Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-11, 10:37 PM   #251
疾風之翼
Junior Member

註冊日期: May 2007
引用:
作者: ky-n 查看文章
已經KO晒成扎特典卡?
一日無上網就錯過左...orz

我double左白鳥普版,白鳥rare各一,
缺白黑子,黑鳥普版,黑鳥rare
有無人有興趣交換?
白鳥rare是那個特別版嗎

我想要可賣嗎?
疾風之翼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-11, 10:39 PM   #252
yeung2001241
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
今日真係好多人@@
yeung2001241 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-11, 11:25 PM   #253
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
今日信和有1100的紅藍鳥O_o
我也抽了11張才中(噴淚
現在手持5對mk2

此篇文章於 03-22-11 11:31 PM 被 tung999 編輯。
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-11, 11:41 PM   #254
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: tung999 查看文章
現在手持5對mk2
會唔會又好快冇哂

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-11, 11:59 PM   #255
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
有3位3張就齊到了
我是其一/
我係其二
今日係到得睇人開哂先走..
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 12:09 AM   #256
tung999
Game Master

我係爆死其之一 11張才中(淚
舊 03-23-11, 12:18 AM   #257
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
現家差一張白鳥RARE..有無人放啊
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 12:20 AM   #258
yeung2001241
Insane Gamer

我想說今天有人無比到$= =,不過算了
yeung2001241 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 01:21 AM   #259
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
有冇人知係信和邊間?
睇下聽日抽唔抽到時間去

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 03-23-11, 01:22 AM   #260
tung999
Game Master

又係孤注 冇上上層看
精品果層我買時仲有3set
有特典
舊 03-23-11, 01:29 AM   #261
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
又係孤注 冇上上層看
精品果層我買時仲有3set
有特典
間野係咪12點到就開
係就聽日放學即去

舊 03-23-11, 01:33 AM   #262
tung999
Game Master

唔多清楚 今日唔係出來抽卡都唔會走去信和轉圈w
真係巧合 =3=
舊 03-23-11, 01:36 AM   #263
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
唔多清楚 今日唔係出來抽卡都唔會走去信和轉圈w
真係巧合 =3=
早知我都去走一轉啦

舊 03-23-11, 07:45 AM   #264
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
現在手持5對mk2
如果你要放我可以幫你食幾張

引用:
作者: yeung2001241 查看文章
我想說今天有人無比到$= =,不過算了
邊個咁衰?

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 02:54 PM   #265
tung999
Game Master

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
早知我都去走一轉啦
還要身上沒錢 他們又不收eps
跑了去銀行一轉回來都沒減少
就開始慢慢查貨了w
他們那邊幾set qc都不錯w

看來mk人比起深水埗人冷靜 沒秒殺w
舊 03-23-11, 03:27 PM   #266
tung999
Game Master

錢包先生不要死阿~~~~
舊 03-23-11, 03:43 PM   #267
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
有冇搞錯柳瀬個対都style限
(留意是1st素体...)

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 03-23-11 03:52 PM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 04:10 PM   #268
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
又出齋parts連頭?!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 05:08 PM   #269
tung999
Game Master

引用:
作者: mikemike 查看文章
又出齋parts連頭?!
連1st素體 5000幾日圓阿= =
舊 03-23-11, 07:23 PM   #270
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
用1st素體純粹唔想整過個新胸甲

舊 03-23-11, 08:11 PM   #271
gazzii
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
死啦~~呢次真係無$啦..3隻都中晒我所好~!!!

引用:

gazzii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 08:14 PM   #272
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
呢度有4隻

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 08:35 PM   #273
tung999
Game Master

希望vic viper 可以快d有新進度
一直都好喜歡呢架野
舊 03-23-11, 08:48 PM   #274
zaladestiny
Junior Member
叶岚

引用:

肝硬化...沒救了,請節哀,我家的先生早就因為mk2死了
zaladestiny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-11, 11:44 PM   #275
BasakaHim
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
上面個四隻限定 無誠意 砲台無興趣仲用 一代素體 火器我有兩隻 可以做小隊 鹫和山貓就好雞肋
講咁多 我一樣會買 但真想佢平點 依家十算
BasakaHim 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:54 AM

手機版 | APP版