Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-16, 04:31 PM   #15901
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我睇各位師兄POST出黎
都好想試下打
但其實經過咁多位師兄既經驗

應該打左兩隻手先
定放置PLAY令茨木童子活動數量限制得一次好D?

(成個腦都諗緊點打 都唔知點做野好 )
我覺得上級可以直接殺茨木, 反正前後排九成都裝滿金時和牛若丸, 無石抽禮葫蘆自然不會多.

葫蘆還是回中級刷吧, 我見你連良妻禮裝都突爆, 肯定滿手石抽活動禮裝
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 04:50 PM   #15902
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
我覺得上級可以直接殺茨木, 反正前後排九成都裝滿金時和牛若丸, 無石抽禮葫蘆自然不會多.

葫蘆還是回中級刷吧, 我見你連良妻禮裝都突爆, 肯定滿手石抽活動禮裝
今朝抽既時候
我有一pack半係無出過新禮裝
然後比人彈左出game
話有野更新左
(無野要再load 即刻再開apps就入到game)
(好似有另一個師兄都有咁既情況)

真係好唔抵
但更新完之後d禮裝倒水咁出

不過童子依舊勁遲都未見

點解無一次庄司好d對我

舊 05-31-16, 04:53 PM   #15903
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
更新果下好似話修正番牛肉禮裝個TEXT 100%>200%
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 05:45 PM   #15904
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=15333&tnum=1

唔知post左未
轉自巴哈
絆3禮效果

金閃閃禮睇落好勁,但點解我唔用天之杯(唔計3回加爆擊)
王律鍵變左禮裝
飛哥仲係無龍甲
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 06:16 PM   #15905
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
2 Pack 好彩都中到酒吞.......
終於所有職都有齊5星.....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 06:55 PM   #15906
gingq7

註冊日期: May 2008
有無人試左2隻酒吞上一排debuff後再用綠茶種樹 ?

此篇文章於 05-31-16 07:16 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 07:16 PM   #15907
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
1pack中5,4星event禮
すまない,アタランテ同亞周那...我果然係弓職命

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 07:17 PM   #15908
gingq7

小號試水,十抽中一張虫老,無EV禮
舊 05-31-16, 07:50 PM   #15909
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
2 Pack 好彩都中到酒吞.......
終於所有職都有齊5星.....
祝賀,我慘烈到不行才中到。。。。。

只有1 個五星其他都是已有4星(b 叔滿寶具了), 禮裝全齊但清姬真是超愛我的說。。。。。

好在酒吞能力值回票價,攻擊力未必強,但補助和寶具的異常能力真是超可怕

最重要夠騷(不過攻擊招式就好狠毒了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 07:54 PM   #15910
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
我睇各位師兄POST出黎
都好想試下打
但其實經過咁多位師兄既經驗

應該打左兩隻手先
定放置PLAY令茨木童子活動數量限制得一次好D?

(成個腦都諗緊點打 都唔知點做野好 )
其實唔留得 右邊唔知,左邊果隻個技大力得黎仲會stan
係呢個限15T既關入面stan一T太大獲
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 08:05 PM   #15911
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

只有1 個五星其他都是已有4星(b 叔滿寶具了), 禮裝全齊但清姬真是超愛我的說。。。。。

好在酒吞能力值回票價,攻擊力未必強,但補助和寶具的異常能力真是超可怕

我都係好慘烈

但ex掏心音效好正
Cv都好正
造型都好エロい

舊 05-31-16, 08:15 PM   #15912
gingq7

40抽,
3張清姬禮,1張芬恩
舊 05-31-16, 08:16 PM   #15913
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

雙孔明jack既弱點
無咁多滿技孔明
由手機版發出
舊 05-31-16, 08:31 PM   #15914
蒼穹的天空
Insane Gamer

不夠心臟升技

3BP打掉那雙手, 我自己易被滅團.
先去打中級 拎酒壺...

舊 05-31-16, 08:40 PM   #15915
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
雙孔明jack既弱點
無咁多滿技孔明
由手機版發出
其實我覺得孔明+雙師匠又快又安全,殺完2隻手後標槍可以停佢1回合

另外今次AP/BP分開,遇唔倒大腿可以去打3AP換過批
舊 05-31-16, 08:45 PM   #15916
蛋撻王子
功德完滿

儲葫蘆咩難度最好?

舊 05-31-16, 08:52 PM   #15917
gingq7

引用:
儲葫蘆咩難度最好?
爆石儲葫蘆可以睇定d先..
而家只係打緊擊退戰,打完後仲有追撃戰和繼續戰,跟住再滿血復活入第2週回
舊 05-31-16, 10:05 PM   #15918
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
引用:

鐵大今次幾多PACK

今次全體寶具殺真係有D吸引
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 10:11 PM   #15919
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
儲葫蘆咩難度最好?
2BP 帶一張倍攻, 其他加葫蘆應該最好刷
3BP一個唔覺意就炒車
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 10:22 PM   #15920
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: gingq7 查看文章
其實我覺得孔明+雙師匠又快又安全,殺完2隻手後標槍可以停佢1回合

那有師匠,______
AP已經去左打火比悠木碧

我諗之後幾日隻手會轉Class

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 05-31-16, 10:24 PM   #15921
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: gingq7 查看文章

不過jack 有女姓特攻喎

引用:

鐵大又重課

舊 05-31-16, 10:30 PM   #15922
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

基本上裝左張遮那王之外 雙孔明Buff之下全體強化lv6既Jack一定寶具一下就打死隻童子
反而係你要比時間隻jack斬死兩隻手
我諗搞多幾張之後比埋孔明同黑狗可以挑戰打600萬sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 05-31-16, 10:57 PM   #15923
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
基本上裝左張遮那王之外 雙孔明Buff之下全體強化lv6既Jack一定寶具一下就打死隻童子
反而係你要比時間隻jack斬死兩隻手
我諗搞多幾張之後比埋孔明同黑狗可以挑戰打600萬sosad
點解要用狂打狂?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-16, 11:05 PM   #15924
gingq7

引用:
作者: Dor 查看文章
不過jack 有女姓特攻喎
jack女性特攻50%, 但師匠神性特攻100%,
寶具jack 1400%, 師匠1600%仲要打暈一回合,
槍職又剋住兩隻手弓職

不過以上都係無乜意思, 因為只要有一張遮那王, 2隻都一樣輕鬆

------

BP3好似捱得過15回合就可以拎走d酒壺, 諗緊好唔好用磨隊磨死2隻手後就死守
舊 05-31-16, 11:32 PM   #15925
蒼穹的天空
Insane Gamer

師匠神性係勁,
但如果打3BP技能有CD, 唔係太方便....
果對手, 我真係唔敢打爆佢...

另, 大家用咩野Master裝打?

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:41 AM

手機版 | APP版