Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-10, 07:17 PM   #426
雪代緣
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDyukishi
引用:
作者: mr_diana 查看文章
話說本身套片唔會有戲院正場..
即係首映後就等 download / dvd / bd碟...
有人send過email去medialink度問
官方回覆電郵話香港11月會上喎
所以9月29果個先係叫"首映"
雪代緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 07:21 PM   #427
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
全場最後一套門票入手!!

舊 09-18-10, 07:27 PM   #428
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
買賣版黎料喇

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 07:29 PM   #429
雪代緣
Crazy Gamer

唔洗錢入手的東西叫價250@@
舊 09-18-10, 07:30 PM   #430
winghing
Junior Member

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
全場最後一套門票入手!!
係米首映飛冇曬
winghing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 07:32 PM   #431
peter龜
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
入場有福袋1個@0@?!
幾時講架??
peter龜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 07:40 PM   #432
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
唉呀, ... 有沒人有多飛.... plz

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 07:47 PM   #433
nico
Insane Gamer

感動!!!
有某人同好讓左張比我
nico 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 08:05 PM   #434
狙擊手sohan
Game Master

引用:
作者: winghing 查看文章
係米首映飛冇曬
以果個看守人所講的話我o既係最後一套, 但聽日會唔會再有唔知

舊 09-18-10, 08:07 PM   #435
狙擊手sohan
Game Master

引用:
作者: 雪代緣 查看文章
唔洗錢入手的東西叫價250@@
其實我諗好多人..唔係真係需要洗果450蚊再加車費...至少我已經係

如果你覺得張野唔洗錢入手就無價值, 你可以試下叫人送俾你o既

舊 09-18-10, 08:18 PM   #436
nico

引用:
以果個看守人所講的話我o既係最後一套, 但聽日會唔會再有唔知
EMAX FB專頁剛才更新左
係已經換哂
仲有2張相
舊 09-18-10, 08:20 PM   #437
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
我見到個姐姐仔影相即刻開左精神回避

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 08:24 PM   #438
nico

呢次張VIP同保良局個張有分別
VIP係藍色而保良局個張係綠色
應該仲有門路入手
舊 09-18-10, 08:34 PM   #439
雪代緣
Crazy Gamer

引用:
其實我諗好多人..唔係真係需要洗果450蚊再加車費...至少我已經係

如果你覺得張野唔洗錢入手就無價值, 你可以試下叫人送俾你o既
你搵三個朋友同你一齊去同時開咭
咁你就只需要俾來回車錢就可以儲倒10個印了
(去emax仲有免費shuttle bus呢)

洗費$450換兩張飛
咁果D值$450的東西都的確係你自己的麻
唔可以當果d野係廢物喎~_~
我自己都送左3張VIP飛俾朋友了
反正都係同事食lunch開的單, 都唔係自己俾錢的就是了

EMAX facebook果張相
係你?@@

此篇文章於 09-18-10 08:39 PM 被 雪代緣 編輯。
舊 09-18-10, 08:38 PM   #440
狙擊手sohan
Game Master

引用:
你搵三個朋友同你一齊去同時開咭
咁你就只需要俾來回車錢就可以儲倒10個印了
(去emax仲有免費shuttle bus呢)

洗費$450換兩張飛
咁果D值$450的東西都的確係你自己的麻
唔可以當果d野係廢物喎~_~
我自己都送左3張VIP飛俾朋友了
反正都係同事食lunch開的單, 都唔係自己俾錢的就是了
你有得咁做啫, 唔係個個係果個時候都班到馬咁做架嘛, 你真係唔駛錢, 但唔代表其他人唔駛俾cost嘛

anyway我只係想回收返成本, 賣唔出都無所謂, 臨開場前我請fd睇, 但都要試下咁解啫

此篇文章於 09-18-10 08:45 PM 被 狙擊手sohan 編輯。
狙擊手sohan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 08:40 PM   #441
怪盜小G
しゃろとも

我去emax已經要個幾鐘車程...

