Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
colayeah 03:58 PM 11-21-13
作者: Takushi:
For sure .. maybe Sat or Mon .. bet they will just bring in US ver ..
Im guessing it will be 5-6k system alone if you buy from them
thx, 水貨6k可以接受
但想問其實買咩版都好
以後都係咩game都玩到
and可以login hk gamertag right?
D-Joe 04:07 PM 11-21-13
作者: colayeah:
但想問其實買咩版都好
美版應該最平,不過9成要買220v牛
ahleung 04:16 PM 11-21-13
但想問其實買咩版都好
M$講左任何地區主機, 都可以玩任何地區game.

game方面亦唔block IP.
歌, 影片果D有地區版權既先會block.

source:
(http://www.gameinformer.com/b/news/a...-21-to-13.aspx)
(http://www.neogaf.com/forum/showthre...3#post76585023)
(http://kotaku.com/xbox-one-drm-rever...time-514419715)

log唔login到 HK account其實官方無confirm過.
不過360都得, 既然XBONE而家係更寬鬆既, 應該得.
taikin0901 04:23 PM 11-21-13
我第一版又變左Prenotato , DETAIL入面依然係In spedizione , GOOGLE TRANSLATE---->Shipping default
賈圖 04:46 PM 11-21-13
依家唔擔心唔寄香港,依家擔心幾時寄岀
taikin0901 04:58 PM 11-21-13
作者: 賈圖:
依家唔擔心唔寄香港,依家擔心幾時寄岀
美國嗰部都準備出貨 , 法國AMAZON叫我SEND STATEMENT過去 , 等佢了解了解點解會過左數
Takushi 05:08 PM 11-21-13
但想問其實買咩版都好
Pretty sure 水貨 will only have US version .

I get 4 games along with xbox one for little more than 6k from Amazon ...
水貨 in HK will probably like 6k system alone lol
大覺屋師真 05:11 PM 11-21-13
作者: taikin0901:
美國嗰部都準備出貨 , 法國AMAZON叫我SEND STATEMENT過去 , 等佢了解了解點解會過左數
下?!即係依個moment吾應該過左數?
ooldmann30 05:14 PM 11-21-13
我都係
我都轉左啦
taikin0901 05:27 PM 11-21-13
作者: 大覺屋師真:
下?!即係依個moment吾應該過左數?
正常應該SHIP左先過數 , 所以我覺得今朝SMS所謂授權呢條應該係HOLD額 , 證明張卡係有額比錢 , 等佢一寄就可以過數 . 無理由真係寄左先走去過數 , 你張卡無CREDIT佢咪蝕部機比你....

各位CHING覺得會唔會係咁????因為SMS就咁寫授權呢筆數 , ONLINE BANKING CHECK 又無WO
taikin0901 05:30 PM 11-21-13
作者: ooldmann30:
我都轉左啦
啱啱撳TRACKING睇係咁

State: In shipment
Last event: Order received - 03/nov/13 14:19:43
Description: We are going to ship your order. We will send you an email when it was shipped. May still be possible to request the cancellation of the order.
大覺屋師真 05:34 PM 11-21-13
正常應該SHIP左先過數 , 所以我覺得今朝SMS所謂授權呢條應該係HOLD額 , 證明張卡係有額比錢 , 等佢一寄就可以過數 . 無理由真係寄左先走去過數 , 你張卡無CREDIT佢咪蝕部機比你....

各位CHING覺得會唔會係咁????因為SMS就咁寫授權呢筆數 , ONLINE BANKING CHECK 又無WO
吾係喎,我次次上網買完野(例360買point,ipad買app等),買完之後出果個短訊都係一模一樣格式架.所謂授權已經係授權碌左卡
taikin0901 05:44 PM 11-21-13
作者: 大覺屋師真:
吾係喎,我次次上網買完野(例360買point,ipad買app等),買完之後出果個短訊都係一模一樣格式架.所謂授權已經係授權碌左卡
哈哈我都係估吓 , 因為買咁多次AMAZON都係SHIP左先會過數 , 我上NEOGAF見美國嗰邊就收到AMAZON EMAIL 叫佢地確認張卡無過期同有CREDIT . 咁CHING有無CHECK過ONLINE BANKING有無呢條數呀???
kakajit 06:00 PM 11-21-13
我前日都收到美帝AMAZON叫我確認張卡有無過期,地址有無錯果D
不過我諗無你地咁快寄香港
taikin0901 06:03 PM 11-21-13
作者: kakajit:
我前日都收到美帝AMAZON叫我確認張卡有無過期,地址有無錯果D
不過我諗無你地咁快寄香港
可能你快過我添呀 , 我預計到達係27-29
D-Joe 06:16 PM 11-21-13
咁訂意大利amazon既近日有冇人收過任何類型關於呢個order既mail?
賈圖 06:25 PM 11-21-13
作者: D-Joe:
咁訂意大利amazon既近日有冇人收過任何類型關於呢個order既mail?
我無任何email收到
GreenTea 06:29 PM 11-21-13

http://www.reddit.com/r/gaming/comme...hat_microsoft/
http://kotaku.com/unboxing-a-white-x...ous-1468642935

david 06:38 PM 11-21-13
樓上如果連KINECT 2.0同HEADSET都做埋黑白就PERFECT!

唔知出年聖誕會唔會出呢個特別版呢?
red 06:42 PM 11-21-13
岩岩拎左d games喇~要等到12點正先可以拎機,興奮中。

大覺屋師真 06:48 PM 11-21-13
終於轉左做In spedizione

作者: red:
岩岩拎左d games喇~要等到12點正先可以拎機,興奮中。

等你開箱文!

作者: D-Joe:
我冇

哈哈我都係估吓 , 因為買咁多次AMAZON都係SHIP左先會過數 , 我上NEOGAF見美國嗰邊就收到AMAZON EMAIL 叫佢地確認張卡無過期同有CREDIT . 咁CHING有無CHECK過ONLINE BANKING有無呢條數呀???
未有.不過通常網上銀行冇咁快出到條數
D-Joe 07:31 PM 11-21-13

Ryse評分岩岩出左,真係唔多掂
不過呢樣應該好多人都估係咁既結果(其實我都想買黎睇下畫面sosad)
シェンムー 07:49 PM 11-21-13
部白機好鬼靚!!
Pandahahaha 07:53 PM 11-21-13
白機真係好靚
taikin0901 07:53 PM 11-21-13

HO SIN MO , CHING係咪DDAY ONE版 ? 係咪可以砌個X字出黎架?
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後

返回主題版面