Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
日本動漫畫討論版>北条司作品討論區丨エンジェル・ハート 2ndシーズン 10月25日連載開始
Zaku 09:39 PM 08-06-04
作者: 肥陸行鳥:
佢筆下唔會見倒D超大眼的女角
真正既靚女當然唔會超大眼~
肥陸行鳥 09:41 PM 08-06-04
作者: Zaku:
真正既靚女當然唔會超大眼~
對..太似公仔..
玻璃心係我暫時覺得最靚果個(<---惡趣味)
月之民 ̄▽ ̄ 10:58 PM 08-06-04
City Hunter d路人入面加左一d cross over 既人物
唔知有無人搵到出黎呢
Rance 11:05 PM 08-06-04
事實上angel heart入面d歷史係插唔返入去c.h.度架喎
佢老人家話冇關就聽佢up啦,何苦自尋煩惱
NTBOY 07:25 AM 08-07-04
作者: C@T:
F. Combo最高~~ XD (速逃)
唔洗走, 我都覺F. Combo最高 ~
NTBOY 07:26 AM 08-07-04
作者: 肥陸行鳥:
對..太似公仔..
玻璃心係我暫時覺得最靚果個(<---惡趣味)
惡趣味? F.COMPO的紫苑才是王道啊!!
NTBOY 07:28 AM 08-07-04
作者: Oscarzero:
唔想俾人插遮.....食老本+謀殺啊香....
其實係版權問題...
陸奧 貴志 01:41 PM 08-07-04
我反而鍾意第一期既CH,咁先叫殺手,夠成人~~(之後既人都唔死一件....)
NTBOY 02:06 PM 08-07-04
作者: 陸奧 貴志:
我反而鍾意第一期既CH,咁先叫殺手,夠成人~~(之後既人都唔死一件....)
這是因為槙村交託香給獠.... 獠生活改變了...... 獠不再孤獨...... 不再每天行屍走肉....... 像有了個家............ 但香死了..........................................
陸奧 貴志 04:40 PM 08-07-04
作者: NTBOY:
這是因為槙村交託香給獠.... 獠生活改變了...... 獠不再孤獨...... 不再每天行屍走肉....... 像有了個家............ 但香死了..........................................
就係因為之後既CH變哂質所以我覺得GORUGO13正好多(DARK FEEL~~ )
鳳熾魂 05:54 PM 08-11-04
終於搵到C.H同A.H GE分別 分別係阿香哥哥的死法不同 ,而且孟波 O尼個名的來源不同
NTBOY 10:08 AM 08-12-04
作者: armswong:
終於搵到C.H同A.H GE分別 分別係阿香哥哥的死法不同 ,而且孟波 O尼個名的來源不同
=='' 仲有好多~
阿香後生左+靚左
香與獠的初吻不同
香與獠第一次見面不同
海坊主個老婆失蹤
海坊主曬黑左 (個頭光左XD)
冇左血腥瑪莉同米克
教授失蹤
咁上下
鳳熾魂 02:15 PM 08-12-04
不過其他人都一樣
NTBOY 02:29 PM 08-12-04
作者: armswong:
不過其他人都一樣
唔係ge.....

例如阿獠靚仔左...
PaulJai 04:38 PM 08-13-04
自從無左 野後(F.Combo, Angel heart),我對北條司已經無興趣。
ralf8888 06:05 PM 08-13-04
作者: PaulJai:
自從無左 野後(F.Combo, Angel heart),我對北條司已經無興趣。
而家AngeL heart開始有返 呢D野
NTBOY 11:22 AM 08-14-04
作者: ralf8888:
而家AngeL heart開始有返 呢D野
wt
NTBOY 06:42 PM 11-09-04
http://www.hojo-tsukasa.com/

■AngelHeart化決定!■
詳細、及本HP。少待下…。

AngelHeart vol.13 發售!!

移植心臓記憶、綾音提供者家族言高幡。綾音母親N社案内高棽V自分秘密、綾音打明。死式B沙織記憶持高棽R綾音…?

http://www.coamix.co.jp/bunch/bunchc...bc_200411.html
銀色流星 07:03 PM 11-09-04
A.H.動畫化?
kurama 11:49 PM 11-09-04
我好鍾意CH,連載完了也常期待它的movie ,但就唔多like AH
F.Combo同Cat's eye都幾鍾意
柴崎幸 02:33 PM 11-10-04
我自己覺得Angel Heart的漫畫會好睇過動畫。
以前City Hunter都係咁,動畫成日都走樣...
NTBOY 03:02 PM 11-10-04
作者: 倉木YUNA:
我自己覺得Angel Heart的漫畫會好睇過動畫。
以前City Hunter都係咁,動畫成日都走樣...
據CH作畫人員透露, 他們是以雷朋三世風格製作CH動畫, 其 程度大家都領教到...

F.COMPO出動畫機會太微, 只要大家想想F.COMPO的題材便知了...

但看回
'99 「緊急生中継!?凶悪犯h羽最期」
其作畫水準與TV版分別激大.
完全能把老師的畫風表現出來

所以我還會期待AH TV

p.s.神谷明神谷明神谷明神谷明神谷明
柴崎幸 10:59 AM 11-11-04
[QUOTE=NTBOY]據CH作畫人員透露, 他們是以雷朋三世風格製作CH動畫, 其 程度大家都領教到...

F.COMPO出動畫機會太微, 只要大家想想F.COMPO的題材便知了...

但看回

所以我還會期待AH TV[QUOTE]

如果真係如你所言的話,我諗我一定會買黎睇!
NTBOY 12:10 PM 11-11-04
[QUOTE=倉木YUNA][QUOTE=NTBOY]據CH作畫人員透露, 他們是以雷朋三世風格製作CH動畫, 其 程度大家都領教到...

但看回

所以我還會期待AH TV
作者: :

如果真係如你所言的話,我諗我一定會買黎睇!
很好!!
但我想到要從邪道觀看, 就有點覺得對不起老師...
武藤遊戲 02:08 PM 11-11-04
作者: NTBOY:
很好!!
但我想到要從邪道觀看, 就有點覺得對不起老師...
我就對不起正商人,到時看完邪道一起談論…
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面