Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-06-15, 01:41 PM   #26
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
刷左60抽0ssr
我棄game
你唔介意用部車開波 應該可以揾到人送
由手機版發出
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-15, 03:18 PM   #27
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
有得揀邊個想渣車

舊 09-06-15, 03:25 PM   #28
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
車我都有一部存貨
有得揀真係冇人要車

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-15, 03:27 PM   #29
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
開左ios的話有車可以要

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-15, 03:33 PM   #30
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
曾經有過一部車, 巳經廢棄左
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-15, 03:36 PM   #31
yorkyork

註冊日期: May 2010
開車唔好咩
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-15, 03:47 PM   #32
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
玩左陣,音GAME白痴的我都係youtube睇片算……

舊 09-06-15, 03:48 PM   #33
izumo

引用:
作者: yorkyork 查看文章
開車唔好咩
係囉 話唔定下集大洗白呢
(雖然都冇咩可能 )
舊 09-06-15, 09:26 PM   #34
~小鬼~
白虎白虎白白虎

隻Game同LL係好似,佢真係唔驚比人告

本人係音樂Game白痴,好多歌連Pro都有困難,講下玩左兩日的遊戲玩法...

隊長技
卯月,凜,本田:同一Type全能力30%up (主打雜色歌
諸星,杏,蘭子:同一Type單一能力90%up (主打同色歌

重有D技能分動率up

隻Game初頭用雜色隊同回Life的隊員應該夠你過到好多歌,到你真正打分先同同色的隊

技能
隻Game升技係增加發動成功率...最好Group埋到一定程度先食
技能我見到大約分2種,Prefect分數增加,Miss/Bad當Prefect

隻Game食自己會加錢同Rare跌率
食自己次數上限
N:5次
R:10次
SR:15次
SSR:20次

Live:
隻Game隔離個數字係話你知下次item up的時間,可以自己較較,完成到Master級會多個Mv係for你睇番段片唔駛禁的

此篇文章於 09-06-15 09:36 PM 被 ~小鬼~ 編輯。
舊 09-06-15, 09:39 PM   #35
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
俾唔俾人告呢個問題 我諗Cygame已經做晒野先去做
隻game掛笨大 但真係cygame架
http://www.cygames.co.jp/games/
應該所有CG title都係cygame搞架啦 笨大係收權版費 或者幫手搞
元祖隻card game都係咁
幾時有超得先 我唔想刷啦OTL

此篇文章於 09-06-15 09:42 PM 被 ~蛙蛙~ 編輯。
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-15, 10:22 PM   #36
izumo

引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
俾唔俾人告呢個問題 我諗Cygame已經做晒野先去做
隻game掛笨大 但真係cygame架
http://www.cygames.co.jp/games/
應該所有CG title都係cygame搞架啦 笨大係收權版費 或者幫手搞
元祖隻card game都係咁
幾時有超得先 我唔想刷啦OTL
Im@s 同 LL hold ip咪又係同一間公司
玩法 要告都係sega告左先
由手機版發出
舊 09-06-15, 10:25 PM   #37
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

PSN  IDcharoncly
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
隻Game同LL係好似,佢真係唔驚比人告

本人係音樂Game白痴,好多歌連Pro都有困難,講下玩左兩日的遊戲玩法...

隊長技
卯月,凜,本田:同一Type全能力30%up (主打雜色歌
諸星,杏,蘭子:同一Type單一能力90%up (主打同色歌

重有D技能分動率up

隻Game初頭用雜色隊同回Life的隊員應該夠你過到好多歌,到你真正打分先同同色的隊

技能
隻Game升技係增加發動成功率...最好Group埋到一定程度先食
技能我見到大約分2種,Prefect分數增加,Miss/Bad當Prefect

隻Game食自己會加錢同Rare跌率
食自己次數上限
N:5次
R:10次
SR:15次
SSR:20次

Live:
隻Game隔離個數字係話你知下次item up的時間,可以自己較較,完成到Master級會多個Mv係for你睇番段片唔駛禁的
除左音ゲ要打拍子之外都冇邊忽同LL相似

同埋我覺得呢隻難玩過LL好多, 即使9個削減到按5個

LL換下樂譜加下bpm增加下難度咁

但呢隻按既模式上pro立即上升幾倍
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 12:11 AM   #38
anyone
The One
↘嫁

pro仲係正常
master就癡線ge

舊 09-07-15, 12:14 AM   #39
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
唔玩開音GAME 我覺得PRO 都有難度
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 12:21 AM   #40
yorkyork

註冊日期: May 2010
master一首平均炒3,4次先過到
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 12:41 AM   #41
anyone
The One
↘嫁

等過ios ge acc夠250石一入去就藍邊信封
以為好野

第2張sr美嘉

舊 09-07-15, 12:44 AM   #42
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: anyone 查看文章
等過ios ge acc夠250石一入去就藍邊信封
以為好野

第2張sr美嘉
藍邊有白色花先一定係SSR

舊 09-07-15, 01:22 AM   #43
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
個人認為較快譜面易玩好多(我較到8,預設係三)
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 01:40 AM   #44
anyone
The One
↘嫁

引用:
咁得條藍邊即係sr

舊 09-07-15, 02:34 AM   #45
sun-rance
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0473 7834 1912
昨天刷咗兩次就出SSR凛
開局
Game ID:731350493

P.S:中SSR嗰種表達手法好捧

sun-rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 06:44 AM   #46
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
引用:
作者: anyone 查看文章
咁得條藍邊即係sr
其實....日本有人話唔一定
http://t.co/vWSMqEsoFV

青刺繍 : SSR or SR
青 : SSR or SR
白 : SR or R
ローカル : SR or R or N
邊個諗到OR出黎
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 08:22 AM   #47
~小鬼~
白虎白虎白白虎

藍邊白繡好大機會ssr
白色應該可以死左條心

舊 09-07-15, 08:53 AM   #48
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: ~蛙蛙~ 查看文章
其實....日本有人話唔一定
http://t.co/vWSMqEsoFV

青刺繍 : SSR or SR
青 : SSR or SR
白 : SR or R
ローカル : SR or R or N
邊個諗到OR出黎
我張SSR凜藍邊出
抽到個下灰左 之後

白色都有SR出過
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 09:54 AM   #49
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

PSN  IDcharoncly
引用:
作者: 漆黑之牙 查看文章
個人認為較快譜面易玩好多(我較到8,預設係三)
有得調速咩? 定係你講timing

=====

貌似個app跟手機判斷呢個option有冇得揀 www

此篇文章於 09-07-15 10:03 AM 被 Cly 編輯。
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-15, 10:01 AM   #50
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
SSR有1架車多, 不過冇人要
另外仲有其他存貨XD

此篇文章於 09-07-15 10:25 AM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:39 PM

手機版 | APP版