Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-31-18, 10:48 PM   #11751
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
終於清完珠1561排71 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-18, 11:09 PM   #11752
ShinDou

嘩連隻獎品新自護星都堅喎50%DAM CUT特甲喎,拍埋號隔離會擋到幾多﹖又每TURN送珠,係低攻D同慢D但用黎做肉盾可能都OK喎都成3萬血,招必又補血

換左張SP番黎射竟然中到OVERHEAT @@ 1珠高攻打罩分身燒4野,又快,又有CRI DAM冇效,用黎擋CRI機都好,好似好堅下,仲要0凸已經開晒技,唔凸都可以用黎做肉盾玩下喎 XD

此篇文章於 01-31-18 11:16 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-31-18, 11:18 PM   #11753
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
OH岩岩先out左,d突留番算啦

今次竟然有個救援依賴150次任......有病咩,無視算
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-18, 11:21 PM   #11754
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
第一隻已經出rare boss....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-18, 11:23 PM   #11755
ShinDou

上次諗住出RARE會好易刷到救援,點知都係太煩打打下冇打到,不過都救多過以前既

我LV2都出RARE了,是但打幾下放出去清鬼晒D珠訓覺算,唔等啦

此篇文章於 01-31-18 11:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-01-18, 02:05 PM   #11756
ShinDou

岩岩鬥滅lv6大佬1hi佢1下即跌ss chip,好似易跌左?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-01-18, 02:28 PM   #11757
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
救啦救啦救多d

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-18, 02:37 PM   #11758
ShinDou

Rare我都跌過金coin,好似跌野好左,見有2隻rare,卒跌野廢d?12妹先跌好野?

舊 02-01-18, 04:19 PM   #11759
ShinDou

清完珠上左千6分,俾隻修羅男雀打,完全俾佢屈死囉gb都俾佢斬3萬幾,佢擺前排排住號同大激勵哥,大激勵哥後面係盾筆再後面destroy,先秒完號之後我隻號郁得,不過揀錯左秒左下面盾筆同大激勵哥先,應該照dep死隻修羅男雀先就有機會打到,我隻號係死係destroy combo,佢郁太快接住修羅男雀後出

舊 02-01-18, 04:31 PM   #11760
ShinDou

暫時1611排55,都未係好多人擺4天王,係打過幾隻拳f忍,唔算難,係隻修羅男雀食幾次buff後屈到顛

舊 02-01-18, 10:11 PM   #11761
ShinDou

見人凸爆左隻新自護企號隔離真係超硬喎,GB飛腳都係扣得5千 @@
舊 02-02-18, 08:40 AM   #11762
ShinDou

真係開始俾人洗到滿江紅了,不過d千7分人反而易打過千56分人,可能d勁人而家先衝緊上去,等反擊算唔主動打人了

舊 02-02-18, 11:37 AM   #11763
J+1
望過黎呀!!!!!!

鬥滅lvl 11...oor又變到係打唔入.....轉forte打得番120萬....
由手機版發出
舊 02-02-18, 07:31 PM   #11764
J+1
望過黎呀!!!!!!

頂...半日都未斬殺lvl 11....第一次火力不足成咁
由手機版發出
舊 02-02-18, 07:56 PM   #11765
dragonar226

無combo都係100萬咁上下架啦
個位數房都一樣有成堆人打得2x-4x萬,唔快得去邊
舊 02-02-18, 08:06 PM   #11766
J+1
望過黎呀!!!!!!

同上兩禮拜反差太大啫

問題睇隊友嘅傷害唔少得10萬位

第一次連combo 80幾斷左,而家好似第二次combo去到50.....
由手機版發出

此篇文章於 02-02-18 08:09 PM 被 J+1 編輯。
舊 02-02-18, 08:08 PM   #11767
dragonar226

咁真係幾地獄,2次加埋打左百3下都未斬殺
舊 02-02-18, 08:14 PM   #11768
ShinDou

十萬咁少﹖我殘陣打低LV果陣基本都打70幾80萬,打LV10幾好似都起碼50萬度喎 @@ 佢地出咩陣打

不過我都係HEA打所以是但搵D少人既地方入去打算 XD
舊 02-02-18, 08:26 PM   #11769
J+1
望過黎呀!!!!!!

終於斬殺了....
我都斬左1/4血明明我嗰區15個lvl 130以上的

由手機版發出
舊 02-02-18, 08:31 PM   #11770
ShinDou

RANK高都可以忙既姐,有D同時打緊幾隻GAME未必有時間清 XD 我都打緊3隻手機GAME再加MONHUNT啦,平時返工又唔係成日有時間
舊 02-02-18, 08:35 PM   #11771
J+1
望過黎呀!!!!!!

問題睇combo數唔係一堆人放生而真係唔夠火力
由手機版發出
舊 02-02-18, 08:38 PM   #11772
dragonar226

11lv以上主力一係YF29一係純白
高lv都唔一定有,無計

差d唔記得左仲有伊普士龍

此篇文章於 02-02-18 08:41 PM 被 dragonar226 編輯。
舊 02-02-18, 08:40 PM   #11773
ShinDou

又係喎 @@ 連到咁多COMBO應該都長期捕住喎 @@ 兩隻我都有但得凸2 XD
舊 02-02-18, 08:45 PM   #11774
J+1
望過黎呀!!!!!!

上round打fighter打得太爽嘅反差....
由手機版發出
舊 02-02-18, 10:38 PM   #11775
ShinDou

1話等反擊就冇人打我 @@ 要清十珠 @@

清完珠1637排140 @@

岩岩RARE偽馬沙出左彩COIN,見佢成7千萬血,可能今次改左隻RARE愈勁愈易跌好野﹖

此篇文章於 02-02-18 11:53 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:49 AM

手機版 | APP版