Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-17, 12:37 PM   #376
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
無zaza, 無大衛西, Green double-T, 下半場表弟可以拎幾多分呢?

不過我唔明點解Green會食兩個T

舊 02-16-17, 02:36 PM   #377
sunnypigdog
滅絕小五郎

唔完估唔到勇士咁樣都可以打到大勝仗

舊 02-17-17, 08:15 PM   #378
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
Bulls絕殺失手竟然有罰球俾.........
喂,唔係一向都英雄主義架咩

舊 02-17-17, 10:49 PM   #379
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
冇計...你又唔可以話佢吹錯
因為真係掂到, 而且掂到果刻波又未離手

不過不成文規定, 通常就唔吹....呢種掂到小小既程度
而且隻雞響得太慢
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-17, 01:12 PM   #380
sunnypigdog
滅絕小五郎

入樽賽比預期中悶
技巧賽雖然我幾鐘意P仔, 但其實分勝負個下取決於邊個三分準我真係唔太鐘意
三分賽射到OT先分勝負叫做有少少睇頭

總括黎講都係唔太好睇

舊 02-19-17, 02:21 PM   #381
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
依家 3 分賽多左 4 粒 money ball d 分數都唔見得多左好多
不過入樽賽真係有 d 失望
反而 celebrity game 有 jwill elbow pass 睇下

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-17, 04:50 PM   #382
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002

魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-17, 04:52 PM   #383
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
真係估唔到 Klay 首圈出局....

最後甩左節奏.....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 02:02 PM   #384
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
帝王trade咗cousins去塘鵝

http://sports.yahoo.com/news/sources...050000759.html

舊 02-20-17, 02:44 PM   #385
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
又話唔送走佢

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-17, 02:51 PM   #386
Penny仔

呢個offer認真麻麻
換隻Buddy Hield 同Galloway返黎有咩用?(‎Tyreke Evans表示sosad)

而且kings起碼r多個首輪啦吓嘛,
燒鵝入到playoff的話, 個pick仲要唔係lottery
舊 02-21-17, 01:30 AM   #387
sunnypigdog
滅絕小五郎

真係唔知KING搞乜鬼...........

如果呢隻燒鵝 8TH入PLAYOFF, 勇士都幾頭痛

舊 02-21-17, 11:49 AM   #388
Penny仔

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
真係唔知KING搞乜鬼...........

如果呢隻燒鵝 8TH入PLAYOFF, 勇士都幾頭痛
勇士表示好彩早排比Denver 炒了一場
原來denver仲要打3場kings
舊 02-22-17, 09:16 AM   #389
Penny仔

Mitch Kupchak和Jim Buss 終於下台
Magic Johnson 升職

然後Lakers 將L Williams 送去Houston, 換Corey Brewer+ first round pick
.......2個搏罰球專家打同一隊sosad
舊 02-22-17, 10:59 AM   #390
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Mitch Kupchak和Jim Buss 終於下台
Magic Johnson 升職

然後Lakers 將L Williams 送去Houston, 換Corey Brewer+ first round pick
.......2個搏罰球專家打同一隊sosad
俾呢件MJ上場.....唔睇好,
睇嚟LAL又會迎來一個黑暗期

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 11:01 AM   #391
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
又要坦多半季?
咁唔駛炒BS啦

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 02-22-17, 11:41 AM   #392
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
俾呢件MJ上場.....唔睇好,
睇嚟LAL又會迎來一個黑暗期
揀球員眼光好似同另一個MJ 有得拼.....
不過聽聞會搵Harden經理人做GM
舊 02-22-17, 03:37 PM   #393
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
揀球員眼光好似同另一個MJ 有得拼.....
不過聽聞會搵Harden經理人做GM
Jordon除左衰眼光主要仲係衰太霸道唔太聽人講,
係衰左幾次之後而家先識得放手俾專家做番

Johnson就.....真係有啲擔心,
退休之後從來無停過對LAL指手劃腳,
而家俾佢坐正真係唔知佢會玩得有幾大

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-17, 05:36 PM   #394
Penny仔

引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
Jordon除左衰眼光主要仲係衰太霸道唔太聽人講,
係衰左幾次之後而家先識得放手俾專家做番

Johnson就.....真係有啲擔心,
退休之後從來無停過對LAL指手劃腳,
而家俾佢坐正真係唔知佢會玩得有幾大
咁總好過佢2個再內鬥落去,而家至少解決了一個問題sosad
而且好難做得差過jim buss 架喇
舊 02-24-17, 10:47 AM   #395
Penny仔

速龍換埋PJ Tucker 返黎
前場防守力應該提升返了...而家排面就真係可以同cavs一戰

雖然cavs 好大機會簽剛剛被mavs放棄的D-Will...
舊 02-24-17, 10:47 AM   #396
sunnypigdog
滅絕小五郎

NOP第一場果然仲未夾得到, Holiday有少少進退失據咁
Eric Gordon + Lou William 呢對後備又真係好幾得人驚

舊 02-24-17, 10:57 AM   #397
Penny仔

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
NOP第一場果然仲未夾得到, Holiday有少少進退失據咁
Eric Gordon + Lou William 呢對後備又真係好幾得人驚
後場相差太遠了....吊起你隻燒鵝黎打都仲得
呢隊火箭攻力可能仲勁過勇士
呢場登爺都未出力
舊 02-24-17, 10:58 AM   #398
Penny仔

原來bulls 尋日都有trade......
不過算了, 咁樣送禮同kings 有咩分別呢
舊 02-24-17, 11:13 AM   #399
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
原來bulls 尋日都有trade......
不過算了, 咁樣送禮同kings 有咩分別呢
簡直不能接受!FIRE GARPAX!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-17, 01:42 PM   #400
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
單節50分...

此篇文章於 02-24-17 01:45 PM 被 搖搖 編輯。
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 38 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 11-25-15 01:38 PM
NBA 討論區 VOL. 36 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 07-04-14 01:36 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM

現在的時間是 06:19 PM

手機版 | APP版