舊 09-18-10, 08:45 PM   #442
雪代緣
Crazy Gamer

引用:
你有得咁做啫, 唔係個個係果個時候都班到馬咁做架嘛, 你真係唔駛錢, 但唔代表其他人唔駛俾cost嘛
所以我一開始就是說成班朋友or同事去食飯 / 買寵物用品來儲印吧~
唔係為左印仔而去"拋錢", 而係真正的去消費吧
如果佢唔係話"消費滿500就有飛送", 而係"用$500買兩張飛"
我想真係會少好多人去睇吧, 我都不會

我俾$500出來, 係真係買左我需要的野, 兩張飛只係免費附送品
不是應這樣想的嗎

唔通你俾$450出來係買左你本身唔想要的野?
這樣就真係好貴了...

其實張野, 係不設畫位
總覺得果日會好亂...

此篇文章於 09-18-10 08:47 PM 被 雪代緣 編輯。
舊 09-18-10, 08:48 PM   #443
狙擊手sohan
Game Master

引用:
所以我一開始就是說成班朋友or同事去食飯 / 買寵物用品來儲印吧~
如果佢唔係話"消費滿500就有飛送", 而係"用$500買兩張飛"

我俾$500出來, 係真係買左我需要的野, 兩張飛只係免費附送品
不是應這樣想的嗎

這樣就真係好貴了...
我都想買d野係有用...但果個商場, 對我黎講有d難度

anyway 我唔係真係洗左450, 詳情唔講得

舊 09-18-10, 08:50 PM   #444
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:

不是應這樣想的嗎

這樣就真係好貴了...

其實張野, 係不設畫位
總覺得果日會好亂...
同有D師奶盲目儲超市印花一樣,為左印花可能買左D唔等洗O既野...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 08:56 PM   #445
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: joeypong 查看文章
同有D師奶盲目儲超市印花一樣,為左印花可能買左D唔等洗O既野...
果度有萬寧有7仔,就算唔去隔黎買模型都唔會搵唔到d等使既野既...

舊 09-18-10, 08:57 PM   #446
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
果度有萬寧有7仔,就算唔去隔黎買模型都唔會搵唔到d等使既野既...
如果買到自己心頭好或者有需要O既野當然冇問題啦...
呢套我等blu ray算...

此篇文章於 09-18-10 09:02 PM 被 joeypong 編輯。
joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 09:03 PM   #447
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: joeypong 查看文章
如果買到自己心頭好或者有需要O既野當然冇問題啦...
洗頭水止汗劑髮泥,眼藥水+家居看門口既藥

哩d一般野你一次過買已經夠數

舊 09-18-10, 10:55 PM   #448
~牙~
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
其實, 要求票係咪應該落樓下買賣版﹖

永別了, DD 黑SABER
<呢個LOGO實在係太嘔心了
~牙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-10, 11:17 PM   #449
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
改星期日出新宿睇
雖然未睇戯但買佐場刊同限量模型

舊 09-18-10, 11:24 PM   #450
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
限量版係點架!!!!!!!!!!!!!!!!!!!可唔可以影比我睇下>.<~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
11/7 11/8 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2015開催決定!丨梶浦由記総合THREAD Vol.2 神秘過客 日本動漫畫討論版 790 05-31-23 06:40 PM
[動畫] 「魔法少女リリカルなのはThe Movie 2nd A's」好評公開中!丨名古屋上映一週間の全席完売の記録樹立 Vol.4 money 日本動漫畫討論版 1000 07-25-12 10:56 AM
[動畫] hack//G.U. TRILOGY BD/DVD版発売中 money 日本動漫畫討論版 77 08-04-08 03:18 PM
[PS2]GUNSLINGER GIRL Vol.3圖片,8/19發售(動畫DVD同梱 ) 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-10-04 10:18 AM

現在的時間是 10:56 PM

手機版 | APP版