Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-05, 02:08 PM   #76
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
夏天la... 仲未有動畫...==

舊 06-04-05, 02:26 PM   #77
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
咁孟波係唔係用番神谷明配?
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-05, 03:00 PM   #78
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

・「・」第15巻、6月9日(木)発売決定!!

舊 06-04-05, 03:10 PM   #79
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

CITY HUNTER COMPLETE DVD BOX
http://www.cityhunter-dvd.com/
価格:¥105,000
完全予約生産限定 12・21 ON SALE
大変待!「」DVD。TV140話加、TV3話、劇場版3作完全収録!全作、・・使用!
予約締切8月31日。締切予約方、未公開映像収録PremiumDisc、北条司描下、×香等、豪華特典用意!

舊 06-08-05, 08:38 PM   #80
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

作死, Keroro Cat's eye

舊 06-09-05, 09:59 PM   #81
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

Angel Heart #15
某国国王落胤!? 香瑩達出生知。
一方祖国裏切帰場所無…。

累計1000万部突破記念!
BOX!
応募方法最新巻帯覧下。

此篇文章於 06-09-05 10:02 PM 被 NTBOY 編輯。
NTBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-05, 11:44 PM   #82
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
北條司最好的作品係我眼中係係CITY HUNTER~睇動畫好有FEEL~
特別一講到獠佢內心的悲傷真係好心酸>_<而且CH的歌曲都好好聽~而家仲聽緊~個首~SARA~是我最愛的~
天使心是唔錯的,但係當中有些是與CH的情節重覆了,像是"香的親姊找香",在CH已經找了,但AH又找多一次><
有看CH的人真是會反感....還有獠同香相識的情節又亂改><改到香好似聖母...睇到有點不爽,雖然作者己說明與CH無關,但是卻使用同樣人物><真是XX.仲有海頭條女美樹又唔知點解死><...希望佢會解釋,而唔好當係背景就好啦~
AH當中最令人心刻的是講到那畫家的一集~獠痛哭搞到我都哭了><
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-05, 06:05 PM   #83
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
作者: grxgr
北條司最好的作品係我眼中係係CITY HUNTER~睇動畫好有FEEL~
特別一講到獠佢內心的悲傷真係好心酸>_<而且CH的歌曲都好好聽~而家仲聽緊~個首~SARA~是我最愛的~
天使心是唔錯的,但係當中有些是與CH的情節重覆了,像是"香的親姊找香",在CH已經找了,但AH又找多一次><
有看CH的人真是會反感....還有獠同香相識的情節又亂改><改到香好似聖母...睇到有點不爽,雖然作者己說明與CH無關,但是卻使用同樣人物><真是XX.仲有海頭條女美樹又唔知點解死><...希望佢會解釋,而唔好當係背景就好啦~
AH當中最令人心刻的是講到那畫家的一集~獠痛哭搞到我都哭了><
City Hunter可說是北条司最成功的漫畫, 但未至於最正 (個人意見)
CH動畫畫功不敢恭維
Sara也不錯喔~ 其實首歌叫Sara有乜意思? 同第一百集有關?
依家我聽Get Wild多~
我較喜歡CH裏香的姊
聖母香 同感...
我覺得獠向香求婚最正 睇足三次喊足三次

為何AH animation仲未出...

舊 06-11-05, 10:22 AM   #84
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
作者: JO JO
咁孟波係唔係用番神谷明配?
好像是

舊 06-15-05, 10:13 PM   #85
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

F.COMPO是北条司最正的漫畫
是AH前一套長篇漫畫(#1~14)
港譯:搞怪家庭

舊 06-16-05, 12:56 AM   #86
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
不過呢,AH o係「親情」方面著墨勁過CH好多。
AH係一部另類既親情漫畫。

我當AH o係CH既平行世界咁睇,如果唔係暴走都似
有幾多重要事件都同CH唔同

順便問下:大家覺得阿香個家姐,CH版(長髮)同AH(短髮)版,邊個靘D?

