Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-12-16, 12:40 PM   #5426
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
獨角獸唔放第二行?
覺醒會行得好快

啊係喎你要用nu放閃+
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 01:21 PM   #5427
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
最難係隻00姐,大器好多攻陣1兩下都秒到
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 04:43 PM   #5428
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
萌大奶的妹

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 08:49 PM   #5429
ShinDou

好彩未換野,1早話佢個BETA2改咁多野試咁短時間邊夠

而家延長BETA2去到11月13,11月尾先正式鬥雞,SSR限凸17號會RESET再放出黎

而家有3千幾COIN,到時應該1出就夠換 XD 應該用黎凸THE O了,得佢1隻盾大器

應該又會有1大堆人開始單騎 XD 聽日應該會易打好多
舊 10-12-16, 08:55 PM   #5430
yorkyork

註冊日期: May 2010
佢出新機新屈機技出得咁快,
beta兩個禮拜點會平衡到,
其實pvp只要課長爽就就得啦
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 09:15 PM   #5431
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
頂尋晚手痕換剩1000coin

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-16, 09:17 PM   #5432
ShinDou

其實佢1加個DAM修正唔俾人用清場技秒晒人即刻平衡好多 XD 勁大器機始終好打D,都會有著數,課長都會爽
舊 10-13-16, 11:13 AM   #5433
clie

電單車晨早凸爆,啲EV藍劵同紅劵係咪應該一劵抽?十劵抽都係中返電單車好似無用
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 12:32 PM   #5434
ShinDou

電單車賣到3chip?
舊 10-13-16, 12:51 PM   #5435
clie

好似1CHIP

之前明明SET左射NU做FD機,無啦啦變咗拳NU,唔怪得近日無人借用,仲俾啲FD DELETE咗我~~
應該有BUG,要耐唔耐入去CHECK
舊 10-13-16, 12:52 PM   #5436
J+1
望過黎呀!!!!!!

儲4架等佢會有會出大器
由手機版發出
舊 10-13-16, 01:01 PM   #5437
clie

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
v parts而家開左20格到70個箱...暫時應該夠用......
點解我去到50個就買唔到要我賣既?

13LV後真係好難升,20%嗰吓升咗2X次都無成功過
舊 10-13-16, 02:06 PM   #5438
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔係一爆箱佢就彈個窗叫你加倉咩?

最難我覺得係80,90試過太多fail喺80個位
由手機版發出
舊 10-13-16, 02:11 PM   #5439
ShinDou

電單車兩次都係獎品送,應該唔會咁荀出大器,就算唔儲當肥食到時都個個凸2,而且大器左都未必用得著,咁少hp,nono都係得幾千血,雖然有罩但1個直擊就秒左,電單車冇罩仲易死
舊 10-13-16, 02:32 PM   #5440
clie

自從個個雜色隊+怪陣,一直雪既射NU成為主力,喪加運動同異常效果打暈對面
NONO係V必中一吓大絕就死得,只可以GUARD用
舊 10-13-16, 03:07 PM   #5441
ShinDou

不過nono用送珠指揮陣應該全game最大力,暫時我乜隊都俾佢秒晒,出晒盾都照秒

nu就冇咁大力
舊 10-13-16, 04:02 PM   #5442
J+1
望過黎呀!!!!!!

想問好耐都唔記得....sr隻千鳥大力過ssr嗰隻??

由手機版發出
舊 10-13-16, 04:08 PM   #5443
ShinDou

之前睇精霸攻略好似話呢2隻加倍率1樣,唔知係咪烏冬寫
舊 10-13-16, 05:42 PM   #5444
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 10-13-16, 08:47 PM   #5445
ShinDou

精霸40都係殺剩鐵也10分1,另1隻就殺到,D異常機1死晒就打唔入,出左凸爆巨0神用黎出必,不過都扣好少,扣得7萬,另外電池+優子落異常,白電單車+白SR 00射走人,不過好似都唔係成日打得疾人D必殺
舊 10-13-16, 09:04 PM   #5446
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
必殺好似打唔停?stun只可延遲
重點要鐵也出黎果時盡快秒左佢,之後就同wave1一樣

上星期第一次正式玩鬥雞,用NU清場陣,完全守唔住
諗緊突爆NONO/混紅玩閃/混藍鬥坦

舊 10-13-16, 09:39 PM   #5447
ShinDou

要1開波秒左第1隻先﹖唔夠珠好難秒到佢,又要上到狀態先打得入

NU淨係送珠唔夠,要有指揮先夠力,如果唔係會俾春香十字陣反炒,出埋盾戰國仲易

正常清場陣而家要用NONO先守到,對家真係要郁得快過NONO秒到佢先掂

師傻陣只要郁得快過佢秒到佢就唔駛驚

閃冇咩用,太多招加命中,指揮又加命中,再唔係仲有必中直感果D

普通陣正路都係用D識擋又多血既盾射守

岩岩先上到千4,尋日1話延長BETA2今日即刻少左好多勁人打 XD
舊 10-13-16, 10:24 PM   #5448
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
我用CC,補給機送多3珠
第二wave開始等佢STUN之後6珠比UC用3次魂必

用埋指揮清場NU都唔多夠力
咁睇黎留限突比NONO好似好D
今星期試下射盾坦下

舊 10-13-16, 10:47 PM   #5449
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

48都係過唔到....頭兩波突破到,但第三波隻魔神幾次都打唔停佢 兩支白鎗已經卡啦咁射都唔得.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-16, 10:48 PM   #5450
ShinDou

要裝埋V PART加攻加CRI DAM果D先夠,最好有水著CC指揮加下CRI

我平時都係用春香十字打NU陣,通常輸係因為爆左CRI秒左,如果秒唔到我就會反秒番佢 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:41 AM

手機版 | APP版