Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-05-17, 01:57 PM   #40026
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
前面個氣氛你覺得嘔心就即係成功 果個Feel係好有Bloodborne(應該話克蘇魯) Feel
如果中間佢再寫多D等最後唔係坐火箭既其實我覺得係可以挑戰屍山血河sosad
其實開頭個氣氛我個人覺得真係好正
我對呢d game呢d野抗性好低
好易會比人/劇情帶動情緒

所以玩到好心up
但係又好想睇埋之後既故事

但最後真係有d落差感.....

可惜左咁好既編排
唔應該係咁....

可以再好d

舊 12-05-17, 02:23 PM   #40027
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
我嫌佢唔夠變態添

仲有反正都要用d戲中戲嚟呀時間,不如講多d示巴女王同所羅門好過
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-17, 02:24 PM   #40028
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
1.5.2係無落調味料既飯盒
1.5.4係咖哩味屎,開頭食佢面幾啖佢幾好味,但你再深入搞下會發覺內涵:0(

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-17, 04:14 PM   #40029
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
唔夠變態+1
同埋之前生放話咩戰鬥禁止果D即係咩?定係我太無心機打SKIP左sosad

舊 12-06-17, 02:15 AM   #40030
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
終於有時間打埋
有龍娘已經冇難度

舊 12-06-17, 12:04 PM   #40031
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
そんな『FGO VR』の隠し要素が本日の配信を機に判明! マシュとのトレーニングをすべて終える(Q、A、Bを選ぶ)と、なんとアルトリア編がスタートします!

⋯⋯お..お...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 03:08 PM   #40032
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
そんな『FGO VR'の隠し要素が本日の配信を機に判明! マシュとのトレーニングをすべて終える(Q、A、Bを選ぶ)と、なんとアルトリア編がスタートします!

⋯⋯お..お...
dl左了

等今晚寶寶zzz 後就試玩吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 05:14 PM   #40033
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

果然PICK UP2來了

舊 12-06-17, 05:26 PM   #40034
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
幼女唔會入故事池,都係意料中
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 05:28 PM   #40035
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

寶2收手等聖誕

舊 12-06-17, 05:28 PM   #40036
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

PSN  IDSauWong2015
50抽 中左, 收工
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 05:29 PM   #40037
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

100連中3張幼女
唔出黑肉

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 05:35 PM   #40038
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

個寶具同敵方版比會唔會HEA得滯⋯

舊 12-06-17, 05:37 PM   #40039
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

我估再臨會變掛

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 12-06-17, 05:39 PM   #40040
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
得一張黑肉....比多張都好

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 05:44 PM   #40041
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
我估再臨會變掛
我都覺得係靈基再臨唔同階段個寶具演出都會有變化
不過要等其他人證實係咪咁…
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 05:46 PM   #40042
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
午睡完一個10連出幼女....

我想要所羅門老婆..

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-06-17 05:52 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 05:50 PM   #40043
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
抽左20兩隻4星都歪出來
算數

舊 12-06-17, 05:51 PM   #40044
基拉大神
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: GN00508771 查看文章

個寶具同敵方版比會唔會HEA得滯⋯
※アビゲイル・ウィリアムズの宝具は再臨段階によって演出が変化いたします。

再臨完會變

舊 12-06-17, 05:53 PM   #40045
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

岩岩試完
靈3後既寶具演出係敵方版

舊 12-06-17, 05:55 PM   #40046
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
統計91抽有阿比, 示巴X2, 童謠X2 , 紅A

童謠趁幼女UP來踩場.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 05:56 PM   #40047
gingq7

註冊日期: May 2008
爆死,
擇日再戰
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 06:06 PM   #40048
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

又係3張A但係NP效率差到喊果種...

舊 12-06-17, 06:08 PM   #40049
Hextor
Insane Gamer

乜都冇
4星都比隻黎呀
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 06:12 PM   #40050
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
3單加177石寶1
千代女、雪山櫻、黑肉女王各1
狂蘭、小梅、b叔靈基變還

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:43 PM

手機版 | APP版