完走到一次
但佢已經無時間去最適化佢搵到既方法就已經要拍片比大家睇
...
就算打得嬴仲要清埋佢大軍,當時情況遲一秒就死多唔知幾多人仲邊有得俾佢慢慢玩

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Angry Birds Movie 2 (2019) david 電影版 5 07-15-20 09:52 PM
[西片] Men in Black: International (2019) | Chris Hemsworth (Thor) david 電影版 22 01-20-20 09:39 PM
[西片] The LEGO Movie 2: The Second Part (Feb.2019) 信長 電影版 7 02-22-19 12:09 PM
[西片] Avengers 4 ︱復仇者聯盟4 (2019-05-03) (敬請多用劇透隱藏功能) 肉羊哩咖 電影版 0 05-10-18 03:34 PM
[作品發表] Untitled mmssm Cosplay同人MIX討論區 0 06-29-11 01:19 PM

現在的時間是 07:10 PM

手機版 | APP版