Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-17, 12:43 AM   #12176
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: ALWAYSHEI 查看文章
小心D NACON個制, 條CABLE接頭好易爛.
一出訂左2個番黎, 基中1個 幾個鐘已經突然斷左....
總之唔好有任何機會要屈到/ 拉高條線, 最好機同手同線.....一樣高度咁玩....
另一隻好像都就黎料咁, 懶得睇..
官方基本上唔會理你.........已問....扯佢只會答你未來會出淨cable, 仲要唔知幾時既未來
最後係AA膠收場, 唔知係我黑定點 ...我無見外國有問題

咁佢作為pro 制都還好, 起碼有LR2 ANALOG 都有晒DEADZONE SET同
全自訂, 後面4個制都還好個手感
利申, 玩Rainbow six 換制後係FEEL到分別 (原本用開個舊機制, PRO機)
如果580 我會再買... 但原價就 我會試下RAZER果隻, 我見到香港有間終於入貨 好似11XX.
我用過一次收番
準備買razer
邊隻好用就留邊隻

用佢打sniper elite 4 係幾正
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 12:53 AM   #12177
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
https://store.playstation.com/#!/en-...77008-ALLDEALS
https://store.playstation.com/#!/en-...77008-SMSSALEG
US PS store Santa Monica Studios Sale

引用:
[PS4]

God of War III Remastered USD$5.99
The Order: 1886 USD$3.99
Twisted Metal Black USD$2.49
War of the Monsters USD$3.49
Fat Princess Adventures USD$2.49
Everybody's Gone to the Rapture USD$4.99

此篇文章於 05-10-17 01:01 AM 被 安安 編輯。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 02:10 AM   #12178
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
謝謝你提供消息
US PSN
https://www.playstation.com/en-us/ex...s/?console=ps4

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 09:14 AM   #12179
JanSeiji
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005

如果有中文就買, 碟就收埋
JanSeiji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 12:17 PM   #12180
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
我用過一次收番
準備買razer
邊隻好用就留邊隻

用佢打sniper elite 4 係幾正
razer 好貴...成千蚊...1/2 ps4價錢....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 02:26 PM   #12181
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: JanSeiji 查看文章
即係過幾個月就psn+送埋?

舊 05-10-17, 02:31 PM   #12182
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: wing 查看文章
US$3.99 買斷佢好過。
可以慢慢玩,大把 game 未清。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 03:57 PM   #12183
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: JanSeiji 查看文章

如果有中文就買, 碟就收埋
引用:
引用:
作者: 八仙果 查看文章
雖然我加入玩PS4的時候唔係好耐,但都已經見The Order: 1886特價咗好多次,
年頭香港續PS+服務優惠都半買半送過,
真係跟PS+送都唔出奇,UNTIL DAWN評價好過佢都送咗啦~!

此篇文章於 05-10-17 08:24 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 04:27 PM   #12184
netfestv3v

註冊日期: Feb 2010
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
razer 好貴...成千蚊...1/2 ps4價錢....
嘥氣.......................買件靚衫/ 靚啲既袋夠買部二手車添, 幾個月買餸錢夠貴過部雪櫃, 唔通你煉仙?,一年電話費夠半部iPhone , 你都幾無聊

此篇文章於 05-10-17 04:29 PM 被 netfestv3v 編輯。
netfestv3v 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 05:13 PM   #12185
netfestv3v

註冊日期: Feb 2010
引用:
作者: ALWAYSHEI 查看文章
小心D NACON個制, 條CABLE接頭好易爛.
一出訂左2個番黎, 基中1個 幾個鐘已經突然斷左....
總之唔好有任何機會要屈到/ 拉高條線, 最好機同手同線.....一樣高度咁玩....
另一隻好像都就黎料咁, 懶得睇..
官方基本上唔會理你.........已問....扯佢只會答你未來會出淨cable, 仲要唔知幾時既未來
最後係AA膠收場, 唔知係我黑定點 ...我無見外國有問題

咁佢作為pro 制都還好, 起碼有LR2 ANALOG 都有晒DEADZONE SET同
全自訂, 後面4個制都還好個手感
利申, 玩Rainbow six 換制後係FEEL到分別 (原本用開個舊機制, PRO機)
如果580 我會再買... 但原價就 我會試下RAZER果隻, 我見到香港有間終於入貨 好似11XX.
RAZER果隻 RAIJU 邊間入貨 ?2000 fun 唔見有
netfestv3v 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 05:41 PM   #12186
八仙果
youtube 頻道

