Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-15, 04:17 PM   #951
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 廢人 查看文章
本田
又係你啊

常務一定係co p
佢個list7成係co黎
有錢先做得到CO P架嘛
佢自己都係CO啦 THE・世界レベル

呢集我等左19集 某人等左2年
http://www.nicovideo.jp/watch/sm20955912
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-15, 02:58 AM   #952
【子夜】
Game Master
亂石穿空,驚濤拍岸

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code1564 6017 4097
諸星きらり 生日快樂~◝( ˙ ꒳ ˙ )◜

此篇文章於 09-01-15 08:35 PM 被 【子夜】 編輯。
【子夜】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-15, 07:15 PM   #953
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
P:你還有大天使笑容.....

同你其實係一個好人有咩分別.....

大天使仲未儲夠氣黑化???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-15, 11:03 PM   #954
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
表面睇落問題已解決、但卯月似係唔想凜太擔心、先將自己不安谷埋然後叫凜放心去參加常委既計劃。就算P體貼地安排佢同小日向組成新組合都可能阻止唔到佢黑化
由手機版發出
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 12:45 AM   #955
YHW
God of Gamer
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
唔知原著啲人物設定係點, 不過本田响動畫個角色描寫就肯定係好X差. 上集以為佢再做一次FF死小孩, 睇完今集啲劇情, 所謂為左要明白凜面對嘅問題無啦啦"搶先"人地自己發展, 夾硬得黎又講唔通. 今季個故事發展本來係好地地, 堅唔知個動畫組諗乜

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 12:47 AM   #956
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
佢個發展我睇唔到P點起死回生,連大婆格個個都俾人NTR埋……

舊 09-07-15, 09:41 PM   #957
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 10:15 PM   #958
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

引用:
作者: YHW 查看文章
唔知原著啲人物設定係點, 不過本田响動畫個角色描寫就肯定係好X差. 上集以為佢再做一次FF死小孩, 睇完今集啲劇情, 所謂為左要明白凜面對嘅問題無啦啦"搶先"人地自己發展, 夾硬得黎又講唔通. 今季個故事發展本來係好地地, 堅唔知個動畫組諗乜
睇完今集都覺得本田好乞人憎..
相反凜同天使真是好好多...
搶先可能想比人知她都有其他發展,唔會無人要掛?
當然正常都會想有其他嘗試既...

舊 09-08-15, 11:46 PM   #959
Game Master

引用:
作者: YHW 查看文章
我又唔覺得好似你講到咁差、呢套除左美央唔知咩事得罪編劇先被寫成咁小學雞外(係咪抽SR卡抽到對佢好有怨念?)呢套幾乎集集都算係「神回」。

PS冇人對蘭子第二次長時間用「標準語」講野有意見咩?
舊 09-11-15, 11:36 PM   #960
廢人
The One

12時來臨
尻村身上的灰姑娘魔法解開了
到底失去魔法的尻村伸運會如何呢

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-15, 02:31 AM   #961
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
點解係チョコレート而唔係ポテト

此篇文章於 09-12-15 02:44 AM 被 ~蛙蛙~ 編輯。
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-15, 11:15 AM   #962
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
大婆返來了,跟手某人黑化了,轉行做幕後有前途D?

舊 09-12-15, 01:24 PM   #963
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

終於都壞掉了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-12-15, 01:51 PM   #964
廢人
The One

rin 已經去到輝く世界の魔法
尻村係係初初既おねがい!シンデレラー既階段

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 09-12-15, 02:02 PM   #965
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

鑽石同玻璃o既分別....玻璃點摔都唔會變鑽石的

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-12-15, 02:59 PM   #966
Game Master

「尻村」=卯月?如果唔係我真係唔知你地講緊邊個?同埋點解會咁叫佢?

大天使終於演變成墮天使
舊 09-12-15, 03:04 PM   #967
Game Master

常務根本就係傲嬌:「唔、唔好以為你今日化解左危機我就會認同你!」

今集作畫成本去嗮TP首Trancing Pulse度、其他歌只能配靜止畫。

Trancing Pulse好熱血、令人想起機動動畫既主題曲。

舊 09-12-15, 05:59 PM   #968
sund
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
「尻村」=卯月?如果唔係我真係唔知你地講緊邊個?同埋點解會咁叫佢?

大天使終於演變成墮天使
B83 W59 H87
sund 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-15, 09:31 PM   #969
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
突然覺得OP映像好貼題

本田同凜都已經起身走出第一步 島村仲係坐係度⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 12:52 AM   #970
廢人
The One

loop佐大半日

舊 09-17-15, 01:47 PM   #971
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 11:20 PM   #972
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
墮天!墮天!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 11:28 PM   #973
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
【特別編成のお知らせ】次回からの「アイドルマスターシンデレラガールズ」は特別編成でご覧頂きます。アニメ第24話「Barefoot Girl.」は10月2日より、第25話(最終話)は10月16日より放送! #imas_cg http://t.co/qXyDGgp9Ou

舊 09-18-15, 11:54 PM   #974
廢人
The One

我中我以為睇緊創聲部

舊 09-19-15, 11:43 AM   #975
Game Master

搞咩啊A1?又黎拖稿

至少最後呢兩集作畫唔會趕收工。

標籤
戸田めぐみ, 戸田君

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出售] 一番賞 iDOLM@STER CINDERELLA GIRLS E賞及F賞 Rez 買賣專區 2 02-17-15 11:45 AM
THE IDOLM@STER Live For You! [已售] money 電視遊戲討論版 198 08-12-11 01:00 PM
[PSP] IDOLM@STER SP [日版已售] 川上双葉 手提遊戲機討論版 838 10-28-10 07:15 PM
iDOLM@STER XENOGLOSSIA Hayami 日本動漫畫討論版 203 04-27-08 03:16 PM
THE IDOLM@STER 神祕人1號 電視遊戲討論版 222 02-12-07 10:50 PM

現在的時間是 09:52 AM

手機版 | APP版