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 10:46 AM   #87
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
作者: koumaou
不過呢,AH o係「親情」方面著墨勁過CH好多。
AH係一部另類既親情漫畫。

我當AH o係CH既平行世界咁睇,如果唔係暴走都似
有幾多重要事件都同CH唔同

順便問下:大家覺得阿香個家姐,CH版(長髮)同AH(短髮)版,邊個靘D?
當然係CH版
AH版根本就係香

舊 06-16-05, 11:10 AM   #88
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

*(此乃香之姐)
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/ntb...e1.jpg&.src=ph

*(此乃香之妹)
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/ntb...a9.jpg&.src=ph

舊 06-16-05, 12:34 PM   #89
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
個樣都係.............

係咪同惠香有血緣就樣都差D <北蟡q定理?>

舊 06-16-05, 12:42 PM   #90
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
作者: ttsssp
個樣都係.............

係咪同惠香有血緣就樣都差D <北蟡q定理?>
果時北蟡q畫功尚未成熟(CH單行本#20)
CH#30後香都好靚

可能老師一開始想香男仔頭...
將大家的視線全移到委托人身上
但後來發覺唔掂, 冇女主角
所以香後來靚番

舊 06-16-05, 12:53 PM   #91
POISON

引用:
作者: NTBOY
果時北蟡q畫功尚未成熟(CH單行本#20)
CH#30後香都好靚

可能老師一開始想香男仔頭...
將大家的視線全移到委托人身上
但後來發覺唔掂, 冇女主角
所以香後來靚番
男仔頭........CH#8封面個似足晒

後來都係覺得唔掂

反而D委託人比佢仲靚

舊 06-16-05, 01:13 PM   #92
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

好唔掂咩
CH
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/ntb...1a.jpg&.src=ph
愛藏版
AH

舊 06-16-05, 01:19 PM   #93
POISON

愛藏版

好掂...............不過我係話RYO好型
香唔夠女人味 因為RYO叫佢唔好著女性打扮

AH
呢隻係鬼黎架
不過嚇我唔到

舊 06-16-05, 01:20 PM   #94
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
愛藏版

好掂...............不過我係話RYO好型
香唔夠女人味 因為RYO叫佢唔好著女性打扮
因為佢怕香比人叫走

舊 06-16-05, 01:21 PM   #95
POISON

引用:
因為佢怕香比人叫走
鐘意得佢既.................都係女人.........駛驚

舊 06-16-05, 01:25 PM   #96
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
鐘意得佢既.................都係女人.........駛驚
唔係ar~最尾幾期獠個鬼仔fd Mick都對香有性趣
在animation又有個鬼仔like香不過係因為香似佢阿媽

舊 06-16-05, 01:30 PM   #97
POISON

引用:
唔係ar~最尾幾期獠個鬼仔fd Mick都對香有性趣
在animation又有個鬼仔like香不過係因為香似佢阿媽
咁又係
歐洲第一殺手同美國第一殺手同世界第一殺手都like佢.........

殺手品味特別唔同

不過mick真正鐘意個位係博士助手wo

舊 06-16-05, 01:32 PM   #98
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:
咁又係
歐洲第一殺手同美國第一殺手同世界第一殺手都like佢.........

殺手品味特別唔同

不過mick真正鐘意個位係博士助手wo
講番頭先個animation鬼仔. 佢又係歐洲第?殺手
或者香會令鬼仔衝動

舊 06-16-05, 02:24 PM   #99
POISON

引用:
講番頭先個animation鬼仔. 佢又係歐洲第?殺手
或者香會令鬼仔衝動

動畫個度有講 <我睇中文配音的>
三個鬼仔都鐘意佢.........
睇黎係鬼仔品問特別

數少左

仲有係空中的美臀個集<好似係.......總之係o個個女主角啦>
個乜Q博士助手都鐘意惠香架

此篇文章於 06-16-05 02:30 PM 被 ttsssp 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 02:54 PM   #100
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

引用:

動畫個度有講 <我睇中文配音的>
三個鬼仔都鐘意佢.........
睇黎係鬼仔品問特別

數少左

仲有係空中的美臀個集<好似係.......總之係o個個女主角啦>
個乜Q博士助手都鐘意惠香架
果條傻仔

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:02 AM

手機版 | APP版