Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-21-13, 05:57 PM   #376
haruka
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
鬼整,屋企無啦啦唔見咗82、83、85台

此篇文章於 09-21-13 06:00 PM 被 haruka 編輯。
haruka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 10:33 PM   #377
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
點解無記d日本旅遊節目BGM一定有YUI份......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-13, 01:05 AM   #378
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

又係無記翻譯組討伐時間......

將エレキ譯成"電流"果位仁兄唔該自己落信和各唱片舖睇下自己譯得有幾錯......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-30-13, 07:30 PM   #379
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
我覺得街頭魔法王幾好睇!

但點解今晚最後一集都仍然冇人提過?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-13, 12:22 AM   #380
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
J2 MS 12:00-12:40 咁短既?
cut晒訪談既部份直接播晒唱歌部份就收檔?

メモリはプライスレス
My Trophy Road

此篇文章於 12-01-13 12:25 AM 被 草薙さん 編輯。
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-13, 03:07 AM   #381
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
J2 MS 12:00-12:40 咁短既?
cut晒訪談既部份直接播晒唱歌部份就收檔?
要搵番版睇先知......
但係又有問Avril冧邊個日本歌手又唔係全cut喎......

另外仲要無厘頭加PG仲以為邊個玩到咁激...
原來只係Avril響mv入面爆結他......
但係上次播番X JAPAN爆鼓好以都冇PG喎......

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 12-03-13 01:47 AM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 12-22-13, 01:29 AM   #382
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

今集Mステ真係剪得太離譜喇喎......
3小時SP剪到得番105min......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-24-13, 11:13 PM   #383
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
大家有無search到一個channel叫900ch?
& 31-33台係唔係未有?!

舊 12-25-13, 02:48 AM   #384
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: kircheis 查看文章
Same Here

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-13, 01:26 AM   #385
D-boy

引用:
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
Same Here
我房部電視收到這4個台,但廳部同牌子、同型號、同天線的電視,點搜都搜唔到這4個台。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-13, 11:57 AM   #386
kircheis
Crazy Gamer

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
我房部電視收到這4個台,但廳部同牌子、同型號、同天線的電視,點搜都搜唔到這4個台。
你現在已經可以睇31-33台嗎?!

舊 12-26-13, 09:01 PM   #387
D-boy

引用:
你現在已經可以睇31-33台嗎?!
我房部電視可以睇到,但廳部電視連台都搜尋唔到!
舊 12-26-13, 10:02 PM   #388
kircheis
Crazy Gamer

引用:
我房部電視可以睇到,但廳部電視連台都搜尋唔到!
咁搞笑部房機唔開, 廳部電視會唔會search到?!

舊 01-12-14, 04:53 PM   #389
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

J2今次轉死性......?
為播歐美音樂頒獎禮唔係停Mステ(日)而係停人氣歌謠(韓)......

死神Lv.3能力覺醒
舊 01-14-14, 12:08 AM   #390
D-boy

建元風雲這裡沒人看?

近年少有一套劇,我屋企全屋人都有追!
舊 01-14-14, 07:08 PM   #391
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
建元風雲這裡沒人看?

近年少有一套劇,我屋企全屋人都有追!
冇辦法...元史係少d人講......
就算歷史科都講得比唐宋明清少好多......
講真本童子睇之前根本就唔知劉秉忠係乜水......

死神Lv.3能力覺醒
舊 01-14-14, 07:30 PM   #392
D-boy

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
冇辦法...元史係少d人講......
就算歷史科都講得比唐宋明清少好多......
講真本童子睇之前根本就唔知劉秉忠係乜水......
我都係看這套劇後,然後Wiki吓,才知佢係乜水。
舊 02-01-14, 06:13 PM   #393
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

J2播台灣賀年綜藝快左好多......
時間差由1年縮減到1日......

死神Lv.3能力覺醒
舊 02-01-14, 06:26 PM   #394
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
J2播台灣賀年綜藝快左好多......
時間差由1年縮減到1日......
正,好睇過主台好多倍,主台全日重播,悶到嘔

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-14, 06:24 PM   #395
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: W!LL 查看文章
正,好睇過主台好多倍,主台全日重播,悶到嘔
1400之前就係......
之後又係翻播泡菜劇直落到1900......
完全係逼大家出去睇賀歲片......

死神Lv.3能力覺醒
舊 02-11-14, 11:05 PM   #396
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

個風水節目玩野...沈大師vs沈大師......

E興王回歸...謎III開拍有望?!

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 02-14-14 11:09 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 02-16-14, 04:00 PM   #397
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Now同tbb一齊播我是歌手咁益亞GEM幫佢宣傳 ?

大乱闘X
舊 02-17-14, 08:47 PM   #398
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Now同tbb一齊播我是歌手咁益亞GEM幫佢宣傳 ?
延後個幾月先播…要睇的一早左黎睇啦……

[利申]本童子未睇……

死神Lv.3能力覺醒
舊 02-17-14, 09:32 PM   #399
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
延後個幾月先播…要睇的一早左黎睇啦……

[利申]本童子未睇……
o岩我唔鐘意既人睇
估唔到gem丙完cctvb都肯播
HD台原本播完dancing9真係諗住接我是歌手?

大乱闘X
舊 02-17-14, 10:40 PM   #400
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
o岩我唔鐘意既人睇
估唔到gem丙完cctvb都肯播
HD台原本播完dancing9真係諗住接我是歌手?
形勢比人強嘛......
最初仲以為夾硬cut左Dancing9黎播添......

不過Dancing9真係完全提唔起興趣睇...
之前個個禮拜日都係J2播RM先開電視......

死神Lv.3能力覺醒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:08 AM

手機版 | APP版