Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-06-18, 01:59 AM   #40526
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
大成功教
成功兩隻ML(寶3) + 一隻恩奇 + 5張金閃閃禮裝
完滿結束

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-18, 02:40 AM   #40527
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
諗緊下隻昇技升小太陽定金閃閃
實用性一定係金閃閃高d
雖然カルナNP率ok,但得一張A,而金閃閃有黃金率同兩張A,點都易儲NP D
カルナ得魔放,金閃就有カリスマ,素毆可能金閃閃會大力D(至於寶具威力UP,金閃閃寶解左會有)
カルナ寶具得神性特攻,金閃閃鯖特攻汎用性會高d
カルナ唯一優勢係有爆擊傷害UP(但我唔係太多用Q好似浪費左咁)
利申:lv100技30カルナ

舊 01-06-18, 09:20 AM   #40528
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
依家升野升技升到好缺錢
係唔係應該等錢關ap減半先食蘋果刷呢??
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-18, 09:37 AM   #40529
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
http://www.gaforum.org/index.php

引用:
作者: the fool 查看文章
實用性一定係金閃閃高d
雖然カルナNP率ok,但得一張A,而金閃閃有黃金率同兩張A,點都易儲NP D
カルナ得魔放,金閃就有カリスマ,素毆可能金閃閃會大力D(至於寶具威力UP,金閃閃寶解左會有)
カルナ寶具得神性特攻,金閃閃鯖特攻汎用性會高d
カルナ唯一優勢係有爆擊傷害UP(但我唔係太多用Q好似浪費左咁)
利申:lv100技30カルナ
小太陽講少左寶具後減紅卡防, 都好有用下

講勁就肯定金閃勁D,
不過唔同職都各有用途咁

引用:
作者: rinxlun 查看文章
依家升野升技升到好缺錢
係唔係應該等錢關ap減半先食蘋果刷呢??
係, 我通常都是錢關ap減半或是爆箱時順便刷埋錢
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-18, 02:17 PM   #40530
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
四星可有超越者槍奶光
其實我真係覺得槍奶光好用/易用/好玩過L狐,
但我上個月都係揀左L狐升技30先, 因為唔捨得餵聖杯俾寶1的槍奶光
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-18, 07:08 PM   #40531
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
槍狐欠一個魔放

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-18, 11:54 AM   #40532
細路翔
The One

手賤想抽埋剩低個張和服白貞禮裝黎個10連出大畫家...(ry

見到佢同阿比個icon拍埋一齊先留意到原來大畫家都係黑星紅白產品....(臉盲症

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-07-18 12:10 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-18, 11:29 PM   #40533
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

C狐已改新動作

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-08-18, 09:00 AM   #40534
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
C狐已改新動作
十分有良心的改動, 唯一缺點就係令到FGO C狐完全唔似輔助角
其實用呢個新模組配上extella的造型已經完全足夠出"兩隻"新的玉澡

搞到我又想抽番隻

此篇文章於 01-08-18 09:02 AM 被 gingq7 編輯。
舊 01-08-18, 11:21 AM   #40535
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
十分有良心的改動, 唯一缺點就係令到FGO C狐完全唔似輔助角
其實用呢個新模組配上extella的造型已經完全足夠出"兩隻"新的玉澡

搞到我又想抽番隻
他媽摸依d藍卡台柱我仲以為依度玩左兩年以上既都有

我今朝起身拎返出黎搭大畫家玩下,剩係覺得靈1,2個Q卡個動作好搞笑同靈3既頭髮改到勁長

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-08-18 11:37 AM 被 細路翔 編輯。
舊 01-08-18, 05:15 PM   #40536
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
真係當玩家乞兒,送野送得咁核突真係天才
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 05:22 PM   #40537
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
真係當玩家乞兒,送野送得咁核突真係天才
禁断の頁送10個都唔駛死啦
寒酸到

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 05:41 PM   #40538
Hextor

註冊日期: Feb 2008
多粒聖晶石喎
仲唔謝主隆恩

此篇文章於 01-08-18 05:50 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 05:47 PM   #40539
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
唯有希望之後又多東西送所以現在才孤寒

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 05:53 PM   #40540
Hextor

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
唯有希望之後又多東西送所以現在才孤寒
最多咪又係10石
同送多d書頁冇衝突
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 07:10 PM   #40541
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250

下星期900日
又係10石高達十成

話說500日個時有5符5果
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 08:01 PM   #40542
gingq7

K島有人話日本(?)有人統計過2017送左700抽喎, 實在又唔可以話佢送得少, 不過果d一輝石真係送得難看

利申: 整個2017年我只在1月課了一單用來抽1月和7月的福袋; 連2次福袋總共只得8隻5星, 偏向非洲
舊 01-08-18, 08:59 PM   #40543
細路翔
The One

好心骨頭個階既素材就調到30-40% droprate啦

真係想刷死人咩

我缺骨缺到連將大畫家d技升去lv2都做唔到...

英國說大家抱團死

此篇文章於 01-08-18 09:01 PM 被 細路翔 編輯。
舊 01-08-18, 11:46 PM   #40544
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 細路翔 查看文章

真係想刷死人咩

等我複製貼上下先

好心鐵坑個階既素材就調到30-40% droprate啦

真係想刷死人咩

我缺120坑先可以10技哂槍凜

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 02:18 AM   #40545
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 大破人間 查看文章
小太陽講少左寶具後減紅卡防, 都好有用下

講勁就肯定金閃勁D,
不過唔同職都各有用途咁
係喎數漏左但我又唔覺特別勁(雖然咁講,一個lv10魔放寶具BB Chain第3張紅卡唔剋都打到差唔多2萬)
其實仲有技1寶具封印,不過好唔好用就見仁見智啦~
引用:
作者: 細路翔 查看文章

真係想刷死人咩

引用:
作者: GN00508771 查看文章
等我複製貼上下先

好心鐵坑個階既素材就調到30-40% droprate啦

真係想刷死人咩

我缺120坑先可以10技哂槍凜
我之前エミヤオルタ農鎖果陣用ニトクリス+魔性菩薩,超方便
雖然好想升ニトクリス絆,但成日要用佢o黎農素材唔想咁快絆10住

舊 01-09-18, 10:55 AM   #40546
細路翔
The One

艾蕾我已經放棄停左係LV8,等新活動有得刷先再算

英國說大家抱團死
舊 01-09-18, 10:55 AM   #40547
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:

搞到我又想抽番隻
我仲等緊黑天洞大前輩
ぶっちゃけこっちのほうが宝具
由手機版發出
舊 01-09-18, 10:56 AM   #40548
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: the fool 查看文章
係喎數漏左但我又唔覺特別勁(雖然咁講,一個lv10魔放寶具BB Chain第3張紅卡唔剋都打到差唔多2萬)
其實仲有技1寶具封印,不過好唔好用就見仁見智啦~

我之前エミヤオルタ農鎖果陣用ニトクリス+魔性菩薩,超方便
雖然好想升ニトクリス絆,但成日要用佢o黎農素材唔想咁快絆10住
用小太陽都唔會一個人出架啦,我夾埋槍狐一齊用的
由手機版發出
舊 01-09-18, 12:25 PM   #40549
gingq7

昨晚抽到最後一秒都唔出C狐
仲差d錯手抽埋武藏池
舊 01-09-18, 02:52 PM   #40550
細路翔
The One

引用:
昨晚抽到最後一秒都唔出C狐
仲差d錯手抽埋武藏池
其實c狐係咪同黑狗一樣得暗鍋有平時無機會射斜?

我入坑個時第三隻5星就係c狐所以唔清楚

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:00 PM

手機版 | APP版