Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
阿聰 04:55 PM 01-17-17
作者: mouseccy:
我想要返正統火炎
AAA大作唔係仲有metroid?
依家有冇METROID都係一個大問號,而RETRO STUDIOS就完全冇晒聲氣⋯⋯
信長 04:52 PM 01-17-17
佢D mario sport 系列,Party系列..
Metroid 有傳有新作... (唔知咩廠出,唔係retro studio )
但retro studio 傳有新IP
有人留意到,有心定無意 ,Mario kart 條片唔多覺有Wario....
Luigi鬼屋

部機真係混合,加有齊晒咁多代基因,真係好易腦補,尼隻尼隻出番新作就好
咩電車GO,應援團,超執刀,咩都好,好有期待性

1 -2 switch 都係不錯技術示範, D 三廠諗下D 低成本PARTY GAME ,唔太需要用TV.
舉例, 大班人圍坐,中間平放NS出畫面,互傳手制當炸彈,畫面無爆炸秒數,用HD 震,愈接近爆愈震得利害, 大家估估下,睇下邊個死,罰飲酒
高級嘍囉 05:04 PM 01-17-17
多平台會增加開發成本同風險,將玩家趕哂去一邊係最有利嘅做法。
Fungfelix 05:04 PM 01-17-17
日森會唔會有得預訂~?
高級嘍囉 05:07 PM 01-17-17
作者: Fungfelix:
日森會唔會有得預訂~?
我諗實有,不過唔知出唔出口。
bomber 05:33 PM 01-17-17
好想知estore係跟account定跟機

Sent from my iPhone using Gaforum
tomhk 07:41 PM 01-17-17
作者: bomber:

Sent from my iPhone using Gaforum
x2
saberlam 07:54 PM 01-17-17
其實3DS既MH畫面本身很不錯,只要死症在那垃圾的3DS屏幕。

把畫面解像度提升一下,移植到NX就收貨了。
忍者 08:52 PM 01-17-17
作者: saberlam:
其實3DS既MH畫面本身很不錯,只要死症在那垃圾的3DS屏幕。

把畫面解像度提升一下,移植到NX就收貨了。
2017年連PS3級數都冇O既畫面,唔好玩啦
你收貨就不如你繼續玩3DS算啦大佬
半熟くん 09:20 PM 01-17-17
作者: 忍者:
收唔收貨睇隻game本身啦,
mhx老實好q悶,就算有ps3級數畫面都無得加分

2016年,PS4 fate extella 點睇
Gundam MK-2 10:04 AM 01-18-17
作者: blackpighk:
老餅時間, Marvel vs capcom 2 都有街機DC 連動, 尖吵咀好似新港 同鑽石山出現過
powerstone 2 鑽石山好似都出現過

sorry 冇乜跟到 NS detail , online multiplay 係咪要俾月費?
無錯,之後online play要月費,即係同PS4情況一樣
但秋季前(即係去到9或10月左右)會免費
作者: bomber:

作者: tomhk:
x2
呢樣係一班想買行機嘅日系玩家(包括我)最大疑問

個人睇老任由結束nintendo club到成立my nintendo黎準備取代NNID,甚至開個新嘅my nintendo store(逐步取代eshop?),我估應該會轉為跟acc

但一切未有正式公佈前都唔可以亂訂機住
貓太部 06:16 PM 01-17-17
如果動物番長有續集就好喇,
我覺得好好玩,可以改進嘅地方仲有好多~
天野 06:21 PM 01-17-17
請問動物之森有咩咁好玩?
AshleyYan 06:23 PM 01-17-17
作者: 貓太部:
如果動物番長有續集就好喇,
我覺得好好玩,可以改進嘅地方仲有好多~
呢隻真係正, 立體版46億年物語, GC出完就無左影
貓太部 06:30 PM 01-17-17
作者: AshleyYan:
呢隻真係正, 立體版46億年物語, GC出完就無左影
係呀,我就係覺得好有46億年嘅感覺,
其實咁嘅遊戲流程係好吸引,點解d遊戲唔繼續出...
野良猫 06:54 PM 01-17-17
見某直銷FB落訂$100,到時價錢唔啱可以退訂

嗱,依家知道咩叫黑店啦
neo2046 10:12 PM 01-17-17
https://www.nintendo.co.jp/nintendo_...119/index.html

ファイアーエムブレム Direct 2017.1.19 7:00 am

スマートフォン向けシリーズ最新作をはじめ、
『ファイアーエムブレム』シリーズに関するさまざまな情報を、
インターネットをご覧のみなさんに直接お届けします。
MO 10:19 PM 01-17-17
好少見黑色的direct..

會唔會係手遊...
貓太部 10:31 PM 01-17-17
真係公布switch出火紋?
出啦,Wiiu都冇出過啊......
haluforever 10:44 PM 01-17-17
手遊向。。。
96neko 10:45 PM 01-17-17
作者: 忍者:
同意,雖然3ds隻x我仲有玩,但下隻xx真係唔想玩,好心capcom咪仲用舊engine la,幾作都過400萬,整返隻hd都好啦

之前話出火紋無雙,希望同時有正統火紋啦,除非佢隻無雙整D特別野迎合返火紋元素,唔係只係無雙好鬼死悶
enishi 11:01 PM 01-17-17
Direct 又係歐美日同步
日本 Direct 寫明講火紋 mobile 版
歐洲話會公佈 gameS (幾隻)
美國話會有火紋無雙消息

傳聞 IS 開發緊一隻 Switch game
貓太部 11:27 PM 01-17-17
睇返資料,原來Wii曉之女神已經係10年前,
原來火炎之紋章超過10年都未有家庭機新作,有冇咁誇張~
okabe 10:45 PM 01-17-17
作者: MO:
好少見黑色的direct..

會唔會係手遊...
係會出手遊,一早講左MARIO RUN 之後
就係FE同動物之森,唔係自家製作

不過FE作品應該唔只手遊同無雙
似會有新作/舊作 移植或重製
96neko 11:53 PM 01-17-17
變成家用機模式個時Switch係咪都充緊電
甘我當我另外有個pro制/另外一對Jon-Con
甘我家用機模式時照樣插住Jon-Con充唔充到電呢...
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後

返回主題版面