Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-29-13, 01:30 AM   #76
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 管家婆 查看文章
唔係年少無知比人呃去睇踢波咩
唔係呃~係吸引左你出黎咁姐 (暗黑歷史) ~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-13, 10:36 PM   #77
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
噚晚好開心,計我話不如唔好一年搞一次,隔3、4個月就搞一次啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-13, 02:56 AM   #78
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
噚晚好開心,計我話不如唔好一年搞一次,隔3、4個月就搞一次啦

我諗要睇下大家對個情版有幾熱情嚕

金大可?

舊 12-02-13, 09:46 PM   #79
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
其實今次係咪真係DRY爆?
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-13, 03:44 AM   #80
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: sunhikari 查看文章
DRY唔DRY睇你點睇嘅者。
其實又唔係一定要有女先至一定叫有聲有色.....

舊 12-03-13, 11:30 PM   #81
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: DevilElvis 查看文章

下次輪到邊個要成為隻伊姆卡既毛下亡魂?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-13, 06:49 PM   #82
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: sunhikari 查看文章
晚晚都wet到核爆, 當然要dry番晚平衡下啦!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 到底邊度有貯金大冒險漫畫買 拓飛 日本動漫畫討論版 2 06-03-07 02:52 PM
貯金大冒險將於無線電視翡翠台首播 chunwai0091 日本動漫畫討論版 8 05-11-06 02:36 AM
最強cosplay----湯金大帝號 Chris皇 Cosplay同人MIX討論區 20 10-08-04 06:51 PM
超級煉金大戰 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 23 09-06-04 10:22 AM

現在的時間是 04:55 AM

手機版 | APP版