Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-13-06, 11:20 PM   #26
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Zaku
發生乜事??
當晚冇睇亞記~
佢說話咁辛苦...重要勉強佢做旁述...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-06, 11:40 PM   #27
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Busconcamp
可能真係想話佢有"頭髮"...
跟住曾志偉同何輝佢地咪笑到癲左咁囉........
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-06, 11:51 PM   #28
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
keyman同德能
keyman有時講d野好抵死

舊 06-13-06, 11:56 PM   #29
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
[OT]點解今日睇唔到廣體 [/OT]

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 12:17 AM   #30
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 月舞
[OT]點解今日睇唔到廣體 [/OT]
睇到呀

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 12:48 AM   #31
Rse9

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 啤梨王子
睇到呀
唔係睇唔到既
不過窒窒下

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 12:52 AM   #32
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 月舞
唔係睇唔到既
不過窒窒下
冇事喎
頭場我都係睇廣體

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 03:56 AM   #33
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

[盜用]睇世界盃,緊係睇有WENDY的64台 ww[/盜用]

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 05:24 AM   #34
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
睇完幾晚最憎64台~!
我個人黎講係四個字形容『狗屎垃圾』

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 02:36 PM   #35
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
64台....阿鵬真係幾爆笑

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 06:27 PM   #36
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
63台, 冇keyman同德能, 我會轉去64台... 當冇評術咁睇...
63台個有幾個好廢... 尢其某個經常偏幫某一隊嗰個
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 11:13 PM   #37
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
今晚烏克蘭o個場,竟然係我最唔鬼想見到既潘san搭歌神,有個keyman都係咁話... 兩個都傻既,係咁嗌...
潘san:「韋拿!!!」
歌神:同以往一樣,個波去到禁區邊就開始大嗌...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 11:39 PM   #38
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 柴崎幸
今晚烏克蘭o個場,竟然係我最唔鬼想見到既潘san搭歌神,有個keyman都係咁話... 兩個都傻既,係咁嗌...
今日係推球過左對方中圈已經漸嗌... '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-06, 11:52 PM   #39
阿高
完美女神林志玲

引用:
簡直攞你命三千
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 12:03 AM   #40
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
仲有其中一句金句
歌神:佩奧爾.....施丹式轉身 (不過實情根本就唔係,仲有憑親有射波都大嗌,我覺得自己聽緊嘈音 )

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 10:14 AM   #41
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
成日有人話桂神唔好
但我寧聽桂神講波都好過聽有線班"專業"評述員了
再加上4年前已深表不滿的"現場"聲
簡直係攞命

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 10:15 AM   #42
Bleed Saga
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: DevilElvis
仲有其中一句金句
歌神:佩奧爾.....施丹式轉身 (不過實情根本就唔係,仲有憑親有射波都大嗌,我覺得自己聽緊嘈音 )

我果陣聽到即刻噴飯

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 12:17 PM   #43
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: DevilElvis
仲有其中一句金句
佢仲要用一把獨有聲線:「wow~~世界波呀~~!!!」﹝作肉緊狀...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 01:57 PM   #44
祖羅.祖班納
God of Gamer
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
我睇64台...反正63台都唔見得pro,自己又唔係唔識波,聽下人地吹水搞下笑好過

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 02:00 PM   #45
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 祖羅.祖班納
我睇64台...反正63台都唔見得pro,自己又唔係唔識波,聽下人地吹水搞下笑好過
尋晚沙地個場我都轉左去 64 台..... 悶波都變得好睇~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 04:28 PM   #46
yuhon
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
64台好悶, 成日講賠率
yuhon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 05:05 PM   #47
蕃茄牛肉麵
Senior Gamer
MMO 廢人

註冊日期: May 2006
最唔想聽到果個何柏霖, 好彩有線都識做編佢講d冷門賽事

舊 06-15-06, 06:22 PM   #48
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
何柏霖同陳韋茹我覺得都唔差
兩人講波態度都好認真, 只係略嫌有時會悶左d
何柏霖講開西甲, 巴塞同皇馬比賽佢多數有份喎

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 09:50 PM   #49
蕃茄牛肉麵
Senior Gamer
MMO 廢人

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Coquelicot
何柏霖同陳韋茹我覺得都唔差
兩人講波態度都好認真, 只係略嫌有時會悶左d
何柏霖講開西甲, 巴塞同皇馬比賽佢多數有份喎
何柏霖成場波90分鐘, 佢花30,40分鐘講其他野, 到有射門通常一句"幾靚架"....
你一定唔夠我清楚, 因為我時時睇西甲要我轉英語.

我話佢響世盃期間講冷門賽事, 我想你誤會了

陳韋茹, 柏堯都ok

此篇文章於 06-15-06 09:56 PM 被 蕃茄牛肉麵 編輯。
蕃茄牛肉麵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-06, 09:51 PM   #50
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 蕃茄牛肉麵
何柏霖成場波90分鐘, 佢花30,40分鐘講其他野, 到有射門通常一句"幾靚架"....
你一定唔夠我清楚, 因為我時時睇西甲要我轉英語.

我話佢響世盃期間講冷門賽事, 我想你誤會了
西甲我個個星期都睇兩三場, 當然清楚啦
其實講其他野都冇乜問題, 場波我自己識睇
不過佢地d西甲新聞好多時都錯

佢始終係新人, 邊有可能俾佢講強勁match up

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:59 AM

手機版 | APP版