Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-14-18, 09:22 PM   #876
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
力魔最深域破,WAVE3咁難既 @@ 出左重力佬 黑貓 SELFIE,扣唔切對面BRAVE,出番雪糕佬先

要出VAAN 雪糕 SELFIE先緊緊過到,87ACT俾人BREAK左次,得11萬分 @@ 打完WAVE3已經用晒技咁濟,靠FD隻黑貓屈機 @@ 駛唔駛難成咁﹖

此篇文章於 04-14-18 09:42 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 11:17 AM   #877
ShinDou

終於中到重力佬專,好似射左成2萬石@@ 又要打肥升武
舊 04-16-18, 09:23 AM   #878
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
我就用 貓 / 重力 / 路人 , 帶雪糕 , 召喚巴哈
w2 boss 趕一次出現就打死, 就用左召喚, 會帶落去w3
w3 轉雪糕, 用淨番召喚時間 +貓同雪糕既暴力秒曬。
w4 就咁打打下就完.
40 action 26萬
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 01:35 PM   #879
ShinDou

應該因為我之前重力佬得相性lv又未爆,而家就黎升爆跟住咁打應該得

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 04-16-18, 01:54 PM   #880
ShinDou

跟你咁出24萬分得左了 thanks XD

舊 04-16-18, 06:38 PM   #881
ShinDou

COMPLETE埋美姬11了,原來出番CLOUD同黑貓同LV50美姬再搭FD CLOUD都過到 XD

不過得12萬分,未打得出14萬分,爭5百石 @@

GILGAMESH EX都係打唔出20萬 @@

綠石又有8百幾粒,又要諗下覺邊隻好 @@

好堅,出重力佬SELFIE黑貓打美姬11打出21萬分 @@

GILGAMESH都打出21萬分了 XD 拎埋5百石,超屈

此篇文章於 04-16-18 07:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-18-18, 09:27 AM   #882
Gustavi
Crazy Gamer

話說gilgamesh 我都未打夠分...
冇棍妹, 用貓+雪糕唔多得
不過見佢delay 咁耐我都放置緊佢
舊 04-18-18, 10:03 AM   #883
ShinDou

冇升重力佬?重力打到21萬呀,狂吹飛同buff3分1brave超屈

舊 04-18-18, 10:32 AM   #884
Gustavi
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
冇升重力佬?重力打到21萬呀,狂吹飛同buff3分1brave超屈

gilgamesh boss 唔受重力唔多飛得起wo
舊 04-18-18, 10:35 AM   #885
ShinDou

諗諗下又好似係,不過佢技2減人1格行動又補人3分1brave好屈,你試下,我都拎到果5百石

舊 04-19-18, 02:18 PM   #886
ShinDou

今次新角勁唔勁?唔知射唔射好

有冇人升左ff2主角?技2補幾多brave度?

舊 04-19-18, 03:18 PM   #887
Gustavi
Crazy Gamer

之前all in 曬 vaan 冇乜淨,
可能儲下等黃金周先.
------------------------------
EX 初見就清左喇
貓 重力 vaan 帶雪糕 巴哈, 38turn 21萬
舊 04-19-18, 07:28 PM   #888
ShinDou

試左3次先過到 @@ 有次跟你咁出直頭俾人滿血秒左隻 @@ 打左成52ACT得14萬8千分,又爭2千分先拎到5百石,唔知衰咩 @@
舊 04-19-18, 08:17 PM   #889
ShinDou

再試多次出番VAAN終於得了 @@ 47ACT,17萬分

共鬥打左成28萬分,重力佬堅屈 @@

此篇文章於 04-19-18 08:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-21-18, 04:05 PM   #890
ShinDou

共鬥見人隻LEONHART唔差喎,斬兩下8千幾再HP @@ 點解ALTEMA講到咁廢﹖
舊 04-23-18, 03:36 PM   #891
ShinDou

斷章hard終於complete晒最尾果版,而家真係超易打,搭隻未升打少個都complete到,而家d buff角太屈

暫時有2萬幾石,繼續執下石先

舊 04-24-18, 03:48 PM   #892
ShinDou

Auron好似好屈咁喎而家,係咪值得射?

舊 04-24-18, 04:18 PM   #893
Gustavi
Crazy Gamer

睇唔出有幾屈wor

而家等黃金週睇睇點先吧
舊 04-24-18, 04:43 PM   #894
ShinDou

因為見佢extend招極大up,技2又似雪糕,仲有得上物理耐性down

講左黃金周有ex出?

舊 04-24-18, 04:52 PM   #895
Gustavi
Crazy Gamer

似雪糕技1咋wo
---------------
未講, 就係未講就留下先
舊 04-24-18, 09:32 PM   #896
ShinDou

未升AURON得30LV過唔到最尾HARD11,要出番主力先得,又要升AURON了 @@
舊 04-25-18, 09:26 AM   #897
Gustavi
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
未升AURON得30LV過唔到最尾HARD11,要出番主力先得,又要升AURON了 @@
都唔算太難, 我用51/51 冇專冇相性 + 貓同王子 帶 重力佬 都 complete+清mission
舊 04-25-18, 09:35 AM   #898
ShinDou

諗住升左auron50先再試,應該會雙重力佬同貓係咁推佢撞牆

舊 04-26-18, 10:20 AM   #899
ShinDou

4月4周個weekly pool回水喎,尋日仲諗緊好唔好射下prishe添,本身得相性,又太多綠石覺左佢55,蝕左

舊 04-27-18, 12:54 PM   #900
ShinDou

而家有得換相性同專武,即係d石淨係射幻獸同ex得啦?暫時有6萬幾石

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 04:34 PM

手機版 | APP版