Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-14-16, 08:13 PM   #1801
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
唔知點解,大小姐呢個硬會聯想到銀河鐵道999(唔到在下唔認老)
一整個美達露造型

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 08:38 PM   #1802
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 尼路 查看文章
艾恩好似慘過人棍揸渣古個位……
朱古力你……
17歲同三明……我突然想起唔知邊到睇的橋段,空手道黑帶對小混混,打前行禮跟手GG……
刃牙?其實應該唔係

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 08:48 PM   #1803
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
日本仔都有個觀點係 艾恩出聲果段把聲太陽光
係艾恩角度,見到自己變左咁其實應該係錯亂至岩
但竟然咁陽光,得兩個可能性
一,艾恩本身已經因為復仇痴左線
二,把聲係經過處理和諧過…
由手機版發出
引用:
作者: GN00508771 查看文章

3 其實已經唔存在 艾恩呢個人 電子音聲合成而已
對於艾恩呢個咁慘既角色,我寧願佢係3,咁對艾恩同咖哩都好過啲
不過現實係1既機會始終最大⋯⋯

舊 03-14-16, 08:49 PM   #1804
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 尼路 查看文章
艾恩好似慘過人棍揸渣古個位……
朱古力你……
17歲同三明……我突然想起唔知邊到睇的橋段,空手道黑帶對小混混,打前行禮跟手GG……
相良宗介都做過呢樣野
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 09:20 PM   #1805
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: axe1292 查看文章
相良宗介都做過呢樣野
宗介後尾好聽話咁用空手架

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 09:27 PM   #1806
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:

3 其實已經唔存在 艾恩呢個人 電子音聲合成而已
由個監察界面幅圖睇到,只係剩返腰以上,連雙手都冇埋。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 09:58 PM   #1807
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
點解唔整爛條路軌?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 10:06 PM   #1808
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: freemanl 查看文章
點解唔整爛條路軌?
1.17歳要堂堂正正...
2.到17歳既部下B想破壊既時候都俾三明踏死埋

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 10:35 PM   #1809
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
艾因哥你玩咁大

17歳你咁死法已經便宜咗了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 10:47 PM   #1810
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
仲以為17歲救得番

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 10:52 PM   #1811
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
仲有既係アイン以前一直係叫ガリガリ君 ボードウィン特務三佐...
今集既アイン(?)係叫ガエリオ特務三佐...
所以而家既アイン到底係?

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 11:23 PM   #1812
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
朱古力 : 我真係當你地2個係fd嘅, 你地死埋就可以改變號角喇

太誠實了

舊 03-14-16, 11:27 PM   #1813
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
由個監察界面幅圖睇到,只係剩返腰以上,連雙手都冇埋。
界面呢d野 P出來咪有

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-16, 11:59 PM   #1814
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
界面呢d野 P出來咪有
先不論有無手 下半身一定無左先......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 12:01 AM   #1815
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
先不論有無手 下半身一定無左先......
男人係用下半身思考的動物,
無左下半身所以佢已經無思考了(?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 12:26 AM   #1816
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
宗介後尾好聽話咁用空手架
人地第二下用滅火筒

BTW, 害死餅乾, 她要死就一定架喇
只係覺得...有D咁死, 好唔抵者=W=
第一次對反角預以同情, 果然好人早死?

舊 03-15-16, 01:04 AM   #1817
wingzero_W0
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
只能話十七歲太天真,唔適合做軍人,難怪之前守邊境。

不過今次朱古力推十七歲去死後,佢老豆就無得做監護人,同七星家族的關係一定有變。

下一個,輪到朱古力旁人。。。總覺得艾因背刀佢
wingzero_W0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 03:11 AM   #1818
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
總覺得ガリガリ結局應該會好慘......

無責任亂估:

大概係アイン機被三日月大破,
被最後一擊時,ガリガリ衝前幫アイン擋招,並擊退三日月,
之後重傷的ガリガリ打開アイン機倉門時,見到裡面只係得一部機器,
不斷重覆講「多謝ガリガリ三佐、感謝ガリガリ三佐」之類的說話。
最後ガリガリ悲憤交雜下,被朱古力兜口兜面補尾刀......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 07:33 AM   #1819
真!DC
Banned User
奉行我道

最低限度都有個腦喇
唔係洗乜阿賴耶識
由手機版發出
舊 03-15-16, 08:58 AM   #1820
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
諗深一層(或者多咗),破鬼壞咗個路軌都無用,你有咁多部MS,夾手夾腳抬車卡過爛咗嗰段繼續行,又得啫;其實最有效嘅方法係偷襲~~~

無責任預測:下回,澳加用計畀蒔苗一行人入去會場,但要同號角交戰,嘰哩嘰哩亂入,仲連帶埋艾因部MA(?!)出現;話時話,呢部嘢無乜霸氣,但應該有得揪吓嗰種

如果無第二季,咁嘅推進,無乜可能最終回上半集打完 boss, 後半集埋埋尾咁簡單(除非玩伊甸力)

有S2嘅話,估佢最後係個 cliff-hanger,各人命運未卜~

返轉頭講「報仇」:上半回蒔苗聽到個童兵講話呢個係復仇戰,佢咁老江湖,一嘢踢爆話人要做一樣嘢,有時係要一個「理由」;澳加嚮車卡對住老婆都仲係咀硬;但後嚟聽到三明講返前事(應該唔係老作),澳加就有啲覺唔抵;到最後,澳加叫住三明唔好追(亦無得追),話要繼續去目的地嗰番話,澳加嫂終於明白唔係「報仇」,亦(無奈)接受。

此篇文章於 03-15-16 12:21 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 10:04 AM   #1821
京9999
Insane Gamer

PSN  IDiverson_chu
引用:
作者: DMRevolution 查看文章
人地第二下用滅火筒

BTW, 害死餅乾, 她要死就一定架喇
只係覺得...有D咁死, 好唔抵者=W=
第一次對反角預以同情, 果然好人早死?
第三次係手榴彈(未拉)
京9999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 01:50 PM   #1822
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: axe1292 查看文章
相良宗介都做過呢樣野
係呀,你咁講我就記得,宗介對空手道笨蛋個段
太耐已經將宗介變左小混混……其實係軍人做法……

舊 03-15-16, 09:57 PM   #1823
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
其實17歲艦隊同之前班號角軍表現比,實力算超晒班
係因為貴族身份同扮型先死得特別慘...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 10:49 PM   #1824
真!DC
Banned User
奉行我道

死左個名門貴族子弟兼艦隊司令其實應該好大件事?
由手機版發出
舊 03-16-16, 12:37 AM   #1825
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: Celes 查看文章
真實就要鍾意? 咩邏輯...
唔鍾意三日月=唔鍾意鐵血=去睇師奶劇? 咩邏輯...
你咁樣話個都算有點人氣的主角 人地都係為自己鍾意既角色辯解下姐
無人迫你去鍾意

求先睇完 話三明卑鄙真係不如話貴族天真
再上幾話唔夠人打時走去突擊對面指揮官你又有無覺得佢卑鄙先

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 01:19 PM

手機版 | APP版