Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-28-19, 12:05 AM   #351
wongdee
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
真係好玩到顛,須然日文唔知故事都好好玩,等5月再入中文先睇故仔
wongdee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 12:32 AM   #352
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
引用:
作者: wongdee 查看文章
真係好玩到顛,須然日文唔知故事都好好玩,等5月再入中文先睇故仔

呢隻真係唔玩會遺憾,神作中嘅神作

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 01-28-19, 11:21 AM   #353

註冊日期: Nov 2006
想問今集係咪同對上幾集有關連? 無玩過前幾集直接玩今集會唔會跟唔到?
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 11:23 AM   #354
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
各位大佬....請不要劇透....
仲等緊明天行英返貨...
大家知不知行日幾錢????
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 11:42 AM   #355
Nichiki
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 19909696 查看文章
想問今集係咪同對上幾集有關連? 無玩過前幾集直接玩今集會唔會跟唔到?
買1.5+2.5+2.8就補得返哂歷代系列
Nichiki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 12:49 PM   #356
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
行英會唔會有合輯版?見dl版有$798,想買隻實體嚟儲下

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 01:02 PM   #357
wongdee

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 19909696 查看文章
今集有個歷史回顧講晒比你知之前做乜
wongdee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 01:17 PM   #358
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
只係玩過第一集,好想玩番之前,但一諗到要一次過玩成6,7集就想死 .....
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 01:32 PM   #359
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: GP03D 查看文章
沒啦...不如睇下買唔買得返之前實體版..
但我相信到時賣得好又會好似dark souls咁出合輯版...
se喎...有咩做不出...
舊 01-28-19, 01:37 PM   #360
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
今日會唔會有偷跑呢。。。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 01-28-19, 02:14 PM   #361
GP03D

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
沒啦...不如睇下買唔買得返之前實體版..
但我相信到時賣得好又會好似dark souls咁出合輯版...
se喎...有咩做不出...
其實我一路都儲開水日,諗住呢次玩英文版先順便儲下。
如果係咁玩dl版先,再跌價儲返隻水日算

舊 01-28-19, 02:20 PM   #362
GP03D

講開188一隻日版都冇,但係竟然係炮台山比我見到有,仲要水日係金牛內搞掂,想買既朋友可以去睇下,仲好好態度,抵贊

舊 01-28-19, 02:20 PM   #363
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
大家知不知行日幾錢????
不如我開個攻略區,避免發生以上問題?

舊 01-28-19, 02:25 PM   #364
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
講開188一隻日版都冇,但係竟然係炮台山比我見到有,仲要水日係金牛內搞掂,想買既朋友可以去睇下,仲好好態度,抵贊
依家walk in買水日真係幾講運
我都搵唔到bio2z版結果要去買dl版

kh我但求有日字日配就可以所以行都ok
不過中文版如果唔係遲出的話相信連行日都冇
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 02:36 PM   #365
yorkyork

註冊日期: May 2010
驚賣唔出麻,
近幾年成日見人學台仔講冇中文唔玩,
有時真係怕會完全冇日版賣
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 02:36 PM   #366
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: darkvolver 查看文章
kh真係需要攻略區???
有難度咩???
舊 01-28-19, 02:38 PM   #367
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 野良猫 查看文章
依家walk in買水日真係幾講運
我都搵唔到bio2z版結果要去買dl版

kh我但求有日字日配就可以所以行都ok
不過中文版如果唔係遲出的話相信連行日都冇
去日森買啦...
有行日仲邊有人返日版...

日森都係6371yens, 連運費都係hk$520內...

引用:
作者: yorkyork 查看文章
驚賣唔出麻,
近幾年成日見人學台仔講冇中文唔玩,
有時真係怕會完全冇日版賣
呢樣真...好多人買中文版..有d日版版係伏到重貨...未必有人咁入第二批..
好多時都係收訂先入貨或賣完第一批就算

此篇文章於 01-28-19 02:41 PM 被 charcsc2000 編輯。
舊 01-28-19, 02:41 PM   #368
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
基本上而家純日只會返一浸

舊 01-28-19, 02:44 PM   #369
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: シェンムー 查看文章
基本上而家純日只會返一浸

kh3純日版係7,189yens...連運費係$578..我覺得接受到...
舊 01-28-19, 03:03 PM   #370
h0104788

註冊日期: Dec 2003
當年由第一集開始已經玩日文版,宜家見到米奇只會叫王樣:p
其實我覺得KH系列日文配音水準好高,主角群真係聽日文無所謂(反正唐老鴨用乜文都聽唔明),語氣完全無違和
係D戲個D配音要習慣
h0104788 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 03:05 PM   #371
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: h0104788 查看文章
當年由第一集開始已經玩日文版,宜家見到米奇只會叫王樣:p
其實我覺得KH系列日文配音水準好高,主角群真係聽日文無所謂(反正唐老鴨用乜文都聽唔明),語氣完全無違和
係D戲個D配音要習慣
其實日文係好聽好多...可惜咁多年入場睇迪迪尼戲都係英文...已經深入民心...改不了...
舊 01-28-19, 03:26 PM   #372
GP03D

我都覺日文其實好舒服,只不過以我既日文程度只係明得好小,同埋已家唔會有心機上綱補完,所以先諗住玩英文版

舊 01-28-19, 04:00 PM   #373
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
引用:
作者: darkvolver 查看文章
引用:
kh真係需要攻略區???
有難度咩???
開個故事劇情討論區
GAF普遍劇透問題都好嚴重, 大家好似唔識用/懶得用SPOILER標籤咁

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-19, 04:12 PM   #374
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Kingdom Hearts 3 | 發售中

今日係出game後第一日行game場,行貨都少得可憐,有都要$590
玩英文嘅朋友真係要day one即買...

舊 01-28-19, 04:22 PM   #375
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
現在沒實體合輯版,得下載
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求]KINGDOM HEARTS 1.5+2.5 fami~yan 買賣專區 2 01-23-15 02:38 PM
[分享] KINGDOM HEARTS 2 MINIGAME~~ 蚊蚊 電視遊戲討論版 1 01-24-09 12:17 PM
[ETC] Kingdom Hearts Coded imgahou 手提遊戲機討論版 3 09-27-07 12:20 PM
[ETC]Kingdom Hearts 2 - Ending (hints to Kingdom Hearts 3?) neo2046 電視遊戲討論版 13 12-24-05 09:54 AM
[問題] Kingdom Hearts Gizmo 電視遊戲討論版 8 03-11-05 08:39 AM

現在的時間是 11:26 PM

手機版 | APP版