Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-16, 08:30 PM   #1876
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004

相入面五個人
最唔掂就係Lenneth
其他都正正常常
個身都冇問題,個樣真係怪怪地
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-16, 09:40 PM   #1877
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
打夠十萬分,排3207,暫時457金,LOKI好似都唔係好勁,而且要有火劍先有用,好似仲未出過6星火劍﹖

而家D金都係用黎換凸石同彩書算

之前換左太多肥,搞到而家仲未換晒6星凸石 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 04:41 PM   #1878
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
第40層唔夠力打,有冇辦法?
手上得兩把小回復劍,及一把大回復劍,用哂都唔夠佢磨。
已經是隊中沒有雷屬。

此篇文章於 10-08-16 04:47 PM 被 十一月 編輯。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 04:45 PM   #1879
ShinDou

基本打法都係盡快秒,兩把神劍,之後兩把特大,最好升過下技,FD又係特大,最好搭技5高LV 4,5千攻果D

回我覺得頂唔到幾耐
舊 10-08-16, 05:39 PM   #1880
ShinDou

把智杖真係超屈,用過FD果把,不過佢技3

本身我神弓每下萬5,CRI 2萬,打5HIT

用左智杖即刻變每下3萬,CRI4萬,1SET就打 4萬乘5=20萬,出3次技就60萬,激戰區隻大佬得番4分1都冇 XD

仲要我冇出2把神劍

唔知同神劍有冇得疊

要射了,希望中

射完11連,中2把 XD
舊 10-08-16, 05:42 PM   #1881
minazuki

唔夠力就用6星石升滿你認為最有前途果1-2把6星做65lv (通常係全體多hits特大武、buff果的)
小回復除非係6星神劍,如果唔係掉左佢啦
大回復如果冇升過技LV都係冇乜用,換把大技5劍提高輸出好過(煌劍、獵劍正常有刷過都技lv5啦)
如果本身多特大武,fd可以選buff就得,冇乜都係揀的4-5千攻有升過特大技既
最好派埋蘿神快速儲決技
舊 10-08-16, 05:46 PM   #1882
minazuki

引用:
作者: ShinDou 查看文章
把智杖真係超屈,用過FD果把,不過佢技3

本身我神弓每下萬5,CRI 2萬,打5HIT

用左智杖即刻變每下3萬,CRI4萬,1SET就打 4萬乘5=20萬,出3次技就60萬,激戰區隻大佬得番4分1都冇 XD

仲要我冇出2把神劍

唔知同神劍有冇得疊

要射了,希望中

射完11連,中2把 XD
你射親都中架啦
應該唔會重疊,logo都係果一個
舊 10-08-16, 05:54 PM   #1883
ShinDou

唔係射親都中架,之前連續幾次射親都唔中冇出聲姐 XD

岩岩試過用自己把智杖加完,神弓每下2萬8至3萬3,之後用FD神劍再出多次神弓,得番每下2萬

同類BUFF會OVERWRITE @@
舊 10-08-16, 05:58 PM   #1884
minazuki

引用:
唔係射親都中架,之前連續幾次射親都唔中冇出聲姐 XD

岩岩試過用自己把智杖加完,神弓每下2萬8至3萬3,之後用FD神劍再出多次神弓,得番每下2萬

同類BUFF會OVERWRITE @@
相同icon嘛
你中左敵方debuff後
再自己buff返個debuff都會冇左一樣
舊 10-08-16, 07:57 PM   #1885
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
40層睇嚟都係可以放棄
心灰意冷之下去抽週末6星,女王之劍,翼杖,裁劍,總算有個安慰
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-16, 12:20 AM   #1886
minazuki

用過fd把技5罪杖打激2Boss
第一hit七萬幾,第二hit十二萬幾
舊 10-09-16, 11:28 AM   #1887
ShinDou

特效技5打十幾廿萬正常呀 XD

其實想打肥應該刷防衛戰換肥﹖應該好過直接打肥關﹖唔刷鍛既話
舊 10-09-16, 09:45 PM   #1888
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
在下極度痛恨所有抽到魔力杖既人…
中得把完全石化唔到人既石化劍…

舊 10-09-16, 10:34 PM   #1889
ShinDou

智杖靠FD好過自己出,自己出打少個,FD出可以自己4招特大魔招,應該咩都秒到 XD
舊 10-10-16, 04:49 PM   #1890
神人ではない!新人だ

引用:
智杖靠FD好過自己出,自己出打少個,FD出可以自己4招特大魔招,應該咩都秒到 XD
想要大聖增幅,BUFF既其實在下招招特大都LV1,仲要9成都係物理,用神劍好過啦…

舊 10-10-16, 05:06 PM   #1891
ShinDou

大性強化遲D實大把武器有啦,唔駛驚抽唔到,係魔力超UP應該有段時間得佢1把啦,下次再出超UP應該到物理啦,到時神劍可以正式封印做SUB武 XD
舊 10-11-16, 01:33 PM   #1892
神人ではない!新人だ

引用:
大性強化遲D實大把武器有啦,唔駛驚抽唔到,係魔力超UP應該有段時間得佢1把啦,下次再出超UP應該到物理啦,到時神劍可以正式封印做SUB武 XD
又唔係既,一TURN UP其實始終都係恩惠到爆SKL LV人多,全特大LV1既在下基本上都係神劍萬歲…

舊 10-11-16, 03:54 PM   #1893
minazuki

3000yen5500石貴到咁都可以拎黎做sale
舊 10-11-16, 05:43 PM   #1894
ShinDou

我有冇睇錯?把5星特效係特大?
舊 10-11-16, 06:37 PM   #1895
minazuki

的地圖話一本道真係就咁一字形就算

神級變左之字形都好的

Another分5個boss
3個英靈相同職業可以開其中一條

初級 A 怪跌15銀

此篇文章於 10-11-16 07:15 PM 被 minazuki 編輯。
舊 10-11-16, 07:18 PM   #1896
ShinDou

今次個POOL正過以前好多,6星淨係出果3把,有2把特效,另外仲擺埋智杖落去,5星就淨係出特效,最衰冇石抽,得4080想留黎抽周末6星確定,淨係射晒4張銀紙全4星
舊 10-11-16, 07:22 PM   #1897
minazuki

引用:
今次個POOL正過以前好多,6星淨係出果3把,有2把特效,另外仲擺埋智杖落去,5星就淨係出特效,最衰冇石抽,得4080想留黎抽周末6星確定,淨係射晒4張銀紙全4星
我5張銀都係4星

五星確定得五星特效好似上次防衛戰已經係
今次6星都有限定真係唔錯
不過而加冇6星確定都唔會走去抽
因為9成半唔會中到

此篇文章於 10-11-16 07:24 PM 被 minazuki 編輯。
舊 10-11-16, 08:10 PM   #1898
ShinDou

靠智杖過左溪谷43 XD 1開波已經打剩5分1度,不過俾佢擋左D

降神劍好似冇乜用,降完俾佢3回行動都爭D 1TURN打晒我2萬血

44都係爭少少,始終D人LV太低,得1隻80LV,其他2隻40幾LV,1隻50幾LV

此篇文章於 10-11-16 08:17 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-11-16, 08:54 PM   #1899
ShinDou

原來我有隊有40198戰力,HP28777

84弓乙女,80劍豪,83雷妹,72龍女 XD
舊 10-11-16, 09:11 PM   #1900
minazuki

我都有

82弓乙女 (65LV補血弓)
71無痛 (65LV獄劍)
82先生 (50LV獵劍)
74黑騎 (50LV暗闇魔劍)

HP29773
戰力42721

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 07:48 PM

手機版 | APP版