Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-05-18, 04:18 PM   #12876
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
好似以前都有出擊回數?派既野好似都係咁廢

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 10:35 PM   #12877
ShinDou

上星期鬥雞排第1千9分拎LEGEND果個KEVIN個守陣好似易打過其他高分人好多咁,上星期打過好似都係呢個守陣守,佢係咁爆水狂刷﹖高分得濟D人刷唔到佢黎打﹖

見佢RANK得127,又係新古果陣先重刷首抽開局﹖
舊 06-05-18, 11:26 PM   #12878
ShinDou

5萬4中左盾黑兔,食左兩隻拳而家凸2,原來食到報喪BUFF喎冇睇錯既話﹖咁用黎攻可能都OK喎又有得洗珠,不過凸擊得1TURN,要打罩煩D,同埋1開波得5百行動要出1次技加1千行動先夠快,同埋好易死要搵人幫佢減傷

睇清楚原來佢命中加得80%,可以留番鬥滅先用了 XD 唔怪得而家都唔見人用

此篇文章於 06-05-18 11:29 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-05-18, 11:38 PM   #12879
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
上星期鬥雞排第1千9分拎LEGEND果個KEVIN個守陣好似易打過其他高分人好多咁,上星期打過好似都係呢個守陣守,佢係咁爆水狂刷﹖高分得濟D人刷唔到佢黎打﹖

見佢RANK得127,又係新古果陣先重刷首抽開局﹖
唔係,佢個分係由一堆人由星期一開始每個鍾餵分餵上去
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 11:41 PM   #12880
ShinDou

下唔怪得咁少人打我啦,原來d人係咁送分俾佢 XD

咁樣好玩咩?果堆人都要刷到佢出黎仲要唔refresh條list先有得送分,咁咪冇得打上去?定係自己開account洗?佢就係之前傳說中果個2分人?之前唔係話營運做野咩?

舊 06-06-18, 07:18 AM   #12881
Crazy Gamer

唔係,係熊掌勢,應該香港人多,HKG同佢地開緊戰。

平時打到上去1600up嘅上個星期冇晒,連我地班HKG都冇打。
睇番係9成人連1300都冇
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-18, 07:45 AM   #12882
ShinDou

即係果班 雄大 大雄係同1班人黎?

舊 06-06-18, 08:34 AM   #12883
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
做咩hgk咁多仇人???

送分行動如果以推第一名為目標.....呢個方案係最高機率成功,不過應該最後半日先行動先有效果吧.....而家咁早就推比其他人見到一定追擊喎...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-06-18 08:37 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-18, 08:47 AM   #12884
ShinDou

最後未必送得切,我呢幾星期都見到佢平均高其他人成百分,係頭幾名追到近少少,低分得濟可能好難刷到出黎打,我都好少有得打佢,星期6先開始送佢個陣應該都會俾人洗,反而升唔切

舊 06-06-18, 09:05 AM   #12885
Crazy Gamer

響未反擊時要5到6個鍾先可以搵番同一個人嚟打,而如果有10個人送分一來一回就每個鍾有20分加。
再加埋佢可以反擊,上位一個人打佢最多蝕5到6分,而且差200分以上真係幾乎係搵唔到嚟打。
真係要一早谷定嘅
舊 06-06-18, 09:21 AM   #12886
ShinDou

如果結算完得千3分果陣應該可以刷到出黎既,但送分俾佢果d人要keep住條list唔refresh,不停送分,即係成堆人放棄晒獎品換1條友衝上第1,值咩?點解d人會幫佢?又唔係輪住推等個個都拎到legend稱號?

舊 06-06-18, 10:34 AM   #12887
yorkyork

註冊日期: May 2010
hkg平時拎個第一又要去人度話唔小心又拎第一,
平時有彩攞先會上去人度,
咁實有人憎佢地嫁喎
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-18, 10:57 AM   #12888
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
如果結算完得千3分果陣應該可以刷到出黎既,但送分俾佢果d人要keep住條list唔refresh,不停送分,即係成堆人放棄晒獎品換1條友衝上第1,值咩?點解d人會幫佢?又唔係輪住推等個個都拎到legend稱號?

