Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-06-17, 08:16 PM   #376
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...=41581&tnum=20

呢個人咁大膽話晒所有巴哈仔?
明知巴哈仔唔識外文
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-17, 08:21 PM   #377
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我支持中文化
又唔係冇日版鍾意咩文味買咩版
當然最好就一隻多語言

不過支持中文化都可以評翻譯好唔好架
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 05:43 PM   #378
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
仲諗緊點解冇消息

原來今晚生放公開PV2

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 07:54 PM   #379
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
就來開波....

https://www.youtube.com/watch?v=hMq8YIP2ioQ

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 08:22 PM   #380
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
劇場版百合香做番艦長
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 08:22 PM   #381
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

明明冇故事但企鵝參戰!

ユリカ!!

舊 01-17-17, 08:22 PM   #382
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
今集重點放晒喺大和號..
PV2連OO同初號機都無講..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 08:23 PM   #383
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
其他3套常客都算, 我大捷墮久休10年連1秒鏡頭都冇????

舊 01-17-17, 08:24 PM   #384
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

大和o個個唔係普通炮擊吧....長成咁......

有一秒野獸2號機

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-17-17, 08:24 PM   #385
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
見到ユリカ已經開心到彈起,只求唔好太遲加入

有ユリカ應該有アキト救濟
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 08:25 PM   #386
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
平時對話變回全身太感動了

終於fmp 後半的敵人都有正式出場不是沒口路人甲

機動戰艦的由莉嘉也有得出場

Bon 太的對手(天使龍某「吉祥物」) 出現了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 08:30 PM   #387
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-17-17, 08:30 PM   #388
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

2號機獸化 但用戈個係明日香...

舊 01-17-17, 08:31 PM   #389
yorkyork

引用:
作者: chow263 查看文章
其他3套常客都算, 我大捷墮久休10年連1秒鏡頭都冇????
得バイオセンサー個技先見到佢
舊 01-17-17, 08:31 PM   #390
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
機動戰艦點解有女主角都駕駛!?
半身像!好多年版權無出現啦
敗家仔、七人無故事真係 金格度好似真係得F91用?應該點都有部X2做隱藏?
UC有斧既咩?武器都夠多,仲再加野
今次又係無講原創既背景,不過男女主角共同,唔係二選一真好
特急既武器好似就係得動輪劍?有招技叫英雄?
諗起可以30個技能真係好正,但諗起BOSS有30個屈機技真係痛苦,唔想玩

此篇文章於 01-17-17 08:39 PM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 08:43 PM   #391
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 09:06 PM   #392
Fio

今集D人畫得好過Z太多啦, 明人同yurika美化到同原作畫風有D唔同(positive)
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 09:21 PM   #393
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
1.大和號偏心到呢wwww
2.yurikaaaaa!
3.高清全身立繪過場! 終於第一隻高清版權作有
4.個3D地圖迷迷你你咁好有當年ALPHA 1感覺,幾唔錯
5.個序已經去哂zeta到uc, 到底宇宙世紀想點寫w

仲諗住今作只係普通野
估唔到咁重本
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 09:26 PM   #394
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
寺田老大說今次黑百合會早些加入

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 09:27 PM   #395
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
大和號洗唔洗
今集主題曲好正

舊 01-17-17, 09:32 PM   #396
yorkyork

引用:
作者: STRIFE 查看文章
大和號洗唔洗
今集主題曲好正
連個MV都好正
舊 01-17-17, 10:17 PM   #397
s3b21
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
兩隻萬能俠啲招式都好型好靚!尤其隻鐵也大翻身。另外今集主角好明顯係隻戰艦
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 10:24 PM   #398
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
睇完戰鬥動畫覺得最亮眼都係得魔神系同大和號,其他中規中矩或者唔掂(三一...)
上次皇帝G二刀流老實講唔點鍾意,而家果兩招好睇好多...
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 10:36 PM   #399
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
睇PV好多細微地方都有改進
不過經過Z3之後真係無咩衝動..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-17, 11:11 PM   #400
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
閃光同銅鐵七人以為淨係得機
點知連敵方都有埋
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパロボV, スーパーロボット大戦V, 超級機械人大戰V

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] スーパーロボット大戦V | PS4 PSV | 攻略吹水區(所有隱藏條件已更新)(劇透請spoil)(手機app無得spoil請慎入) Gundam MK-2 攻略及心得交流區 621 12-20-19 06:48 PM
賣 PS4/PSV 遊戲 (updated) hokhin 買賣專區 4 01-11-17 01:49 AM
賣 PS4/PSV 遊戲 hokhin 買賣專區 7 10-25-16 08:04 PM
[多機種] 龍が如く 極 | 已售 | ps4 ps3(中文版同步推出) 1月24日名越稔洋再度來港! 鐵之侍 電視遊戲討論版 369 03-25-16 01:55 AM
[多機種] みんなでスペランカーZ PS4/PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 19 08-05-15 08:20 AM

現在的時間是 03:36 PM

手機版 | APP版