Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-20-13, 12:02 AM   #1
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
有人知道5月20的意思嗎?

我都係剛剛先知道
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 12:12 AM   #2
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
我愛你嘛……
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 12:15 AM   #3
雷火武
ワールド・エンド

對了

不過我真係最近先知.

係個女性朋友提示我先知
舊 05-20-13, 12:19 AM   #4
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

呢d花巧野…如果有女朋友最好識多d喇,就算咁好彩女朋友唔算太重視呢d花巧野,袋定d落袋點都有著數…
舊 05-20-13, 12:30 AM   #5
雷火武
ワールド・エンド

呢個日子如果唔講句520都幾大鑊
舊 05-20-13, 12:44 AM   #6
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: kin~kin 查看文章
呢d花巧野…如果有女朋友最好識多d喇,就算咁好彩女朋友唔算太重視呢d花巧野,袋定d落袋點都有著數…
有冇多D可以分享下
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 12:46 AM   #7
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
其實點解唔明白

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 12:55 AM   #8
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
其實點解唔明白
520用國語讀個音同「我愛你」個音相似
舊 05-20-13, 12:58 AM   #9
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: funnyfun 查看文章
有冇多D可以分享下
http://tw.knowledge.yahoo.com/questi...=1105042504586

自己睇睇
舊 05-20-13, 01:16 AM   #10
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
咁樣都得

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 01:48 AM   #11
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
咁樣都得
係好無聊,不過有時d女仔好重視你都無計

最怕就係失驚無神咁問「你知唔知今日咩日子?」之類…
舊 05-20-13, 05:28 PM   #12
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
呢d搵笨架,知道晒0既話成年365日都好唔得閒

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-13, 11:55 AM   #13
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
係1點14分sned message比人仲開心嫁

舊 05-22-13, 09:20 PM   #14
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
我女友果日係咁要我講,我跟住講左"唔要你" XD
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 12:53 PM   #15
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Wechat大把……
由手機版發出
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 02:55 PM   #16
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Del……
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 04:01 PM   #17
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: Terry仔 查看文章
我女友果日係咁要我講,我跟住講左"唔要你" XD
跟住你女友2029340

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-13, 04:11 PM   #18
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
2013本身已經夠玩一整年了啦……

舊 05-28-13, 04:07 PM   #19
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
我真係好想用粗口講句
咪x將我生日搞到咁嘅x樣!

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