Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-29-15, 05:32 PM   #601
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
有得打/GET 魔童

偷偷玩埋ZHARD, 話咁快拎左, 收工...HAHA

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-15, 10:31 PM   #602
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
有target達成,又有石送

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-15, 09:58 AM   #603
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: janicebb 查看文章
有target達成,又有石送
有返d動力玩啦...

儲到75石, 好鬼想10抽, 但又怕....唉.

舊 05-30-15, 01:49 PM   #604
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
我呢家90石,打晒啲野儲夠150石
再等佢下次開超3悟空,布洛尼先一次過3連10抽!

舊 05-31-15, 11:55 AM   #605
janicebb

玩咁耐終於抽中SSR,10連出兩張,超西力悟+維斯

舊 05-31-15, 02:06 PM   #606
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
打魔童原來可以拎埋強襲桃白白⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 07:24 AM   #607
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

我都忍唔住10抽左, 中左隻SSR力悟, 終於有隻超西啦.

舊 06-01-15, 08:47 AM   #608
janicebb

引用:
作者: HON HON 查看文章
我都忍唔住10抽左, 中左隻SSR力悟, 終於有隻超西啦.
恭喜,似乎個超2up有啲料到,身邊都有人中M比達

舊 06-01-15, 08:56 AM   #609
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
我想知M比達會唔會同之前既比達撞左?
放唔到同一隊?
因我都有隻技比達...
撞左既話我就唔抽10連住...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 09:29 AM   #610
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: janicebb 查看文章
恭喜,似乎個超2up有啲料到,身邊都有人中M比達
當我見到超西抽嗰一刻真係好想係M比達架, 可惜...

不過算數, 好過無...
(其他9隻垃圾)

舊 06-01-15, 10:13 AM   #611
janicebb

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
放唔到同一隊?
因我都有隻技比達...
應該可以,因名稱不同

舊 06-01-15, 10:14 AM   #612
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
放唔到同一隊?
因我都有隻技比達...
唔好話放同一隊, 我相信佢既實力係比達中最勁...(估咋)

舊 06-01-15, 01:46 PM   #613
yeah yeah

課左次10連....得3sr...
反而之後抽埋d石....一抽入魂....M比達....

NTR.......
舊 06-01-15, 02:33 PM   #614
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
課左次10連....得3sr...
反而之後抽埋d石....一抽入魂....M比達....
原來係你....

你真好運, 我都想要M比達...

舊 06-01-15, 02:36 PM   #615
yeah yeah

引用:
原來係你....

你真好運, 我都想要M比達...
我都估唔到單抽中到...
反而連抽咩都無

NTR.......
舊 06-01-15, 03:14 PM   #616
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
我都估唔到單抽中到...
反而連抽咩都無
可能駁住個10抽咁啱至出到...

我尋晚兩點幾無聊10抽至話出到隻SSR超西力悟, 跟住又要儲過石黎抽...

舊 06-01-15, 04:13 PM   #617
yeah yeah

引用:
可能駁住個10抽咁啱至出到...

我尋晚兩點幾無聊10抽至話出到隻SSR超西力悟, 跟住又要儲過石黎抽...
力悟都係好野黎...
我而家最想中都係單手悟飯...

NTR.......
舊 06-01-15, 05:11 PM   #618
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
力悟都係好野黎...
我而家最想中都係單手悟飯...
啱啱又手痕抽... 唉, 中左隻悟飯劇場版.... 唉.

我想中M比達同瘦版布歐

唔知點解, 正義嗰堆唔想中, 反而好想中間衰嗰班.
之前菲利出好想中晒, 但只得覺醒版, 機械版同未變身版2隻...

舊 06-01-15, 05:15 PM   #619
yeah yeah

引用:
啱啱又手痕抽... 唉, 中左隻悟飯劇場版.... 唉.

我想中M比達同瘦版布歐

唔知點解, 正義嗰堆唔想中, 反而好想中間衰嗰班.
之前菲利出好想中晒, 但只得覺醒版, 機械版同未變身版2隻...
體悟飯我都係前日中...
唔錯啦...起碼係超西先....
好似無咩人中/想要大個既超西杜拉..

NTR.......
舊 06-01-15, 05:42 PM   #620
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
體悟飯我都係前日中...
唔錯啦...起碼係超西先....
好似無咩人中/想要大個既超西杜拉..
其實杜拉格斯... 我個人覺得好悶...

好似劇場版一出嗰時, 我反而中左大隻佬龜仙人仲HAPPY.

舊 06-02-15, 12:38 AM   #621
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
n下單抽出界王悟空....點解硬係唔中比達.....

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 12:55 AM   #622
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
嬲嬲地一次過抽晒100粒石
中左人生第二隻ssr,就係今次新出嘅,
成隻game最樣衰嘅ssr邪惡魔人布歐.....=_=
都唔知開唔開心好......

舊 06-02-15, 09:22 AM   #623
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
瘦布歐我勁想中呀....

有第二隻SSR都好過無啦, 我仲努力緊覺醒班SR咋....

舊 06-02-15, 09:47 AM   #624
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
玩龜波隊的話會好鬼開心www

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-15, 10:14 AM   #625
janicebb

話唔定遲d有得覺醒做純粹呢!!(我都等緊隻技斯路一型,好樣衰...)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 06:09 PM

手機版 | APP版