Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-14-15, 06:08 PM   #2876
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
用坦隊剩一滴血........散彈都算勉強...但夾住中間掣連打嗰截真係打唔晒.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 06:12 PM   #2877
JMi

註冊日期: Feb 2011
第三次都係唔夠指力第尾一節死左
投降我入隻回血 練熟左譜先

舊 12-14-15, 07:02 PM   #2878
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
初見master死左,俾後段d無間段notes嚇親
第2次打分S左,慢慢練combo先

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 12-14-15 07:16 PM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 07:46 PM   #2879
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
出現了是糞單粒連打
繼續棄坑
等咁耐比個咁ge譜多謝曬

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 07:48 PM   #2880
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
家姐歌個譜玩野呀……密到……一開波個連打已經炒……

此篇文章於 12-14-15 07:50 PM 被 尼路 編輯。
尼路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 07:56 PM   #2881
JMi

我係首romantic乜乜我打到棄
呢首令我想煲返
箭咀得開頭兩下根本無得賴 連到就連到連唔到就連唔到

舊 12-14-15, 08:03 PM   #2882
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

PSN  IDcharoncly
真希望佢出既係LIVE版

打左5次606c

此篇文章於 12-14-15 08:22 PM 被 Cly 編輯。
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 08:22 PM   #2883
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
聖誕+新年 呢邊會唔會按傳統出eve+茄子呢
另 400抽=400下10抽?
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 08:26 PM   #2884
JMi

400抽 not 400個十連抽 XD

舊 12-14-15, 08:29 PM   #2885
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
400個10連笨大真係多得你囉

引用:
作者: 尼路 查看文章
家姐歌個譜玩野呀……密到……一開波個連打已經炒……
我零願打呢類散彈都好過玩slide.....真係越拉越唔知係人o既問題定係部機o既問題(當然game問題唔提得

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-14-15 08:33 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 08:42 PM   #2886
Cly
ぱないの!

連打十場好攰5打住...
舊 12-14-15, 08:51 PM   #2887
尼路
The One

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
400個10連笨大真係多得你囉

我零願打呢類散彈都好過玩slide.....真係越拉越唔知係人o既問題定係部機o既問題(當然game問題唔提得
咁又係,連打重可以慣,拉感覺真係講運……

舊 12-14-15, 08:55 PM   #2888
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
我見過幾個over120 10抽既(ry
由手機版發出
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 11:01 PM   #2889
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
官方係咪當所有玩家都用緊平板呀
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 08:02 AM   #2890
尼路
The One

用回隊過到第二次連打過唔到第三次……一開波按唔到就基本已經死左……用母指打到差d手抽根……佢有幾多下連打的……

舊 12-15-15, 08:47 AM   #2891
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
打pro發現d node對角一點飛出來好易睇錯位 打左5舖都未fc到

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 09:29 AM   #2892
JMi

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
打pro發現d node對角一點飛出來好易睇錯位 打左5舖都未fc到
所以我一路都遮左個頂咁打 會比較似返垂直跌落黎
視覺效果係唔錯但我覺得同一個位出發的notes可以去唔同掣係好困擾

舊 12-15-15, 01:14 PM   #2893
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
https://www.youtube.com/watch?v=teRhlzd59xU
已經有full combo片啦
最後o個段手機點打丫

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 01:26 PM   #2894
J+1
望過黎呀!!!!!!

兩隻指公連打中間掣....有可能唔撞手指:?
由手機版發出
舊 12-15-15, 02:03 PM   #2895
Cly
ぱないの!

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=teRhlzd59xU
已經有full combo片啦
最後o個段手機點打丫
我係食指連點, 打多幾場就會攰
舊 12-15-15, 03:38 PM   #2896
JMi

引用:
作者: J+1 查看文章
兩隻指公連打中間掣....有可能唔撞手指:?
由手機版發出
呢個速度成段交互都可以唔撞啦

舊 12-15-15, 04:00 PM   #2897
尼路
The One

睇完段片的感想只有隻game唔預你用手機玩的吧……

舊 12-15-15, 04:03 PM   #2898
J+1
望過黎呀!!!!!!

誰說....有親指勢的片...中掣單手硬突

http://nico.ms/sm27793217
由手機版發出

此篇文章於 12-15-15 04:06 PM 被 J+1 編輯。
舊 12-15-15, 04:12 PM   #2899
尼路
The One

親身試完母指交互連打係得的,但個人唔太習慣返唔切去散打次次都死最尾
試多幾次應該過到……

舊 12-15-15, 04:19 PM   #2900
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
最好成績係2BAD5MISS 親指向
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:34 AM

手機版 | APP版