Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 38 42 43 44 45 46 47 48 49 
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]ドラゴンボールZ ドッカンバトル
okabe 09:05 AM 05-11-17
作者: jerry:
請問電話突然死左開唔到機,未做得切引繼,只記得 game id 有無辦法䦕得返舊 ID 玩架?

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bs...95%8F%E9%A1%8C

自己試試
pet3 09:17 AM 05-11-17
請問電話突然死左開唔到機,未做得切引繼,只記得 game id 有無辦法䦕得返舊 ID 玩架?
ios 的話
用番icloud ,電腦備份就得嘛
jerry 07:41 PM 05-12-17
我係 an 机之前有課過幾百蚊,會唔會易少少拎得返呢?而家部 v10 拎左去比人整,要星期ㄧ先有得拎!希望到時整得返開到机拎返D data 啦
okabe 08:03 PM 05-12-17
我係 an 机之前有課過幾百蚊,會唔會易少少拎得返呢?而家部 v10 拎左去比人整,要星期ㄧ先有得拎!希望到時整得返開到机拎返D data 啦
有無課金記錄時間日期等等?
拎唔拎得返好睇你俾幾多資料佢
HON HON 12:34 PM 05-24-17
好多新限都抽唔到, 真係有排玩....
神名レオ 02:20 PM 05-25-17
作者: HON HON:
好多新限都抽唔到, 真係有排玩....
你指新煙花比達騎龍悟飯個啲?
HON HON 11:48 AM 05-28-17
作者: 神名レオ:
你指新煙花比達騎龍悟飯個啲?
唔止, 我連超17都無, 跟住嗰D我都只係抽到隻知格比ONLY...
神名レオ 11:20 AM 05-29-17
天下一之前升爆左隻新大布
再加好友大布,跟本係秒過天下一
但隻game點搞落去呢,今次真係得大布就得天下.....
搞到要儲石準備下次抽新邪念波(本身冇諗過抽),咁我隊力隊就完滿
HON HON 08:27 PM 05-30-17
作者: 神名レオ:
天下一之前升爆左隻新大布
再加好友大布,跟本係秒過天下一
但隻game點搞落去呢,今次真係得大布就得天下.....
搞到要儲石準備下次抽新邪念波(本身冇諗過抽),咁我隊力隊就完滿
唔止大波, 係有晒LR就掂晒...

玩到今時今日, SSR又出到咁多, 石照儲, 不過唔強求LU.
okabe 04:37 PM 07-07-17
7.7蛋機.....
7隻都有齊又可以SKIP等新限
隻GAME愈來愈悶,
唔怪得笨大18年打算出新一隻DBZ手遊
GN00508771 08:39 PM 07-08-17
7夕真係多謝佢先 (有優惠石方面)戈7隻限定 7隻都已經全潛解
買來等等2億下載突破出新野

另外希望好似1億突破戈陣咁 用左幾多石回贈番d卷俾我地
tsddr 05:36 PM 07-25-17
抽女撒亞人姊妹蛋機,10連竟然中5張ssr
雖然唔係咩勁卡,不過都開心既,好難得一次中5張

家姐x1, 藍神悟空x1, 比魯斯x2, 維斯x1
GN00508771 01:55 AM 07-28-17
2億突破

聽日派卷⋯今次有幾多張呢⋯
okabe 07:15 PM 07-29-17
60卷5SSR ,全部重複
今次運營都重手,每日20石
等抽超4 格古達
HON HON 11:32 PM 08-02-17
一早黎料就200石抽中... 開心到瞓唔返.
yeah yeah 03:21 PM 08-04-17
12個10連都無超4合...
tsddr 03:45 PM 08-04-17
超4合體POOL,200石中超4格比達+2張知超格比達

超一星龍POOL,150石射晒落海,中晒重複又用唔著既SSR
okabe 04:47 PM 08-04-17
作者: tsddr:
超4合體POOL,200石中超4格比達+2張知超格比達

超一星龍POOL,150石射晒落海,中晒重複又用唔著既SSR
我150攪掂 中超4格比達同知超格比達
超一星龍諗緊抽唔抽,中到都未必齊腳
GN00508771 08:22 PM 08-04-17
超4格比達仲差兩張先全潛解....但優惠石就用哂

超一星龍...中左就算了
yorkyork 02:54 PM 11-15-17
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1510717731.A.F22.html

笨大真係正
okabe 04:10 PM 11-15-17
我個a/c 睇來好多角色都無實裝
佢好似下年會出另外一隻,咁尼隻不如快手摺左去吧喇
反正愈玩愈悶
GN00508771 10:34 PM 11-15-17
300石w
超消火作業
zzzdx 12:57 AM 11-16-17

開新AC有321石,玩左幾次ALL IN,D卡越抽越差
jerry 12:13 AM 01-30-18
三周年唔知仲有無人玩緊呢?登入ㄧ千日有五張 LR 悟空好勁
GN00508771 01:46 AM 01-30-18
都係戈句

仲玩緊 但冇人出聲所以自己都唔出
第一 ... 38 42 43 44 45 46 47 48 49 

返回主題版面