Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-17, 10:25 PM   #10501
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: J+1 查看文章
我仲回憶緊當時點打....卡住左

高命中高爆擊....

原來之前冇貼到唔怪得搵唔到:cwm26:

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-17, 02:19 AM   #10502
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: J+1 查看文章
我仲回憶緊當時點打....卡住左

高命中高爆擊....
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
原來之前冇貼到唔怪得搵唔到:cwm26:
拎左隻大器泰坦3過左

今個月份終征

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-17, 07:48 AM   #10503
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

30用滑板夫婦根本虐殺:cwm26:

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-10-17, 01:35 PM   #10504
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
原來積塵秒到古鐵月1下2萬幾,唔駛純白慢慢磨了
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-17, 02:24 PM   #10505
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
咩機率...兩張sp都中exia....
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-17, 04:10 PM   #10506
J+1
望過黎呀!!!!!!

倒數3日...

https://twitter.com/srw_xomg/status/928897829879169024
舊 11-10-17, 06:21 PM   #10507
ShinDou

有冇人試過魔導屈唔屈到the end?
舊 11-10-17, 06:35 PM   #10508
J+1
望過黎呀!!!!!!

滑板火力唔高冇可能打得死...
舊 11-10-17, 06:53 PM   #10509
ShinDou

即係暫時鬥雞1隻魔導夠屈晒?有120石,想射
舊 11-10-17, 08:55 PM   #10510
J+1
望過黎呀!!!!!!

我冇佢唔知,不過如果類似盾創半血先夠快,神速隊搭隻重火力慢磨都應該唔難....

不過都係揾有呢隻嘅評評...
舊 11-10-17, 10:02 PM   #10511
ShinDou

積塵而家真係好神,打精VS27 1拳打到F忍過十萬 @@
舊 11-10-17, 11:05 PM   #10512
J+1
望過黎呀!!!!!!

痔田生日送11石
舊 11-11-17, 07:34 AM   #10513
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
都幾憎痔田,將機戰發展成垃圾級戰棋game。一流畫面,9流難度。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-17, 08:47 AM   #10514
ShinDou

魔裝同OG都難過正傳既

完全唔見人放魔導守鬥雞既﹖唔通真係守唔到﹖不過諗諗下佢1郁就補40%又慢番,好似又冇乜用,創性反而仲有得擋送珠又輕減咁多,隻野好似真係淨係用黎秒DESTROY咁﹖但而家我積塵都秒到,都唔駛要佢啦,都係唔射了
舊 11-11-17, 09:45 AM   #10515
ShinDou

精VS28好似改難左﹖以前用SPEC2我記得夠避架喎,殺剩1隻XAN斬佢都打我唔中,而家成日俾佢打中 @@
舊 11-11-17, 12:32 PM   #10516
ShinDou

https://www.youtube.com/watch?v=YoGRNzC-Ijo

點解佢打28B咁易﹖兩野必秒晒,定係9月果個版本易﹖

終於過到 @@ 執左個V2陣淨係用V2打,唔用SPEC2,臨尾殺剩1隻得少少血好彩等得切必中同唔盲俾V2普攻斬死佢,第1次覺得V2有番D用 XD

此篇文章於 11-11-17 12:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-11-17, 01:02 PM   #10517
J+1
望過黎呀!!!!!!

Vs 28我都覺難左,今次我隻聖誕gm要落命中parts...
舊 11-11-17, 02:01 PM   #10518
ShinDou

過埋精VS30了,好似都改難左﹖

不過多左純白洗珠,用拳紅UC都好易打,防衛技見佢儲到1半多D,大佬未解到封回復就殺左 XD
舊 11-11-17, 06:36 PM   #10519
ShinDou

頭先冇賓拳打到DESTROY 8萬幾 @@

射大作而家都好神,出必打盾創性兩下夾埋扣3萬幾 @@ 終於殺到千7分人了,最近幾星期都俾D高分人屈到反唔到,而家反得了 XD

今次獎品隻白優子星好堅,送珠CRI指,仲勁過冇星果隻白優子 @@

此篇文章於 11-11-17 07:07 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-11-17, 08:46 PM   #10520
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今次隻優子正,自帶珠+全指命中爆擊速...強過好多指揮機....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-12-17, 11:38 AM   #10521
clie

今次爬山機有無一部靜時絕殺26-B?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-17, 02:06 PM   #10522
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-12-17, 04:05 PM   #10523
clie

烏冬好似懶咗,強敵EV機最後無寫,今次爬山一隻都未寫,可能真係無嘢好寫
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-17, 05:34 PM   #10524
J+1
望過黎呀!!!!!!

呢輪d機又唔係通行証有咩講...
舊 11-12-17, 10:59 PM   #10525
ShinDou

埋單1612,靠59分冇晒珠爆多1支水岩岩反贏加番13分先上到千6 @@ 多左好多陣可以打,刷少左好多時間,不過意外多左,積塵果80%分身都唔係好可靠,成日俾人20%都打中秒左,之後就好大機會炒

此篇文章於 11-12-17 11:03 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:43 AM

手機版 | APP版