Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-23-09, 01:12 AM   #1
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
[神父與我] 告解

→神父,你好

你好←

→神父怎稱呼

小姓米←

→米示申腐好

唔←

→我...我做錯了件事

乜事呢←

→其實我又未做,但又返不到轉頭

未做又何來返不到轉頭呢←

→有難言之隱...

講比示申腐知,你來得告解就不怕講←

→我本來想做一個有計劃的人,但有個壞人告發我,擺我上台

咁你就講出來,你做錯D乜,示申會寬恕你最多罰金姐

→吓!

咳,無野,你繼續講←

→呀...還是先別說吧...

(雜音)←

咳!!咁不如摺了個醫生與我*@#

→神父把聲轉了?!

咳!咳!←

→哦,明的明的,交更時間

咁你仲有乜可以講呀←

→我對醫生失了信心,他們會不停精神嚴詞迫人食自白劑

...←

→聽聞好多做錯事的人講,示申好識得寬恕人,所以來告解一下

係,咁你認唔認你做錯事?←

→不認!

你咁唔得正確←

→我認為我的安排真的很正確!

你不認,好難叫神寬恕你←

...←

此篇文章於 12-31-09 12:02 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-09, 11:09 PM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
神不是全能的嗎?每天都有人向他打小報告,他會不知嗎

此篇文章於 12-23-09 11:13 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 同事三分親 Vol.2 (星期一至五晚8:00)[黃+藍終於接受大頭仔喇T_T][下集預告:美女廚神~蘇玉華初登場!] Heifetz Neo Entertainment TREND 1001 02-16-08 01:21 AM

現在的時間是 10:48 PM

手機版 | APP版