如果有十零個事前講明每個人輪住上第一,又未嘗唔會吸引到參與...

試下如果呢度夠人多都可能咁玩
由手機版發出

此篇文章於 06-06-18 11:00 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-18, 11:13 AM   #12889
ShinDou

十零個推但最遲可能等3幾個月先到自己,當3個月冇左成120石同3張大器飛喎,仲要有機會人地同你1樣玩送分要鬥人多有機會搶唔到第1,完全唔覺得值,個稱號得個名姐又唔係會勁d XD

舊 06-06-18, 12:42 PM   #12890
Crazy Gamer

最重點係要供分嘅全部都定時定侯每個鍾送分,每日至少要送15次以上,而且要谷嗰個有能力反到至少7成上位陣
舊 06-06-18, 12:52 PM   #12891
ShinDou

其實而家齊機應該都好少反唔到,除非唔識攻,我少機低凸都好多陣都打到,應該千7冇乜人夠我少機啦?

舊 06-06-18, 01:34 PM   #12892
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: yorkyork 查看文章
hkg平時拎個第一又要去人度話唔小心又拎第一,
平時有彩攞先會上去人度,
咁實有人憎佢地嫁喎
背後好多恩怨既, HKG最多咪PVP打人, 熊掌果班係除佐日日定時定侯打之外仲有人假扮烏冬拍pvp片打其中一個hkg人既守陣, 再放上youtube, 之後仲貼埋上fb英文台同twitter, 撩起人把火咪上fb串佢囉, 條cheap精係fb其中一個版主

其實而家pvp d機淘汰得咁快, 個個都沒咩心機課落去, 如果沒人點火點會咁有心沖排名

此篇文章於 06-06-18 01:36 PM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-18, 01:42 PM   #12893
ShinDou

盾筆新古同號都仲係勁既,uc3連星都係,感覺上以前好似每個月new comer都打面仲快喎,反而近兩次new comer都打唔到面,可能而家方針係神機迫人爬山冇保底,不過d機真係愈出愈屈

舊 06-06-18, 01:49 PM   #12894
yorkyork

註冊日期: May 2010
所以個fb好多花生食,做花生友好好玩

引用:
盾筆新古同號都仲係勁既,uc3連星都係,感覺上以前好似每個月new comer都打面仲快喎,反而近兩次new comer都打唔到面,可能而家方針係神機迫人爬山冇保底,不過d機真係愈出愈屈

你數下佢一個月幾多部機,
係得笨大D遊戲先會一個月出咁多新野比人抽
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-18, 02:07 PM   #12895
ShinDou

通常1個月1進擊1強敵兩個活動仔,每個活動出3幾隻,1個月十零隻度啦應該,咁又唔係部部神機既,呢個模式都行左2年啦

而家進攻選擇多左好多,鬥雞頭果年冇nono冇gggg接近唔駛打咁濟,所以果陣我都冇咩點打

其實而家係好過果陣,果陣你過左nono gggg活動,你有幾多石都抽唔番,都係冇得鬥雞

舊 06-07-18, 03:16 PM   #12896
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 06-07-18, 03:27 PM   #12897
ShinDou

派燒肥牙創性喎,會唔會順便出狗狗大器?

舊 06-07-18, 03:59 PM   #12898
ShinDou

今日出果4隻機,紫西蒙好神,有精神buff,另外3隻都勁不過覺得只係new comer級數

不過0點001%唔知幾耐人鬥雞先見得到,而家都冇人會換金飛架啦,鬥滅佢又收番唔再派,即係根本冇人會抽個pool XD

舊 06-07-18, 04:05 PM   #12899
ShinDou

鬥滅而家d垃圾好似執唔晒咁?d星星會random重生?之前以為我未行晒

舊 06-07-18, 04:46 PM   #12900
J+1
望過黎呀!!!!!!

血統測試fail
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:34 PM

手機版 | APP版