Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-06, 11:21 PM   #76
seoy
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
旺角最平見到$198,
$398 with 2 sp
seoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-06, 11:22 PM   #77
seoy

引用:
作者: zerojht
特別版有無圖?
其中一把係綠色弓
舊 11-13-06, 11:25 PM   #78
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
特別版係綠色弓同鬼斬破

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 01:16 AM   #79
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
咁耐先出......對MH熱情冷卻晒.....唔知買唔買好....最衰12有更大出血嘅日子...

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 07:23 PM   #80
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: windart
特別版係綠色弓同鬼斬破
果把只係斬破刀唔係鬼斬破黎架
我爆左一盒而家
正式採用機械槌
クリムゾンブロス
老山龍砲・皇
クックレイジ
呢4款有相同

特別版

此篇文章於 11-14-06 07:28 PM 被 jerry 編輯。
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 09:49 PM   #81
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
今日入左,係對把斬破刀因為刀刃位唔係金屬有D失望

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-06, 08:01 PM   #82
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
係淘大入左(收工懶得出mk搵)
8+2=$438
如果8=$180
有興趣不妨去睇下

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 09:54 AM   #83
Funny
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: windart
今日入左,係對把斬破刀因為刀刃位唔係金屬有D失望
咁個特別版都好唔抵WOR
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-06, 04:38 PM   #84
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
唔儲埋 sp 好似又唔完整....
不過遅下出果 d 先仲正, 封龍劍, 天上天下等等....

舊 11-23-06, 05:36 PM   #85
meijiboy
Junior Member
PhD路痴

註冊日期: Apr 2006
大家覺得遲D會唔會出埋D盔甲?

舊 11-23-06, 08:54 PM   #86
seoy

舊 11-23-06, 10:35 PM   #87
meijiboy
PhD路痴

哩套我係TD都見過
不過其實我想問會唔會出MH既盔甲

舊 11-23-06, 11:16 PM   #88
rubyyu

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: meijiboy
大家覺得遲D會唔會出埋D盔甲?
如果你講緊MH的話,就實出,因為11月先出人仔,之後再出甲

真係大生意見到本MHP D武器同甲多到…
rubyyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 09:10 AM   #89
meijiboy
PhD路痴

引用:
作者: rubyyu
如果你講緊MH的話,就實出,因為11月先出人仔,之後再出甲

真係大生意見到本MHP D武器同甲多到…
果套人仔睇相唔係幾掂喎,不過如果出曉丸,黑龍甲果d又另作別論

舊 11-28-06, 11:17 PM   #90
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

dragon quest 又出左套新架生
不過本身冇儲開,算

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 11-28-06, 11:45 PM   #91
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: seoy
[]http://static.flickr.com/99/302715247_9fbe37aa2b_o.jpg[]
lee套野係我而家最想爆box既盒蛋...有無人知where can預訂一box?
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-06, 10:19 PM   #92
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
作者: ultrachiu
dragon quest 又出左套新架生
不過本身冇儲開,算
想問出面大約幾$$一盒??
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 05:56 AM   #93
Led Mirage
God of Gamer

引用:
作者: seoy
[IMG]http://static.flickr.com/99/302715247_9fbe37aa2b_o.jpg[IMG]
伊達正宗呢?

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-07, 10:47 AM   #94
電腦勇者
勇者派出所CEO

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDGKYMAK
XBox Live GamertagGKYMAK
琴日行過奇趣天地見到mh套收集生活人型出左~$##)一對.
可以拎返之前果套武器, 一套兩隻, 一男一女.

支持本地娛樂圈等於支持藝人玩盜版?? 有導演, 歌手, 演員...
我地點解仲要支持佢地呢?? 大哥同阿諾個廣告收返埋佢把啦~賊喊捉賊!!

此篇文章於 01-03-07 10:51 AM 被 電腦勇者 編輯。
電腦勇者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-07, 12:07 AM   #95
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

出左好幾日,深水土步$17x左右
皆旺$18x附近上落,唔係間間有,不過質素真係麻麻,所以冇諗住買

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 01-04-07, 10:24 PM   #96
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
下期產品
聞西collection

舊 01-04-07, 10:28 PM   #97
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: Rance 查看文章
下期產品
聞西collection
~skip~
買唔落....

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 01-06-07, 12:34 AM   #98
seoy

舊 01-06-07, 02:29 AM   #99
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219

boford都黎出全套甲

舊 01-06-07, 04:22 AM   #100
pwacock
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: seoy 查看文章
武7第二行第二個係D咩武器嚟架?
pwacock 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:12 PM

手機版 | APP版