Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-25-06, 02:00 AM   #1
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
[醫生與魚]再傳染x再感染x再發病

又一個新增案例.病者對色彩及銳利度的分辨能力減退

病患者同時會把同一隻光碟放到枱中!

案例

長期使用可能引致失明.
上傳的圖像
檔案類型: jpg 410_1048.jpg (140.9 KB, 121 次查看)

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 02:05 AM   #2
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
工起交叉感染

舊 02-25-06, 02:36 AM   #3
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
早幾日睇過呢個24" mon
成7千幾
呢度d大大真係富有!!!

舊 02-25-06, 08:44 AM   #4
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
恭喜Yui大~不過Dell就來出隻2407@@a
不知舊的較好還是新的整體會較好....

不少地方有人助購..約六千多...
Strider兄有興趣嗎..知道最近有一團價很誘人的

引用:
作者: Strider
早幾日睇過呢個24" mon
成7千幾
呢度d大大真係富有!!!

舊 02-25-06, 09:00 AM   #5
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
魚...........整個一邊餅、一邊 GAF 看看........

舊 02-25-06, 09:41 AM   #6
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
恭喜~ 恭喜~ 恭喜魚大~

>>病者對色彩及銳利度的分辨能力減退
真架!

>>病患者同時會把同一隻光碟放到枱中!
唔知點解, 不過又係真架!! (小心, 隻碟會連 color profile 都 update!)

>>長期使用可能引致失明.
真係真架!! 好擔心!

餅爺, 上啦!!

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 09:55 AM   #7
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: KTN
...
咁冇理由唔上囉~~
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-06, 03:40 PM   #8
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KTN
恭喜Yui大~不過Dell就來出隻2407@@a
不知舊的較好還是新的整體會較好....

兩個月前先入左個17"

唔知道有呢個傢伙既存在...
短期內都唔駛諗了
免疫

舊 02-25-06, 10:00 PM   #9
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
加多一隻~雙顯示屏
24"+17"

引用:
作者: Strider
兩個月前先入左個17"

唔知道有呢個傢伙既存在...
短期內都唔駛諗了
免疫

舊 02-25-06, 11:06 PM   #10
沙律菜絲

XBox Live GamertagGAForum shop

舊 02-26-06, 12:23 AM   #11
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
恭喜~~~~~

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:45 PM

手機版 | APP版