Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-05, 09:34 PM   #151
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 嘿哈兒
好邪....我依家真係connect 唔到server..但用dial up就上到...
你地幾時開波??我又join

我有個monk lv 4喎...可以join你地,有healer點都無咁易死
我開w/mo玩
等我 v
gaf好似有咩w咁,我不入地獄,誰入地獄

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 09:38 PM   #152
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: Pandahahaha
e?
你冇開副職??
乜黎????
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 09:42 PM   #153
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: 我係我
乜黎????
第2職業

舊 05-18-05, 09:46 PM   #154
我係我
Banned

引用:
第2職業
有d咁既野架咩 ?
舊 05-18-05, 09:47 PM   #155
夢遊
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
冇得轉職...只有轉副職..
夢遊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 10:01 PM   #156
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
我開w/mo玩
等我 v
gaf好似有咩w咁,我不入地獄,誰入地獄

我個monk叫" Gaf Heha" whisper我啦..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 10:15 PM   #157
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
本人加入

Berserk Max (Warrior)
o岩o岩先開始玩~
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-05, 10:20 PM   #158
松田悟志
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
我而家上去繼續努力

舊 05-18-05, 10:25 PM   #159
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 松田悟志
我而家上去繼續努力
去左破滅未?
一起打吧.

舊 05-18-05, 10:26 PM   #160
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

好邪...真係好邪..依家i-cable BB又上得返....咁死人都唔logout啦..orz.

舊 05-18-05, 11:18 PM   #161
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

請問死左會唔會有咩不良既後果架?
舊 05-18-05, 11:40 PM   #162
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 【麥斯】
請問死左會唔會有咩不良既後果架?
完全沒有....
但係出面死左係relist point復活會減成HP/攻防...但入返城會還原

舊 05-19-05, 12:18 AM   #163
我係我
Banned

old letter..
究竟係果到邊到搵mission黎做架??都唔多見有npc...
and點拎斗蓬??
我岩岩去old ascalon果陣明明有件斗蓬..但殺緊人途中cutline.....之後一login返就冇左...仲去左個唔知咩地方打左隻怪..佢先彈左我去old ascalon...

此篇文章於 05-19-05 01:13 AM 被 我係我 編輯。
舊 05-19-05, 12:47 AM   #164
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
old letter..
究竟係果到邊到搵mission黎做架??都唔多見有npc...
and點拎斗蓬??
我岩岩去old anaslon果陣明明有件斗蓬..但殺緊人途中cutline.....之後一login返就冇左...仲去左個唔知咩地方打左隻怪..佢先彈左我去old anaslon...
斗蓬要入公會先有
你去old anaslon果陣明明有件斗蓬係劇情黎姐 |||||||||

舊 05-19-05, 12:54 AM   #165
我係我
Banned

引用:
斗蓬要入公會先有
你去old anaslon果陣明明有件斗蓬係劇情黎姐 |||||||||
邊樹有得入公會?

and我到e家都唔明d劇情up乜 ....
我d英文程度確實係......
舊 05-19-05, 01:16 AM   #166
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
邊樹有得入公會?

and我到e家都唔明d劇情up乜 ....
我d英文程度確實係......

劇情本menu有講的...
係BE 幾十定幾百年前有d叫charr既怪物出現..跟住人同charr就打鬥.
BE1年前就開始大戰..
Ae 2年即因之前被Charr召喚石頭破壞左世界...即係劇情的開始...
跟住Ae N 年就再大戰一次....
AE N+N年就好似打倒charr了...唔太記得,自己拎本menu睇下啦.

快d搵人起過GAF公會....隊旗用返" " ...

舊 05-19-05, 01:20 AM   #167
我係我
Banned

引用:
劇情本menu有講的...
係BE 幾十定幾百年前有d叫charr既怪物出現..跟住人同charr就打鬥.
BE1年前就開始大戰..
Ae 2年即因之前被Charr召喚石頭破壞左世界...即係劇情的開始...
跟住Ae N 年就再大戰一次....
AE N+N年就好似打倒charr了...唔太記得,自己拎本menu睇下啦.

快d搵人起過GAF公會....隊旗用返" " ...
基本上本書我淨係是但睇過一眼......見到本野咁厚咁多英文即時冇心機睇
舊 05-19-05, 01:26 AM   #168
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
基本上本書我淨係是但睇過一眼......見到本野咁厚咁多英文即時冇心機睇
習慣問題....買左隻game我一定拎本menu睇....
個人最欣賞係軒轅劍4本menu ......勁kuso...寫到成本武功秘及咁..
第一頁就教你運氣...............跟住拆封套拎隻CD出來

其實鬼佬game menu好多野睇...好多detail野已經講左...而且又有完整故事背境寫出來.
唔似kor/TW d online game........本menu廢到.....依家d開包直頭連menu都無..

舊 05-19-05, 01:28 AM   #169
我係我
Banned

引用:
習慣問題....買左隻game我一定拎本menu睇....
個人最欣賞係軒轅劍4本menu ......勁kuso...寫到成本武功秘及咁..
第一頁就教你運氣...............跟住拆封套拎隻CD出來

其實鬼佬game menu好多野睇...好多detail野已經講左...而且又有完整故事背境寫出來.
唔似kor/TW d online game........本menu廢到.....依家d開包直頭連menu都無..
380蚊同20蚊既分別.....
舊 05-19-05, 01:31 AM   #170
松田悟志
隼龍

lv7.......開始有少少難昇~
靠打怪唔做mission昇完全唔掂
遲d繼續~而家上天2繼續狂咒+席長雙開XDDD

舊 05-19-05, 03:48 AM   #171
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
無意中去左兩年後ge世界,而家lv.3

archer + necromancer,呢個配撘好似唔太得

archer + warrior 或者 +monk 會唔會好o的呢

game名叫Shiba Gen
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-05, 03:58 AM   #172
松田悟志
隼龍

引用:
作者: 司馬言
無意中去左兩年後ge世界,而家lv.3

archer + necromancer,呢個配撘好似唔太得

archer + warrior 或者 +monk 會唔會好o的呢

game名叫Shiba Gen
我ranger+monk唔係咁好用.......
基本上好少用到monk d招,我諗應該+warrior會好d,起碼有招攻速加33%

舊 05-19-05, 09:28 AM   #173
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

有個超新手問題要請教,

點樣轉副職?
而家無o拉o拉學左副職技能,
但我想轉番副職去monk
舊 05-19-05, 10:20 AM   #174
松田悟志
隼龍

引用:
作者: 【麥斯】
有個超新手問題要請教,

點樣轉副職?
而家無o拉o拉學左副職技能,
但我想轉番副職去monk
o係開頭個城有個副職任務,你接果陣佢會問你想用咩副職,佢會話你知你轉呢個副職要搵果條友o係邊,去搵左果條友又會比個新mission你,完成埋先至真正拎左副職
你而家學左果d係"借"住比你試用架炸,你隨時可以搵另一系既副職轉技能........

舊 05-19-05, 10:23 AM   #175
松田悟志
隼龍

我去左兩年後既世界la
而家lv9~今晚齊齊搵d野攪下la

主題工具
顯示模式

論壇跳轉