Nintendo Switch ID3414-6520-7624
wink

引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
雖然我加入玩PS4的時候唔係好耐,但都已經見The Order: 1886特價咗好多次,
年頭香港續PS+服務優惠都半買半送過,
真係跟PS+送都唔出奇,UNTIL DAWN評啦價好過佢都送咗啦~!
係,但今次新低,
我用開 US PSN,UNTIL DAWN 已買日版碟,唔錯,但不至於必玩。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 05-10-17 09:12 PM 被 八仙果 編輯。
舊 05-10-17, 08:26 PM   #12187
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
係,但今次新低,
我用開 US PSN,UNTIL DAWN 已買日版碟,唔錯,但不至於買玩。
UNTIL DAWN畫面幾靚值得一玩的,同埋碟版都唔貴。

另外,諗住開PS+送果隻Abzu嚟試玩下,
點知隻GAME居然係簡體中文介面的…
本身部PS4個系統語言就係繁體中文的。

究竟in-game可唔可以更改語言?
定一要把PS4個系統語言轉換先可以選擇用返英文玩?

舊 05-10-17, 09:27 PM   #12188
八仙果
youtube 頻道

wink

引用:
昨日買左個3合一地平線版本...$438...低到痴線...

3合一內容~
1)地平線 實體碟
2)driveclub 實體碟
3)Ratchet & Clank 數碼code
4)3個月ps+會藉
請問在哪裡入手呢?謝謝。

舊 05-10-17, 09:31 PM   #12189
八仙果
youtube 頻道

wink

引用:

in-game 沒選項就應該冇得改,
我到 VR game 都係,有隻用簡單中文,
仲要講國語,最後都係用返英文好過。

舊 05-11-17, 11:26 AM   #12190
charcsc2000
J神哥

引用:
請問在哪裡入手呢?謝謝。
係黃金m記, 唔知仲有沒貨, 我個時$438...
老實講幾低嫁....
舊 05-11-17, 11:32 AM   #12191
charcsc2000
J神哥

引用:
唔建議買The Order: 1886....唔好玩....
一半時間係睇戲...
舊 05-11-17, 11:33 AM   #12192
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: netfestv3v 查看文章
嘥氣.......................買件靚衫/ 靚啲既袋夠買部二手車添, 幾個月買餸錢夠貴過部雪櫃, 唔通你煉仙?,一年電話費夠半部iPhone , 你都幾無聊
咁成千蚊個手制真係貴嘛.....又關雪櫃iphone咩事...
舊 05-11-17, 11:35 AM   #12193
charcsc2000
J神哥

引用:

有d game係咁, 沒得選擇...
之前我玩ps3隻lara croft and the guardian of light都係咁...
佢日英文, 我用繁體中文...入game會變做日文...一定要英文介面先可以出英文......
舊 05-11-17, 11:36 AM   #12194
charcsc2000
J神哥

引用:
in-game 沒選項就應該冇得改,
我到 VR game 都係,有隻用簡單中文,
仲要講國語,最後都係用返英文好過。
唸起初初rise tomb raider得中文講國語, 好多ching中伏...
舊 05-11-17, 11:41 AM   #12195
wing
格鬥低手

引用:
呢隻唔係慢慢玩......係睇一次ga ja woo..

舊 05-11-17, 11:42 AM   #12196
wing
格鬥低手

引用:
咁成千蚊個手制真係貴嘛.....又關雪櫃iphone咩事...
有D人總以為個個都係一出iphone就幾千蚊換新, 唔知道好多人仲係用緊兩三年前an機.

舊 05-11-17, 11:44 AM   #12197
charcsc2000
J神哥

引用:
呢隻唔係慢慢玩......係睇一次ga ja woo..
講真The Order: 1886唔值...出面二手100蚊都唔駛...
最好去youtube睇一次o岩唔o岩先...
舊 05-11-17, 11:49 AM   #12198
charcsc2000
J神哥

引用:
有D人總以為個個都係一出iphone就幾千蚊換新, 唔知道好多人仲係用緊兩三年前an機.
其實個手制係出比專業, 電競用...好似玩鬥陣特攻個d..
相比起課金個數都唔至啦~
但我只係普通家用玩家....
舊 05-11-17, 11:59 AM   #12199
wing
格鬥低手

引用:
其實個手制係出比專業, 電競用...好似玩鬥陣特攻個d..
相比起課金個數都唔至啦~
但我只係普通家用玩家....
又講真, 1000蚊個手掣好似好貴, 但對於玩開格鬥同車game果D.........好多人真係2k買枝te2或者再貴D買軚盤都面不改容. 但呢D人都未必係年年追新電話law. 個個人總有唔同價值觀, 最重要係銀行存款個銀碼唔同.

舊 05-11-17, 12:17 PM   #12200
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
在下勉強都叫有打開格GAME,不過成千蚊一個大掣真係咪話唔貴…
又唔係月入幾萬…

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 10:21 PM

手機版 | APP版