Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-09-16, 12:12 PM   #4126
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
每日一抽出蘭子!

R果張
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 12:32 PM   #4127
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
每日個抽奇蹟無發生……繼續留石等。

舊 06-09-16, 12:43 PM   #4128
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有更新....
試了呢個方法....主google acc有左紀錄,就睇下次可唔可以直接更新了.....
http://www.gaforum.org/showthread.ph...3#post11343483

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-09-16 02:07 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 01:10 PM   #4129
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
我唔得,
換ac之後要停左佢先?
有冇步驟?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 01:53 PM   #4130
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

如果手唔夠快就斷network(連手機network喎...唔係斷wifi即時轉去4g都冇分別 )...我就冇....

都係用佢步驟先用日acc 更新,見佢一開始下載就將play acc轉番主做acc..(唔好按停個更新,由佢下載)..只要o係佢未完全做好更新動作前轉到就得...........

=

如果唔得咪先做好引繼,del game重頭一次吧....時間可能仲充裕

========================================================

下次ev玩協力啦喎

聽日....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-09-16 02:23 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 06-09-16, 04:17 PM   #4131
尼路
The One

賠250石,ssr卷?想太多了。

舊 06-09-16, 04:22 PM   #4132
yorkyork

又冇得罪課長,
cy250石比多你
舊 06-09-16, 04:26 PM   #4133
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: lineage19 查看文章
結束前最後5抽, 大。爆。死。

唉蘭子。。。
10連爆死+1

呢隻GAME D SSR真係得超得一擇
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-16, 08:04 PM   #4134
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
10連爆死+1

呢隻GAME D SSR真係得超得一擇
要去歐遊緊要d

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 02:37 PM   #4135
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇黎協力可以取代之前掉落喎....
不過好似一週50打又要放棄....

打左5場跌左隻上位
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 05:11 PM   #4136
尼路
The One

咁d15星重有乜用……協力個種隊重要隨機歌堅易抄……

舊 06-10-16, 05:11 PM   #4137
yorkyork

就係見你地太易起15星
舊 06-10-16, 05:39 PM   #4138
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: yorkyork 查看文章
就係見你地太易起15星
X

O 見你哋掉落ev太冇動力....可能唔少人上下位刷到一隻就收
由手機版發出
舊 06-10-16, 05:59 PM   #4139
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: J+1 查看文章
X

O 見你哋掉落ev太冇動力....可能唔少人上下位刷到一隻就收
由手機版發出
b 明顯地係
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 06:28 PM   #4140
J+1
望過黎呀!!!!!!

係唔係第一名易跌上位?? 已經跌左4隻

記得留意排位

Vi-Vo-全素質-Da-補血=HP

由手機版發出

此篇文章於 06-10-16 06:41 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-10-16, 09:30 PM   #4141
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
係唔係第一名易跌上位?? 已經跌左4隻

記得留意排位

Vi-Vo-全素質-Da-補血=HP

由手機版發出
睇數值唔使睇TYPE咁排?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 10:16 PM   #4142
J+1
望過黎呀!!!!!!

應該異色ssr比同色sr有效益...至少技能都強d先....
由手機版發出
舊 06-10-16, 10:27 PM   #4143
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
跌左0隻SR...
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 11:15 PM   #4144
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
我唔得,
換ac之後要停左佢先?
有冇步驟?
+1

今次個EVENT都係頹打算 果D咩位放咩卡根本唔識點排
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-16, 11:26 PM   #4145
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔識排用番佢幫你執嗰set應該叫做ok....
由手機版發出
舊 06-11-16, 07:52 PM   #4146
yorkyork

https://www.ptt.cc/bbs/IdolMaster/M....978.A.202.html

呢篇文
舊 06-11-16, 08:46 PM   #4147
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
認真就輸了

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-16, 08:48 PM   #4148
axe1292
Game Master
AXE

引用:
9張SSR已經正常水平啦,
仲想點?
1.5%的機率你想怎樣?
講非洲我一定非過佢囉
舊 06-11-16, 08:49 PM   #4149
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: kimtch 查看文章
跌左0隻SR...
打過2日沒見過出SR,
會出的咩
舊 06-11-16, 09:16 PM   #4150
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
有中婚紗仲咁大怨氣

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 04:21 PM

手機版 | APP版