Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 11-12-06, 01:53 AM   #1
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
[醫生與我]幾合一

早日西門同財政司行街時,遇上醫師...
醫師: 「好耐無見你黎醫館啦喎.....咦?做咩好似老左十年咁?」
西門: 「次次出動都要帶成堆野,杯又大,上藥器又重,o拍出黎既野又頹,又點會唔老幾年呀...」
醫師: 「小問題啦,買返個電飯煲黎煲藥,咩問題都解決啦,跟我返醫館做個詳細檢查啦」
財政司: 「又睇醫生? ,除非急症啦,否則唔准睇」
西門: 「呀醫師,咁下次先睇啦...咦?我電話響...頂...又hang機...」
醫師: 「壞電話?急症黎喎...早幾個月出左隻新野,又係電話,又係上藥器,夜晚仲會閃閃下同防柏金」
西門: 「咁要去轉急症室啦

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-06, 07:14 PM   #2
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
hpsimon住嘉翠園嗎?

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-06, 01:04 AM   #3
hpsimon

引用:
作者: Rosicky
hpsimon住嘉翠園嗎?
我公司o係附近...點解你睇得出?

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-06, 01:15 AM   #4
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
引用:
作者: hpsimon
我公司o係附近...點解你睇得出?
因為我住附近

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-06, 01:19 AM   #5
hpsimon

引用:
作者: Rosicky
因為我住附近
可以得閒出黎飲野、宵夜