Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 12-07-13, 04:03 PM   #51
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: hlcw99 查看文章
日韓都抽到好籤....

法國....柏天尼太強大了.....
韓國唔叫好啦
俄國同比利時都明顯勁過佢地
其實我諗呢到都無人想韓國出線架啦
E,F組一定最好啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 05:50 PM   #52
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
A組:
認同桂神所言...墨西哥外圍賽打到成pat屎咁最後要冒險靠班幼齒先過到骨...信唔過......
童子預測 -- 巴西+克羅地亞

B組:
兩強死一隊理論上有可能...但機會未必係想像中咁大......
邊個首名要視乎巴塞+拜仁+曼聯等球隊邊個用得d球員殘d......
童子預測 -- (西班牙+荷蘭) ( 次序 )

C組:
哥倫比亞除左法卡奧仲有邊個...請大家指教下......
科特迪瓦仲係要靠巴哥衝鋒陷陣?...
童子預測 -- 哥倫比亞+日本( )

D組:
芥蘭?...算把啦......
童子預測 -- 意大利+烏拉圭

E組:
X...呢組唔想提......
童子預測 -- X......

F組:
點解本童子覺得如果美斯傷左隊阿根廷可能仲難對付......
童子預測 -- 阿根廷+尼日利亞( )

G組:
理論上唔駛估...事實上......
其實呢組都好死亡下......
童子預測 -- 德國+

H組:
比利時笑鳥......
童子預測 -- 比利時+(俄羅斯/南韓)

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 06:15 PM   #53
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
其實日本隊愈睇愈覺得出唔到...
佢D身型唔夠人地黎.....比人爆下就散哂....
我真係怕3埸輸哂...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 07:24 PM   #54
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
想問係唔係A組出線對b組咁?
另外睇睇下波斯尼亞都有機入16強...
係a1 vs b2, b1 vs a2.....

http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FI...Knockout_stage
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 08:07 PM   #55
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
唔明點解個個睇好日本贏硬希臘希臘假假地都拎過歐國杯
我又唔覺得日本落場踢真係超班到贏硬
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 08:12 PM   #56
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: hlcw99 查看文章
咁巴西出線都幾難踢....
引用:
作者: HeHa 查看文章
唔明點解個個睇好日本贏硬希臘希臘假假地都拎過歐國杯
我又唔覺得日本落場踢真係超班到贏硬
我都唔覺得日本會好易出到線....
話唔定3戰都輸/和....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:30 AM

手機版 | APP版